Новите ни козметични похождения 50

• 71 866
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Точно, на Yves Rocher само по коледа взимам техни неща. И тези са страхотни, шимъра наистина е лек, но се забелязва , а аромата ммм  Heart Eyes
Денси голяма   Hug , благодаря . Точно за Алиън Ликьор се чудих , но не съм го душкала , него специално.
А първия където мога да го видя или поръчам Dolcelisir L`Erbolario ?

# 721
# 722
Току-що получих една пратка от Yves Rocher с няколко шампоанчета, мини спирала и лосиона с малина и какао - уникален еее!!!! Сега искам и тези ванилени чудесии с блескулки, преди години купувах на няколко пъти обикновената ванилия от серията, обожавах я. Искам всичко коледно, общо взето  Laughing

А тази спирала на Ревлон има ли я в БГ?

# 723
  • Бургас / София
Откъде поръчвате Yves Rocher за коледните неща става въпрос, много съм им навита  Hug

# 724
Откъде поръчвате Yves Rocher за коледните неща става въпрос, много съм им навита  Hug
Има ги на Ивис. Ох, точно се бях поотказала с адски усилия и ще ме навиете отново.  Tired

# 725
  • Бургас
Какаото +малинката някак си не е моя аромат(защото не съм фен на малините).
А спиралата да има я, лично съм я купувала от Ивис , цената е 9-10лв по памет.
cityofangels от Ивис вчера ги купих нещата, моите бяха в комплект , в една красива кръгла кутия.

# 726
Какаото +малинката някак си не е моя аромат(защото не съм фен на малините).
А спиралата да има я, лично съм я купувала от Ивис , цената е 9-10лв по памет.
cityofangels от Ивис вчера ги купих нещата, моите бяха в комплект , в една красива кръгла кутия.
Не, отивам след работа. Край!  Crazy Crazy И спиралата загина и Ив Роше коледните неща.  Laughing Laughing

# 727
Вие сте долни подстрекателки!!!! И аз искам Ив Роше , плюс палитрите на Пупа, плюс 2-3-4-5-6-7 парфюма, ааааамааахаа!!!! Crossing Arms Crazy

# 728
Мерси - и аз отивам в Ивис тези дни, все не ми остава време - ама няма как сега...  Laughing Laughing Laughing

# 729
  • Бургас / София
Аз не съм в Бургас в момента..Откога се каня да посетя центъра и Парадокс за Шанел, че май ще се ходи до там и тези аромати на Ив Роше са точно мой  Twisted Evil . Ама все пак има ли ги някъде в нета за това с Ванилията ме интересува  Simple Smile

# 730
А тази спирала на Ревлон има ли я в БГ?
Има я, да. Ако живееш в Пловдив мога да ти кажа къде винаги можеш да я откриеш. И не беше скъпа, от порядъка на 25-30лв.

И, за да не е само спам, днес презаредих батериите с един от любимите ми кремове

# 731
  • Бургас
Колко много съмишленици  Joy.
Вчера влязох да търся една вода на yves rocher, но си тръгнах с комплекта , мислих същия да си го правя по отделно, но като ги видях накуп с кутия нещата и понеже ми е слаб ангела резултата е на лице в горните постове .  Crazy
За оналайн не знам къде ги има.
И вярно че в Парадокса има Yves Rocher , скоро бях там не бях стъпвала от една година, много добро впечатление ми оставиха. Сменили са персонала . Peace

# 732
ExquisiteS, deadly_vesi - защо цената на спиралката на Ревлон е толкова различна? Коя откъде я е купувала? 

# 733
ExquisiteS, deadly_vesi - защо цената на спиралката на Ревлон е толкова различна? Коя откъде я е купувала?  
Тия 9-10 лв и аз мисля, че са някаква грешка. Сега гледах в сайта на Ивис, има 4 спирали на Ревлон, по 19-20 лева.

Тая тема май си стана бургаска.  Wink Wink

# 734
Аз съм я купувала от центъра на Пловдив, малко след пощата има един магазин за козметика. Последният път като си я взех беше с намаление, и беше за 15лв. Не казвам, че е точно 30лв, а до тази сума, не повече. Споко, сега по празниците пускат намаленията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт