Отговори
# 600
  сега звьнях в пощенска банка всеки момент ще има превод
на детските

# 601
  • Варна
Варна Експерсбанк има превод  Peace
Но парите са ми по-малко-74-75лв. за две деца  Crossing Arms:Някакви идеи?Вчера в картата имах 5лв. и стотинки..

# 602
  • у нас
Бургас - има превод   Simple Smile

# 603
  • Plovdiv, Bulgaria
В Пловдив на Експресбанк също има превод

# 604
  • София-Младост
Варна Експерсбанк има превод  Peace
Но парите са ми по-малко-74-75лв. за две деца  Crossing Arms:Някакви идеи?Вчера в картата имах 5лв. и стотинки..
Отиди в банката и провери точно сумата на превода. Може междувременно да си платила някъде нещо и да си забравила.

# 605
Русе-Алфа банк-няма детски.

# 606
  • Варна
Ала-Бала благодаря за съвета,но 100% не съм плащала нищо,все пак вчера при проверка на сметката имах само 5лв. и стотинки.За пръв път получавам детски и за това съм още по-озадачена Rolling Eyes
П.П Ще отида до банката

# 607
  • София; Дружбето
СОфия-Дружба-Пощенска - има детски и член 8.
БТВ звъннаха ми от социалните да ходя да си взема заповедта за увеличение на телка, било задължително

# 608
Стара Загора Пощенска банка има. Peace

# 609
София, Витоша. Уникредит - има.

# 610
  • Across the Multiverse
Ще подавам сега за 3ти път и искам да попитам дали ми трябва друго освен бележка за дохода, бележка за имунизации, копие от акта за раждане (или оригинал беше?) и л.к.? Или има известна разлика в документите, в зависимост от мястото на подаване. От Бургас съм.

# 611
  • София-Младост
Ще подавам сега за 3ти път и искам да попитам дали ми трябва друго освен бележка за дохода, бележка за имунизации, копие от акта за раждане (или оригинал беше?) и л.к.? Или има известна разлика в документите, в зависимост от мястото на подаване. От Бургас съм.

бележки от градина и училище, ако децата посещават, за градина имам предвид предучилищна вързаст, за по-малки деца-не.
Разлика в документите не трябва да има.

# 612
Жижи, виж първа страница Peace. Навсякъде изискваните документи са едни и същи.

# 613
Пловдив ЦКБ-ИМА ПРЕВОД-токущо получих смс от банката!
Сигурно и ДСК ще са ги пуснали!
Клум, мерси. Ама още няма Rolling Eyes

# 614
  • София жк Бъкстон
София, Витоша, Алфабанк - има.

Общи условия

Активация на акаунт