На добър час в ПЪРВИ клас! - 5

• 37 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имате ли вече идеи какво ще подарявате на децата за Коледа? Моят син иска пълни глупости(пи ес пи или радар за подслушване) и съм много затруднена. Има игри от миналия празник неотворени. Дайте жокер за нещо разумно и полезно, моля.  Praynig

# 436
  • София
  Доколкото разбрах 14-ти е учебен ден. На 15-ти е Коледното Математическо състезание и после е понеделник... Струва ми се както обсъждахме натоварването, че две седмици без почивен ден може да им дойде в повече.
  Тъй като в нашата фирма не отработваме почивните дни, в събота съм свободна и мисля да говоря с класната им, дали ще е проблем ако не ходят на училище събота. Някой друг дали е питал и ще остане ли с първокласника си вкъщи  Simple Smile

За подаръците едната иска управляем радиохеликоптер. Подарихме и такъв за петият рожден ден, но той осъществи един единствен полет. От тогава само за него говори и мисля вече да и купя. Другата пък иска плюшено малко меченце и стикери желета!!!, ако имате идея къде се продават ще съм много благодарна да споделите  Simple Smile. Не мисля, че желанията са типични подаръци за момичета обаче.
  Към тези неща съм накупила различни пъзели, книжки, взех и посочената в темата електронна математическа игра. Има още и книжки за оцветяване или със стикери и активни карти.

# 437
И аз нямам никаква идея за подаръците. Ще следя предложенията с интерес. Избягвам играчки вече, иска ми се нещо по-практично  Blush
Засега само едно желание чух, което да се повтори няколко пъти - малката иска скейтборд. Смятам да я уважа  Mr. Green
За голямата идея си нямам. Тя бленува телефон "с пръсти", който ще получи за рождения си ден януари месец.

# 438
  • София
Оги иска таблет, но ще получи Монополи. Прояви голям интерес към Европолията, която е подобна и за това го сметнахме за удачно.

# 439
Прояви голям интерес към Европолията, която е подобна и за това го сметнахме за удачно.

Ние си играем много.
Миналата година получи една такава от вуйчо си:
http://ateabooks.com/bg/stani-nay-dobriyat/4075--policai-nastolna-igra.html

Голям майтап е. Губиш, напр., точки, понеже приятелката те е зарязала.  Mr. Green Между другото е много сладка.

# 440
Монополи Милионер ( добре че имаше намаление в Комсед) и обмислям да поръчам лего Хобит...но от чужд сайт, не от тук, тук цените им са двойни  Sick
Имаме доста семейни игри и много ги обичат

# 441
И аз нямам никаква идея за подаръците. Ще следя предложенията с интерес. Избягвам играчки вече, иска ми се нещо по-практично  Blush
Засега само едно желание чух, което да се повтори няколко пъти - малката иска скейтборд. Смятам да я уважа  Mr. Green
За голямата идея си нямам. Тя бленува телефон "с пръсти", който ще получи за рождения си ден януари месец.

И аз реших,че вече е голяма за играчки,дъщеря ми си поръча на Дядо Коледа таблет,който вече пристигна,сега остава да го скрия и да чакаме да дойде Дядо Коледа!  Laughing Laughing

# 442
Момичета,
знам, че не е мястото тук, но много приятна компанията и съм сигурна, че добри идеи ще ми дадете.
Помните ли от соца как майките ни за близки деца правеха "торбички", пълни с лакомства и плодове. Това е един от най-скъпите ми детски спомени, как с трепет разглеждам през плика, какво има вътре Laughing
Нещо такова ми се ще да направя, но да има и малко подаръче, което да е стойностно. За лакомствата съм намислила: бонбон Моцарт, бонбон Рафаело, бонбон Мерси, портокал, мандарина, орехи.
Докато пишех ми хрумна подарък за момиче - хубав вазелин за устни, но за момче запецнах, а и идея си нямам от къде да купя прозрачни пликове.
Хайде, помагайте, давайте хрумки  bouquet

ПС Докато пишех, вие за подаръци сте се разговорили, така че, не съм съвсем не на място.

# 443
  • София
Аз съм поръчала от Спорт директ подаръците.По един за всеки,защото ми омръзна от натрупани играчки,с които никой не играе.Единствените,които влизат в употреба са:Бедни и богати,Монополи,Живот,Уно,и,това е.

# 444
Изобщо не се главоболя да измислям подаръци. Каквото си поръча на Дядо Коледа, това ще е. След като преразгледаме списъка и преценим кое е реалистично. Защото тя иска някакви безумни неща, като каравана  Rolling Eyes
Иначе съм сигурна, че с нищо не мога да я изненадам приятно. Просто нямам толкова пари, че да надмина въображението и мечтите и  Laughing
Искам да и направя някаква къщичка, палатка или нещо такова за детската стая, защото за това си мечтае. Преди имаше вдигнато легло, на което отдолу имаше като къщичка за игра, но се наложи да го махнем и тя от тогава, повече от година, не спира да ме моли да го върна. И сега се чудя какво да "измайсторя", че да служи за същата цел.

# 445
Нещо такова ми се ще да направя, но да има и малко подаръче, което да е стойностно. За лакомствата съм намислила: бонбон Моцарт, бонбон Рафаело, бонбон Мерси, портокал, мандарина, орехи.

И аз обичам коледните пликчета. Винаги слагам плодове - сезонни. Банан, мандарина, портокал. Слагам шоколадово яйце - все пак има някаква играчка, солетки, шоколадов дядо коледа. Общо взето гледам шоколада да е на минимум  Laughing. За играчка - някаква малка, симпатична плюшена.
Миналата година използвах на милка промоцията, ако купиш продукти за определена сума дават много хубава светеща коледна играчка. Предишните бяха снежко, камбанка и ангелче. Тази година има два нови модела.

# 446
  • София
Подаръкът от Дядо Коледа ще бъде МП3-ка и една енциклопедия за човешкото тяло. Сигурно ще купя и една чантичка, защото тази с която ходи всеки ден и си носи храната и водата в нея вече е доста вехта. Другото което ще я зарадва е кутийка с гланц за устни. Спомена и йо-йо. Много станха, а още нищо не съм купила.

Препоръчаха ми една настолна игра- Прахосница. Някой вас има ли я да даде отзиви?

# 447
  • София
Мишо не си е поръчал нищо Confused .Казва,че миналата година като не писал писмо и видиш ли какъв голям подарък са имали-джага  Mr. Green Така,че и тази година ще чака да види с какво ще го изненада CrazyА аз нямам никакви идеи.Кажи речи всичко си има и няма нещо,което истински и много да го вълнува и интересува newsm78
Даже като,че ли големия ми е по-лесен.За него имах няколко варианта и това на което се спряхме вече пътува насам,надявам се Praynig , но дребното..

# 448
Момичета каква е тази електронна математическа игра ? Че ми стана интересно ,може ли линк  ако има някой ...

Мони иска динозавър с дистанционно управление и една гоооляма енциклопедия за динозаврите.  Нищо още не съм решила не съм разглеждала ... незнам и къде да го търся този динозавър хехе
Инъче в класа  ни аз правя торбичките и коледното тържество с още 2 майки го организирваме.

# 449
Аз я препоръчах, ето я http://happytoys.bg/bg/-/610--.html

Да ви светна и за още една супер играчка за мозъка
http://www.amazon.de/Smart-Games-12820-Puzzler-Denkspiel/dp/B001 … words=smart+games
Страхотна  bouquet, на високите нива и възрастен човек се затруднява и то много. Има още шанс да дойде за Коледа от немския А.

Общи условия

Активация на акаунт