Отговори
# 375
  • Още у мъглата ...
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕМИР са си ФЕМИР, мда хубав е на снимката със Серка, ама аз съм за ФЕМИР и туй то  Joy Joy Joy Joy
Серка само дето загрозява снимката  Crossing Arms Mr. Green

# 376
Ден на християнското семейство, 21 ноември Peace Peace Peace

Честит празник момичета  Blush Blush Blush

# 377
  • В света на мечтите... ❤
Павлинче  Hug ,Честит рожден ден,мила!Желая ти много здраве,много късмет,много щастие,много усмивки и поводи за радост  baloni  newsm59  baloni

Джейн  Hug ,теб те изтървах в леканощването,лека,мила и сладки сънища с баклавичка  Hug  smile3524

# 378
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

newsm45 newsm45 newsm45
Ох, беее, бях я пропуснала, а сега Мариетка, като я ретуитна и рев, рев  newsm45 newsm45
Може ли такъв ненормализъм, да рева като магаре на една песен ... ама пък коя песен  smile3518
И след всичко това, оня мръсник алчен, гнусен Аксой да врътне сценария #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Габче,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и аз така, ама като сме чувствителни ей ти на, чакай пай  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
  • В света на мечтите... ❤

Жанка  Hug Hug Hug

Честит празник на семействата на всички ни тогава   bouquet   bouquet   bouquet ,а и на нас самите,защото тук сме си едно голямо лудо фемили  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 380
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕМИР са си ФЕМИР, мда хубав е на снимката със Серка, ама аз съм за ФЕМИР и туй то  Joy Joy Joy Joy
Серка само дето загрозява снимката  Crossing Arms Mr. Green

абе аз гледам само тая половина бе
другата многУ не я отразявам Peace

# 381

Честит празник на всички Simple Smile

ПП: Допълних си предния пост. От вълнение бях пропуснала снимката на Зизуна.

# 382
  • Още у мъглата ...
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

ФЕМИР са си ФЕМИР, мда хубав е на снимката със Серка, ама аз съм за ФЕМИР и туй то  Joy Joy Joy Joy
Серка само дето загрозява снимката  Crossing Arms Mr. Green

абе аз гледам само тая половина бе
другата многУ не я отразявам Peace

Ха така, а в колажчето като си метнала и другата наша половина, я колко още по-хубав стана  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 383
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Павлинка,  newsm59 newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

бъди здрава и щастлива, все така Фемирка, благодаря ти, че си тук с нас, весел празник  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 384
  • Още у мъглата ...

Честит празник на всички Simple Smile

ПП: Допълних си предния пост. От вълнение бях пропуснала снимката на Зизуна.

Честит празник на всички за всяко едно семейство  Hug Heart Eyes Heart Eyes
И честит празник на нащо диспансерско семейство  Hug Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

# 385
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ОХ големи танци докато ви стигна, и аз като Дани,  Hug Hug Hug

лека милички, до утре, благодаря на всички, че ви има,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да сте щастливи и здрави и много усмихнати във вашите домове и семейства!!!

# 386
  • Още у мъглата ...

Нищо, Манче, че те боли, може да се перифразира - Трай, бабо, за кеф  Laughing Joy

smile3521

Още една снимка от скритата камера - Габи пак е хванала кълбото  Joy

Каква ли новина ще ни снесе  newsm78

А Зиза е застанала пред огледалото и не може да си се нарадва. Ма, нали си е Нарцис и й требе потвърждение "Огледалце, на стената, коя е най-красива на земята"  newsm78

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Хехее, добре си ме изтипосала  Joy Joy Joy Ми знам ли, каква ша е новата снимка, ма ша има де  Mr. Green Joy Joy Joy

# 387
  • в подножието на планината
Павлинче, Hug честит рожден ден!  newsm59 Много здраве, щастие и късмет! newsm51

Много е весело тази вечер в темата... Party

Изгледах АШК- а тази вечер и много, ама много ми хареса... Peace Хазал, както винаги е страхотна и като визия и като игра, удоволствие е да я гледаш на екрана, особено сега като започва да си отмъщава за болката, която и причини Керем... много е красива отмъстителна, а и отива да играе точно такава...Heart Eyes Историята започва да става  интересна,че чак Хакан не ме дразнеше толкова тази вечер докато гледах... Mr. Green Дано да не спират сериала... Praynig Praynig Praynig

# 388
Павлинче,

На хубав ден си родена. Да си жива и здрава, много щастлива и все така добродушна

Скрит текст:

# 389
хелоууууууууу  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт