Интимен гел

• 4 068
  • 16
  •   1
Отговори
Интересувам се от един интимен гел-УРИАЖ ИНТИМЕН ГЕЛ 200 мл.  Използвали ли сте го?Доволни ли сте?Става ли за ежедневна употреба?

# 1
С него съм в момента, доволна съм. Пише, че е подходящ и за момиченца над 4 год. и от лятото го ползвам и за малката, но нея не я мия всеки ден с него.Най-много два-три пъти в седмицата.

# 2
  • Велико Търново
Това е най-хубавия интимен гел,който съм ползвала.Става за ежедневна употреба Peace
В темата за интимните гелове е споменат с добро Heart Eyes

# 3
Мики а ти всеки ден ли го използваш ?  Simple Smile

# 4
Понеже до сега бях с лактацид,но ми препоръчаха този и искам малко мнения за него.Значи не съм се прецакала като съм го купила Simple Smile

# 5
  • Велико Търново
Френска медицинска козметика.За прецакване и дума не може да става Peace

# 6
А някой ще сподели ли цената?  Flutter

# 7
  • Велико Търново
Цената е около 15 лв. за 200 мл.

# 8
Благодаря!  Heart Eyes

# 9
Да, всеки ден си го ползвам. Със сигурност не си се прецакала.

# 10
  • варна
И аз съм с него в момента - страхотен е  Peace

# 11
  • София
Някой да е срещал скоро интимния гел Intimea със зехтин, много съм доволна от него, имаше го предимно в аптеките Ремедиум, сега не го намирам... Струва около 7 лв, не отстъпва по нищо на скъпите, които ползвах преди него...

# 12
  • София
След дълго лутане и гледане, в крайна сметка си взех Eucerin, в момента е на промоция в аптеки Ремедиум, за 10 лв. Пробвах го вече 2 пъти и е много добър. Има и помпичка. Използва се дори при гъбички и разни заболявания. Мирише приятно. Доволна съм.

# 13
Ползвам този на Юриаж и съм много доволна! Simple Smile

# 14
Аз от доста време ползвам интимният гел на Лактацид и съм доста доволна. Ползвала съм и на Билка, Ейвън и Сиен. От Сиенът не съм изобщо доволна. Получих парене и го махнах. Също съм доволна от този на Билка с краставица.

Общи условия

Активация на акаунт