Новите ни козметични похождения 50

• 71 865
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
И аз съм Пловдивска  Laughing

Мерси на всички за инфото, ще си търся намаления значи (и аз в Ивис гледах, но в сайта я нямаше Simple Smile ExquisiteS, а къде е този магазин след пощата? Да не е Триумфа (не ми трошете главата за оф-топика) Simple Smile

# 736
  • Бургас
Нямам си на идея , моята беше от Ивис и дори да е била на промоц. цена няма как сега да е 20-30лв.А  и за Ревлон толкова пари за спирала не давам , добра е ама не чак толкова  Peace
Спиралата не е нова на пазара и дори да е била 11лв, повече от това няма как да съм дала.

# 737
 Thinking Странно... Честно казано и на мен не ми се дават 25лв за спирала - за която и да е, 10-15лв по може. Ще пиша като ида и проверя  Peace

# 738
Вече редовно си купувам ето тази спирала на Ревлон. Много съм доволна. Heart Eyes

Колко са различни вкусовете на хората ... Тази спирала ми е измежду най-нехаресваните, подарих я мигновено на майка ми, която я захвърли някъде.

# 739
  • Бургас / София
http://beautycosmetic.biz/ тука има новите продукти на Ив Роше, даже и ванилията, ама трябва да се напише към забележка, ако някои иска . Също така, които иска тоалетната вода Ванилия може да си я поръча казаха, че ще имат във вторник, много любезни бяха   bouquet

# 740
# 741
  • Sofia
Да внеса и аз смут в редиците - Revlon Photoready спиралата и аз никак не я харесах  Whistling Иначе сега е на някакво намаление в БЗ, под 15 лв беше, ама не се загледах много..

# 742

Честита да ти е  Simple Smile и аз много я искам, но все не мога да се реша да я поръчам...

# 743
# 744

Общи условия

Активация на акаунт