Отговори
# 75
Здравейте , имам следния въпрос- през май тази година родих, а съответно през юли подадох документи за детски.До момента съм получила детски за четири месеца, т.е за месеците от юни до септември, тъй като вече е декември къде мога да попитам кога ще ми бъдат изплатени парите за оставащите три месеца?

# 76
Здравейте , имам следния въпрос- през май тази година родих, а съответно през юли подадох документи за детски.До момента съм получила детски за четири месеца, т.е за месеците от юни до септември, тъй като вече е декември къде мога да попитам кога ще ми бъдат изплатени парите за оставащите три месеца?
след като си подала молбата юли значи си започнала да взимаш детски от август.
детските се превеждат с месец назад, а и няма как да вземеш в месеца който си родила, молбата за детски се пуска след месец когато детето вече има първата ваксина.
изтървала си само юни,  но за него няма как да ти дадат след като молбата ти е от юли
Peace

# 77
кво става с интеграционните накой знае ли нещо?

# 78
За Русе няма.12.00 проверявах.

# 79
Здравейте трябва да подавам този месец за детски от кога до кога ми трябват доходите ми.

# 80
  • Бургас
Здравейте трябва да подавам този месец за детски от кога до кога ми трябват доходите ми.

Ноември 2013 - Декември 2012

# 81
Има интеграция-София,Красно село.

# 82
  • Sliven, Bulgaria
Във Варна също има интеграционни добавки Simple Smile

# 83
И в Монтана днес има интеграционни

# 84
  • Бургас
Попитах и в др. тема, но бих искала и тук да попитам, понеже там хората са по-компетентни по други въпроси: за декември би трябвало да взема детски /съответно януари 2014/, новата молбата и документи, януари или февруари трябва да ги подам? Мерси предварително!   bouquet

# 85
Попитах и в др. тема, но бих искала и тук да попитам, понеже там хората са по-компетентни по други въпроси: за декември би трябвало да взема детски /съответно януари 2014/, новата молбата и документи, януари или февруари трябва да ги подам? Мерси предварително!   bouquet
новата молба ще трябва да подадеш януари 2014, за да не останеш без детски февруари Peace

# 86
  • София
София-Сердика - няма!  #Cussing out

# 87
Току-що казаха по новините, че интеграционните ще бъдат изплатени днес-утре.
Не разбрах обаче, детските влизат ли в това число?

# 88
Надявам се ,че всички са си получили още преди седмица детските - за Октомври . Интеграционните за Октомври все още не са изплатени , закъсняха доста много . Детските за Ноември ще си почакаме най вероятно.

# 89
Божеее, подиграват се с дечицата. Казвайки това по телевизията си помислих, че става на въпрос за интеграционните за м. Ноември.

Общи условия

Активация на акаунт