-20% в детски магазини КОМСЕД. Получете своя талон за отстъпка сега!

• 10 147
  • 35
  •   1
Отговори
Уважаеми посетители на сайта BG-Mamma,

Ние – верига „Детски магазини КОМСЕД“ - имаме удоволствието да Ви предоставим изключителната възможност да си генерирате талон за 20% отстъпка в „Детски магазини КОМСЕД“ на всички артикули ИЗВЪН ТЕЗИ В ТЕКУЩА ПРОМОЦИЯ в магазините на КОМСЕД или при покупка онлайн от КОМСЕД.
Можете да получите още сега своя талон за 20% отстъпка ТУК, след като извършите Вашата регистрация чрез вход в сайта comsed.net.
Ако към момента на влизане от BG-Mamma.com в нашия сайт последният е бил вече отворен, е възможно да не се отвори бутончето за генериране, т.к. браузерът Ви е използвал т.нар. "кеширана" версия на кода. Необходимо е да затворите браузера, отново да влезете в BG-Mamma.com и да последвате линка към талона.

Става много лесно: следвайте линка, който ще Ви отведе в секцията „Вход/Регистрация” на нашия сайт. Необходимо е да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв. След това отидете на най-долния ред – „Моите талони” – и кликнете. Така ще влезете в секцията „Моите талони за намаление”, където ще видите ред с описанието на талона. Натиснете бутона „Генерирай”. Ще получите еднократно талон за отстъпка (т.е. няма да можете да генерирате втори път талон от същия профил).

Необходимо е да се съгласите с Условията за ползване на талона, за да го получите. Прочетете ги внимателно. Там са описани обхватът на отстъпката, срокът на валидност и магазините, в които е валиден.
Талонът за отстъпка в „Детски магазини КОМСЕД“ Ви дава право да ползвате 20% отстъпка на всички артикули ИЗВЪН ТЕЗИ В ТЕКУЩА ПРОМОЦИЯ в магазините на КОМСЕД или при покупка онлайн от comsed.net .

Артикулите, които са в текуща промоция, можете да видите тук: Артикули в промоция в КОМСЕД online, а в магазините са отбелязани с етикети в червен цвят. В магазините ще бъде на ваше разположение нашата промоционална брошура „Вълшебна Коледа“ (до изчерпване на наличностите), която можете също така да си изтеглите в .pdf файл от следния линк: Каталог „Вълшебна Коледа“. Моля, имайте предвид, че има и артикули в промоция, които не са включени в брошурата.
Талонът е валиден (респ. отстъпката важи) в магазините само от 12 до 31 декември 2016 г.

Талонът е еднократен – т.е. ще можете да го ползвате само веднъж – в магазините или онлайн от comsed.net
Талонът НЕ ВАЖИ в „КОМСЕД Детски магазини на път“ в бензиностанции OMV и в „Детски хипермаркет КОМСЕД“ в „Парадайз център“.
Талонa можете да разпечатате на хартия или запишете на Вашето мобилно устройство и покажете на касата при покупка в магазина. Ако пазарувате онлайн, талонът автоматично Ви се показва най-долу в кошницата и, ако желаете, можете да го приложите към покупката. Отстъпката се вижда на всеки ред от кошницата.

Ако пазарувате с талонa в магазините, имайте предвид, че цените, които се разпечатват на касовия бон, са С ВЕЧЕ ПРИСПАДНАТА ОТСТЪПКА!

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 11:28 от Адри́

# 1
  • Варна
Аз защо не виждам бутон "генерирай" и изобщо никакъв талон?

# 2
  • Варна
Аз пък се присещам, че в една съседна тема май поне две потребителки се оплакваха от услугата. Бавели се много поръчките и персонала при прозвъняване по телефона бил неучтив и неориентиран.

# 3
  • Варна
А, аз ако я ползвам ще е на място, онлайн изобщо не мисля да поръчвам. Но наистина секцията ми с "моите талони" е празна, а и не виждам начин да си изляза от профила като съм влязла веднъж, изобщо този сайт ми е малко труден за ориентиране.

# 4
  • София
Аз току що си генерирах талона без проблем. Регистрирах нов профил (нямах досега) и след това влязох от дадения тук линк. Най-долу на страницата има ред "Моите талони", което е линк.

# 5
  • Варна
Да, от линка "Тук" стана, само не ми е ясно защо не стана от идентичен прозорец, до който не съм стигнала през линка.

# 6
  • София
Линкът е различен. Предполагам, че само той генерира кода. Иначе всеки, който се логне на сайта на Комсед щеше да го получава, не само потребители на форума  Peace

# 7
  • Варна
Ясно, благодаря ти.

# 8
Така, стигнах до "Моите талони" и след това "Моите талони за намаление" и там няма нито бутон за генериране, нито друг активен линк.
Що така, Комсед?

# 9
Аз генерирах, но дотам. После в кошницата не ми отразява отстъпката Rolling Eyes Някакъв номер ли се въвежда, що ли newsm78

# 10
Стана сигурно от шестия път.

# 11
Нямам код за генериране. Виждам само старият код, който е изчерпан.

# 12
Вече 9 пъти пробвах и нищо. Влизам, излизам, обновявам страницата и нищо.
Да няма краен срок?

# 13
Пробвай от линка в имейла и пиши до къде си стигнала.  Grinning

# 14
Пробвай от линка в имейла и пиши до къде си стигнала.  Grinning
Какъв имейл? Нищо не са ми изпращали, а регистрацията не ми е нова.

Общи условия

Активация на акаунт