Ски за начинаещи , търся идеалното място

• 25 380
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Но май не виждам никой да е споменал Банско? Има ли причина?
В Банско има условия за съвсем малки скиорчета - има ски детска градина, но според мен, за начинаещи възрастни или вече прокарали деца - няма. Реално няма зелени писти (само ски пътя), сините не са подходящи за съвсем начинаещи, нервите покрай чакането на кабинката са огромни. Иначе е определено най-добрата ски зона в България, плюс почти неограничени възможности за извънпистово каране, но не и за начинаещи.
Който може да си позволи Пампорово - това е мястото.

# 61
  • Burgas, Bulgaria
Ние сме ходили в Банско , но ми е ужасно скъпо, на ден ми трябват около 150-200лв., само за ските ...Един учител е 50лв. ,ми мерси  Tired

# 62
  • Burgas, Bulgaria
хотел Орфей в Пампорово -отзиви ?

# 63
Извинявам се, че нахлътвам в темата, но и аз съм начинаеща - никога не съм се качвала на ски.. надявам се, че не ми е късно да се уча /почти на 30г съм/..  Whistling Ние сме си взели ваучери за добринище за 4 дни, но е края на януари и ми се иска дотогава да се качим някъде около София да започна да се уча. Тъй като нямам възможност за ски училище, някой може ли да каже как мога да си резервирам някой учител или нещо подобно на Боровец например?

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
някой може ли да каже как мога да си резервирам някой учител или нещо подобно на Боровец например?

Ми те щъкат като "калинки" и са буквално навсякъде. Отиваш, харесваш си и действаш.

# 65
някой може ли да каже как мога да си резервирам някой учител или нещо подобно на Боровец например?

Ми те щъкат като "калинки" и са буквално навсякъде. Отиваш, харесваш си и действаш.

хаха, не знаех, че така става - а колко им върви тарифата горе-долу, знаете ли? Тотално боса съм..

# 66
  • с/у ОколоМръсТното
Ооо, не знам.
Моите се учиха преди 4-5г.

# 67
Записвам се и аз да следя темата за начинаещи скиори. Ние сме любители на лятното Пампорово, та явно там и ще се ходи да се учим на ски. Търся си хотел точно на пистата, и то на лесните писти. Засега от вашите отзиви май х-л Камелия ми се очертава. Ние сме абсолютно начинаещи /и двамата дърти магарета/, обаче сме решили да откриваме прелестите на зимните спортове. По-добре късно, отколкото никога , нали? Някой тук питаше за х-л Финландия - хотелът е на приказно красиво място, удобно за разходки, обаче е далеч от пистите. Мен много ме е страх зимата по хлъзгави пътища - много ли е стръмно до х-л Камелия /ние сме с джип, но пак си ме е страх/. Прочетох, че било почти целогодишно заледено. То тогава и при наклон с каквото и да си, все  е гадно.

# 68
  • Burgas, Bulgaria
ски учител около 50лв. за дете , ама за час  Mr. Green

# 69
ски учител около 50лв. за дете , ама за час  Mr. Green
50 лева на час? Добра тарифа е това!

# 70
  • тук-там
50 лева на час? Добра тарифа е това!

За учителя, или за мама и тати? Laughing

# 71
  • София
А аз искам най-вече да има сняг Simple Smile
Принципно децата ми карат най-често на Алеко и Мальовица. Обаче на Мальовица в момента няма изкуствен сняг, а на Алеко има само на Лалето и повече от 3-4 дни ще им омръзне... Търся място не много далече от София (да не се налага преспиване), където има сняг и не е скъпо... Чудех се как е на Осогово - дали имат машини за изкуствен сняг и дали са открили сезона?

# 72
Курортен комплекс "СЕМКОВО" е чудесно място за всякакви скиори - начинаещи или напреднали. Има прекрасни местенца за настяняване, цените са нормални. Много приятно и тихо.

# 73
  • Burgas, Bulgaria
и в крайна сметка резервирах и платих за Банско ,хотела в който сме ходили ,след много четене , разбрах ,че е важно особено с малки деца да има  топло и вода постоянно ,а там това го има ,ако не ски ,то поне се надявам на сняг да се нарадваме  Mr. Green
Честита Коледа на всички Simple Smile

# 74
  • Плевен
Сега по коледа бяхме за 3-4 дни на Боровец за първоначални уроци на малките.  Наехме един учител ,като се спазарихме за по 60 лв на час за двамата - 6 и 9 г

хаха, не знаех, че така става - а колко им върви тарифата горе-долу, знаете ли? Тотално боса съм..

Общи условия

Активация на акаунт