Новите ни козметични похождения 50

• 72 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ

Очаквам да споделиш отзиви  Heart Eyes

# 661
  • Бургас
SHISEIDO The Makeup Silky Eyеshadow Duo Glistening Patina, продължавам с длаверките от Ягодка

# 662
  • Бургас
Mixa почистващия двуфазен дегримьор .  Хареса ми, не дразни очите бързо сваля всичко. Лошото е само че не е икономичен.

# 663
Mixa почистващия двуфазен дегримьор .  Хареса ми, не дразни очите бързо сваля всичко. Лошото е само че не е икономичен.

На мен всичките дегримьори ми свършават доста бързо - макс месец и нещо  Crazy Сега ползвам един на Мари Кай, който е доста по-скъп от Микса - и той намалява прогресивно.

# 664
  • Бургас
Е значи не съм сама  Laughing И при мен бързо си свършват, все се оглеждам за нещо което по- бавно да отива, но уви не съм го намерила . По едно време си смесвах бебешка миц. вода с бадемово олио и май пак ще се върна на това.

# 665
  • София
За мен най-икономично си остава мицеларната вода на Биодерма.
С нея хабя 2 тампона.
С мицеларната на Клоран- 4 минимум отиват и пак не съм почистена. ooooh! Опъпчих се от системно недочистена кожа в резултат на нея. ooooh!
С млякото на Виши 3в1- около 4 пак и накрая минавам заключително с мицеларна вода.
С мицеларната на Урияж- за почистване там и дума не може да става, ако ще и 10 тампона да мина.
Термалната вода на Виши и на Урияж, чисти сама по себе си, колкото мицеларната вода на Урияж.
Мицеларната на Микса- 2-3 тампона и пак е по-добра от тази на Клоран.
Оставам си твърдо на Биодерма. Без експерименти повече. Naughty

# 666
Аз пък с никакви мицерални води не мога да си изчистя грима  Crazy Най-голямата разфасовка на Биодерма ми изскара 3 мес  Mr. Green И от грима винаги имаше остатъци за доизчистване от спирала и очна линия.

# 667
# 668
  • Бургас
Биодерма ползвах още преди да стане популярна и то зелената след това си взех другата, но ги предпочитам когато нямам грим и съм на палатка или пътувам и просто няма как да си измия лицето.
Shiseido Pureness Pore Minimizing Cooling Essence 30ml
Shiseido IBUKI Refining Moisturizer 75ml от ФЮ + други подаръци от тях.

# 669
Naked 3  Flutter

Pleasure Bomb & Bad Girl Riri

Or Rose

Glossybox Limited Edition

Nars Biscayne Park

Georgio Armani 300

Pervesion

In Extreme Dimesion 3D

5 x 500 ml  Crazy

Chrismats Penguin

Candy Mountain

# 670
Подарък  Heart Eyes

Запасих се и с нови бутилки от душ геловете на Lush Snow Fairly и Rose Jam. Heart Eyes

# 671
  • София
Скрит текст:
Naked 3  Flutter

Pleasure Bomb & Bad Girl Riri

Or Rose

Glossybox Limited Edition

Nars Biscayne Park

Georgio Armani 300

Pervesion

In Extreme Dimesion 3D

5 x 500 ml  Crazy

Chrismats Penguin

Candy Mountain
Страхотни придобивки Simple Smile!
Завиждам ти за Нейкида! Heart Eyes
Сподели моля те за спиралата на МАК! Praynig Оглеждам се за такава.

# 672
kopche , хубава е спиралата, но не ми е любима. Разделя добре, дава обем, хваща дори и малките косъмчета, не се размазва или напластява прекалено. Но не дава достатъчно дължина за моите мигли, а и е с пластмасова четка, които никак не харесвам. Взех я да я пробвам заради много хубави отзиви, но не ми е фаворит. Предпчитам Plush Lash.  Peace

# 673
  • София
Благодаря ти за бързият коментар! Hug
Ще се оглеждам за Plush Lash-а тогава. Peace

# 674

Общи условия

Активация на акаунт