Отговори
# 480
 Една приятелка вчера си изтегли детските Пловдив-Пощенска банка,а ние още с Уникредит още нямаме,ще ги сменям тези,всеки път е така.Те последни превеждат.

# 481
  • Fort Worth, TX
Не е от банката , а от общината.

# 482
от възраждане някой да е взел,че трябва да по пътувам доста до първият банкомат,да не  е напразно:)

# 483
Една приятелка вчера си изтегли детските Пловдив-Пощенска банка,а ние още с Уникредит още нямаме,ще ги сменям тези,всеки път е така.Те последни превеждат.
И аз съм в Пловдив - Пощенска , но нямам превод  Confused Твоята приятелка да не е теглила друго?

# 484
Най-вероятно е теглила нещо друго, никой в Пловдив няма за сега. Дано поне днес ги преведат, а да не останем за другата седмица.

# 485
 И аз това я попитах,да не би други пари да са превели някакви,но тя каза,че на тази карта и превеждат само детски.А и сумата беше такава.Аз бях с нея,не ме лъже.Странна работа...Ако се обадя на социалните в Пловдив,дали ще ми дадат инфо?

# 486
  • Fort Worth, TX
Момичета, всеки град се дели на общини.Всяка от вас е към различна такава.Демек-Север, Запад и т.н Ако в тези са пуснали парите ще имате независимо към коя банка сте.Проблема не е в банките.Дано ме разбрахте:-)
В Сф. На места има на места няма.Дружба върви с Изгрев и засега нямаме.Дано днес е нашият ред:-)

# 487
  • Ямбол
от възраждане някой да е взел,че трябва да по пътувам доста до първият банкомат,да не  е напразно:)
Направи си електронно банкиране и ще можеш да виждаш всички преводи и тегления.

# 488
Направи си електронно банкиране и ще можеш да виждаш всички преводи и тегления.
        точно за това се бях замислила,така или иначе цяло лято няма да съм в софия

# 489
  • София; Дружбето
Аз вчера за малко реших, че нещо е станало и няма да получа детски. Аз почти винаги получавам парите в събота, незнайно защо. Това за Дружба. Още ги няма

# 490
  • София; Дружбето
Айде, СОфия, Дружбаа, Пощенска току що дойде превода

# 491
  • Пловдив
Пловдив - Инвестбанк - ИМА ДЕТСКИ

# 492
  • Пловдив
Пловдив има детски -Уникредит. Дано всички да ги получат днес. Късмет Simple Smile

# 493
Пловдив- ДСК- има Wink

# 494
И в Пощенска има вече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт