Ски за начинаещи , търся идеалното място

• 25 382
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
За Манастирите не ти трябва специална кола и са на Студенец, виж за Камелия си е проблем. Много трябва да се гледа в Пампорово къде е хотела  Confused Ние 2 поредни години ходим в Камелия с 2 коли (коли на по 3-4 години, големи, но не 4х4) и двата пъти слагахме вериги, един път трактора на Камелия дърпа едната кола  Rolling Eyes Но ако се запасиш с храна може 5-6 дни да не ти трябва изобщо кола - хотела е до пистите. При Гранд Манастира няма проблеми, тъй като той е до главния път и само трябва да завиеш, за да влезеш на паркинга. Гледала съм Форест Нук - там ми е много непонятно как се изкачва стръмния склон, а всеки ден трябва да се използва колата, за да отидеш до пистите. Като резервира някой в околностите на Пампорово, трябва добре да проучи какъв е пътя до хотела.

# 46
kristalka  Hug
Много важна информация!
За Невястата и Екстрийм какво мислиш за колите и достъпа?

За   Екстрийм принципно някакви отзиви?

Също да кажа, че се отказах от няколко уж добри оферти като изрично питах по телефона как стои въпросът с отоплението.

Много ми хареса идеята за хижи. Започвам ново търсене, но сигурно ще е за по-нататък през зимата. Засега се надявам да намеря нещо на Пампорово, че вече много се навих. Навремето там съм изкарвала прекрасни зими. Сега предполагам е супер застроен , но дано да е останало нещо от самата планина , и да става за разходка.

# 47
За Екстрийм не знам нищо, освен че имаха доста изгодни оферти предишните години по сайтовете за колективно пазаруване. Пътя не знам как е сега, преди 8-10 години ходихме по този път към пистите, изкачвахме го с Пежо 405, сега би трябвало да е още по-добър, макар и тесен. Близо е до дългата зелена писта (от Снежанка до Студенец).
Невястата мин.година го гледах отвън, защото бяхме лятото във Вили Амампури, а пътя към тях минава покрай Невястата. Той е накрая на Пампорово, точно до табелката, много е далеч от пистите. Нещо пуст ми се видя тогава, ама може би защото беше края на юли  Wink
Дано някой се включи с повече инфо за тези хотели  Thinking

# 48
  • Burgas, Bulgaria
И сега от многото чудене се оказа ,че искаме сняг ,не толкова ски ,ски можело и да не кара ,сняг да има и се опитвам да му набия в красивата глава ,че като не иска ски да сменим курорта, да не даваме луди пари за места ,които даже са и леееко опасни за некаращи екземпляри ,скитащи по пистите . Та , за Велинград какво ще кажете ?

# 49
  • Варна
Боровец и Пампорово , Узана са си ски курорти , там малки деца и разходки са си под въпрос.Добринище , Банско , старопланинските градчета , са по ниски и съответно по закътани , с повече разнообразие.

# 50
  • с/у ОколоМръсТното
. Та , за Велинград какво ще кажете ?

само като СПА дестинация ми е на мен...
И там също е излишна скъпотия.

# 51
  • Burgas, Bulgaria
Шани ,накрая ако идем някъде ,ще ти пратя картичка ,хихихх ,като навигатор си ми ,за което благодаря . В крайна сметка има вариант ,наистина хотела, който между Банско и Разлог ,поне като база е много добър ,топло и с просторни студия ,които са дори с кухненски бокс ,но ще направя всичко възможно ,да намеря друго място Simple Smile

# 52
  • с/у ОколоМръсТното
Ааааааа, само да не излезна накрая аз виноват  Flutter
Хубава почивка, пък където намерите  Hug

# 53
 Мисля, че Добринище е вашето място Simple Smile

# 54
  • Варна
Мисля, че Добринище е вашето място Simple Smile

Става!!!
Сравнително не скъпо и постоянно има ваучери  , за х-л ДАНА например , а и други , съвсем добри за цената си.
В същото време и трите планини са сравнително наблизо , става за разходки наоколо , при желание съвсем недалеко има и писти за всякакви вкусове.

# 55
  • на последния етаж
Това е темата ни на дневен ред. И нашите деца са доста малки. Мислехме за Чепеларе, но ще събирам мнения и от тук.

# 56
  • Edinburgh-UK
Ние сме с бебе и дете на 3 години другата седмица ще ходим на Боровец (но ще имаме баба с нас)в хотел Лион.Като си дойдем ще пишем как е било?И ние сме начинаещи в карането на ски.

# 57
  • Русе, у дома
Ние сме с бебе и дете на 3 години другата седмица ще ходим на Боровец (но ще имаме баба с нас)в хотел Лион.Като си дойдем ще пишем как е било?И ние сме начинаещи в карането на ски.
Бабата е много важен елемент при зимните почивки. Мойте, въпреки че са големи и ще карат пак ще си водим баба и дядо, че да можем и ние с баща им да си покараме на воля.
Иначе варианта е Дески кът или зимна Детска градина.

# 58
Ние пък се чудим дали да си вземем тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=15716&refid=23574&webid=67 .Ще се радвам да споделите впечатления,ако сте били там.Интересува ме и как е ол инклузива им.

# 59
  • София
Ооо, точно моята тема. И ние искаме тази зима да отидем в комплект на ски. Не сме се качвали досега, така че и ние търсим място с добро ски училище и подходящи условия за начинаещи. В момента разглеждам всички предложения по-горе...

Но май не виждам никой да е споменал Банско? Има ли причина?

Общи условия

Активация на акаунт