Отговори
# 375
  • варненка от София
Цитат
Месечната помощ досега беше 35 лева за дете. От началото на тази година помощта само за второ дете стана 50 лева, а за другите деца в семейството остава 35 лева.

Не, не, ама хич не е дискриминация не е. И един мармот завива шоколада в станиол... И като започнат сега да раждат български майки юнашки. Трябва да се помислят за допълнителни легла в родилните домове.

Лиляна, кое как си деля аз вкъщи е приоритет на мъжа ми и мен, благодаря, че се стараеш да покриеш всички изказали се в темата,  мило е да влезна в полезрението ти. Whistling

# 376
  • Ямбол
И къде е дискриминацията? Парите се дават в помощ на майката. Щом има второ дете, значи ще получи повече пари от онези, които имат само едно.
Ако тук има дискриминация, то трябва да ревем, че майките с близнаци получават повече.
Не ги е срам.
Ами онези с ТЕЛК? И за тях ли е дискриминация спрямо останалите без ТЕЛК?
Нищо не разбирате от термина дискриминация, ама приказвате и се излагате колко малко мисъл има някъде там.

# 377
  • варненка от София
И къде е дискриминацията? Парите се дават в помощ на майката. Щом има второ дете, значи ще получи повече пари от онези, които имат само едно.
Ако тук има дискриминация, то трябва да ревем, че майките с близнаци получават повече.
Не ги е срам.
Ами онези с ТЕЛК? И за тях ли е дискриминация спрямо останалите без ТЕЛК?
Нищо не разбирате от термина дискриминация, ама приказвате и се излагате колко малко мисъл има някъде там.

Mr. Green

# 378
  • Ямбол
Мнения с по един емотикон не са по правилата на този форум.

# 379
Мнения с по един емотикон не са по правилата на този форум.
Не виждам смисъл да се палиш толкова Wink
Аз също съм на твоето мнение по темата,но е факт че много хора ги виждат нещата като дискриминация и така го приемат-тяхна си работа!

# 380
аз съм най облагодетелствана от към детски,имам близнаци,но не смятам че е ПРАВИЛНО,трябва за ВСИЧКИ деца да бъдат еднакви,едва ли майка,която има деца на 1 и 3 годинки има по малко разходи от моите близнаци.

# 381
  • София
Някой  има ли някаква информация  какво става с преводите ? Rolling Eyes

# 382
 все ощте няма превод на детски

# 383
Накъде четох че щяло да има детски към 24,

# 384
и в Добрич няма #Cussing out #2gunfire

# 385
  • Ямбол
Почна се. Позакъсняхте с пищовите малко...

# 386
само да вметна,че все пак е 18-то число,раничко е за детски,по-скоро към 21-ви мисля,че ще има преведени,а най-сигурно следващата седмица.Трябва да свикнем с това предполагам,хубав ден  bouquet на всички,идеален е за разходка

# 387
  • София
.....Трябва да свикнем с това предполагам...
А според мен, трябва да има фиксирана дата (било то и 25-ти примерно) за да не се изнервят толкова майките. Кой каквото иска да разправя, за мен сегашното положение си е чиста подигравка.

# 388
Оставам с впечатлението,че някои хора висят тука само и единствено да накълват някой-я правописна грешка,я емотикона,да изтъкнат някое правило.... Thinking

# 389
и аз мислех,че днес ще има детски,но уви Confused

Общи условия

Активация на акаунт