Новите ни козметични похождения 50

• 71 865
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ще го взема  Hug

# 691
Момичета! Нужда от малко помощ - имам спомен, че някой беше поръчвал нещо от BH Cosmetics, ама търсачката не помага... Искам ей това чудо и се чудя откъде да си го намеря:
http://www.bhcosmetics.com/products/eyes/galaxy-chic

# 692
Аз също позлвам Порцелан-а и ми е добре. На ръка изглежда по-тъмен, но като се нанесе на лицето се адаптира към моя цвят, но аз слагам съвсем малко. За референция съм NC 15-20.

# 693
  • USA, Steak State
Денси, любим околоочен крем. Мисля да си го взема като свърша с всичко налично. Най- добре ми харесваше той като усещане.

# 694
Благодаря ти за бързият коментар! Hug
Ще се оглеждам за Plush Lash-а тогава. Peace
Спиралата на мен изобщо не ми харесва  Rolling Eyes Разделя ми миглите, но нито обем видях, нито удължаване.  Tired
Plush Lash не съм имала, но съм 100% сигурна, че е 100 пъти по-хубава от тази

# 695
Мен вчера ми сложиха от спиралата Studio Fix и миглите ми станаха 100км. дълги. Като посвърша наличните определено обмислям покупката на тази.

# 696
  • София

Ох, би ли споделила това сладурче от къде е, на каква цена и дали що-годе се задържа аромата? Като го видях и светнах  Mr. Green

# 697
 Flutter
Скрит текст:

# 698
  • София
Tweezerman mini slant tweezer - Flamingo pink

# 699
  • в 1001-та нощ
На мен в пудрата на Пупа ме притесни, че е със сатенен финиш  Rolling Eyes Иначе - цената е хубава  Heart Eyes

# 700
240 Mariniere

# 701
Денси, любим околоочен крем. Мисля да си го взема като свърша с всичко налично. Най- добре ми харесваше той като усещане.
Ще го видя Вдовичке, но като свърша околоочния нов на Ла Прери, който ми идва толкова тежък и силен, че направо ми затваря очите, а ползвам лещено зърно. Него може да го оставя само за около уста. От Шанела имам много сериозно количество и под формата на мостри по 3 мл., и подаръка сега и ще го ползвам явно много дълго.

# 702
  • Canada
Topbox Canada за декември:
Скрит текст:

* Belvada Coconut Lip Butter - пълен размер
* Cuccio Color nail lacquer Remix - пълен размер
* Cover FX CC Cream - 2 x 5ml
* Wella professionals Thermal Image Heat Protection Spray - пълен размер  Flutter

# 703
  • в 1001-та нощ

Много добър избор  Heart Eyes Честито   bouquet

Все се каня да пробвам Ribbon с влажна четка  Peace

# 704

Много добър избор  Heart Eyes Честито   bouquet

Все се каня да пробвам Ribbon с влажна четка  Peace

Мерси Mr. Green Ти си "виновна" за покупката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт