Отговори
# 360

Любимият ми турски хит-2010г. Party Party Party

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36    Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap

лайк лайк лайк лайк и лайк  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

голем хит бешИ  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 361
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

охххх, тъжна, ама силна и докосваща,  Hug Hug Hug

# 362
  • Още у мъглата ...
Профи Hug

Ирчи, Рени, лека, споко няма да те забравим Hug

Някой гледа ли ASK newsm78

Джейн, аз се опитвах да го гледам, ама малко ми поспирваше, а пък накрая баш, когато да танцува с Джан, съвсем ми спря  #Cussing out Онез се ожениха, голяма мъка и двамата след това  Rolling Eyes Азра се беше скапала яко, в един момент реши, че ще се сваля с Джан, та лекинко го почна, ама по-нататък ще е в повечето явно  Laughing Оф, не знам за бебока какво се случи newsm78 Ако се е случило нещо, а май трябваше, е станало като ми спираше  Rolling Eyes Хазал прекрасна - красива и страхотно добре играеща  Grinning
Епизода го има в туити, ама чакай да ти го постна, ето го  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=DcvlSKuv2m4&feature=youtu.be

# 363
  • Още у мъглата ...
много денсите тая вечер бе newsm44 newsm44 newsm44 аз съм на балади у моменто на ушенце със слушките(слушалките)Peace и си ме едно гот Wink преспала съм севгелито и дяцата и рахатая ми е супер Joy Joy Joy Joy Joy едно ми е блаженно Praynig
чек да загрозим и бурда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ашкъма взе да придобива вид бе,на снимката със Серка чок гюзел   love001  love001  love001

Жани  Heart Eyes, мноооого готини Хазатайчета Hug Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 364
  • В света на мечтите... ❤
Ейй,голямо рипане му ударих,докато ви настигна,много убавко ми дойде  newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря на всички диджейки за хубавата музика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Особено песента Kayip  на Таркан ме разтопи,не бях я слушала,прекрасна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирче,Ренка,Линче,лека и сладки сънища  Hug Hug Hug  smile3524 smile3524 smile3524

Клипчето на Лудосчето с художника беше прекрасно,благодаря,че го сподели  Hug Heart Eyes Hug

И аз ви пускам нешо,в друг стил малко,ама пак е за рипане  newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

# 365
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Я се качвам на БМВ-тУ.... tooth tooth tooth tooth

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

ааааааааа ФЕМИРСКА, мммм разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

и таз много харесвам

# 367
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

еййййййййй и тази и тази  newsm44 newsm44 newsm44

# 368
  • Още у мъглата ...
Пожелавам ви лека и спокойна нощ! Hug Hug Hug Hug

Джейн, лека  Hug Heart Eyes
Ни не успя да ме дочакаш да ми прочетеш "големия" преразказ на АЩК-а, ама нищо, де, че ако се беше зачела, щеше по нощите да си легнеш, кат хората  Mr. Green Joy Joy Joy

Мариетче Hug Heart Eyes
Дани  Hug Heart Eyes

# 369
Габи Hug, мерси, да губи бебето, и ще става отмъстителна, мисля че Хазал прави страхотна роля!
То с това накъсване е голяма драма, ужас , не е работа пред нета , ама аз поне нямам друг вариант, че съм на близУУУУУУ Mr. Green

Имаме рожденник в темата

Павлина,  newsm59 newsm59 newsm59, много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

Скрит текст:

И за всички много любов и щастие в семейството! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 370

Нищо, Манче, че те боли, може да се перифразира - Трай, бабо, за кеф  Laughing Joy

smile3521

Още една снимка от скритата камера - Габи пак е хванала кълбото  Joy

Каква ли новина ще ни снесе  newsm78

А Зиза е застанала пред огледалото и не може да си се нарадва. Ма, нали си е Нарцис и й требе потвърждение "Огледалце, на стената, коя е най-красива на земята"  newsm78

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 00:37 от Манка

# 371
# 372
# 373
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕМИР са си ФЕМИР, мда хубав е на снимката със Серка, ама аз съм за ФЕМИР и туй то  Joy Joy Joy Joy

# 374
  • Още у мъглата ...

newsm45 newsm45 newsm45
Ох, беее, бях я пропуснала, а сега Мариетка, като я ретуитна и рев, рев  newsm45 newsm45
Може ли такъв ненормализъм, да рева като магаре на една песен ... ама пък коя песен  smile3518
И след всичко това, оня мръсник алчен, гнусен Аксой да врътне сценария #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт