На добър час в ПЪРВИ клас! - 5

• 37 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Прахосница.
Първо трябваше да обясня ама как така да си похарчиш всичките пари  Mr. Green Нали все на обратното ги учим:)
Много лесно можеш да не си ги похарчиш и детето да победи.
Не ни е любима.

# 451

Мони иска динозавър с дистанционно управление и една гоооляма енциклопедия за динозаврите.  Нищо още не съм решила не съм разглеждала ... незнам и къде да го търся този динозавър хехе
Инъче в класа  ни аз правя торбичките и коледното тържество с още 2 майки го организирваме.

Робот динозавър купихме този
http://www.hippoland.net/wowwee-interaktiven-robot-dinozav-r-roboraptor

прави това http://vbox7.com/play:514f37f2
Само да предупредя - огромен е  Mr. Green
И да, и ние ще купим поредна енциклопедия за динозаврите.  Peace

# 452
забавната математика  ми грабна окото ...  ще го обсъдим в къщи ...
Мале този динозавър е страхотен ,сууупер  хехехе
inka5 тези динозаври са голяма мания ,  кой какво яде  къде живее .. незнам си още какво .. имена който на мен ми е трудно да ги кажа   ги знаят децата .. опасна работа ей хехехех

# 453
Alia, а вие разговаряли ли сте с учителката? Да й обясните, че подобен подход вреди на детето.
Или училището залага на съревнование между децата, за да се постигат добри резултати? Ако е така, ако смятате, че това може да навреди на вашите, сигурно наистина добър вариант е да се мисли в посока смяна.
Но все пак зависи и какви са ви очакванията от другото училище. Ако е по-щадяща атмосфера, вероятно има много такива места. Но ако имате високи изисквания към това, което ще научат в училище, ако идеята е децата да имат по-задълбочени знания по чужд език от ранна възраст, а нямате възможност да ги развеждате по школи, надали смяната е удачна... Поне не и преди да сте направили опит да разговаряте с преподавателите дали е възможно да се смени подхода.
Родителите според мен най-добре си усещат кое е подходящото място за децата.
В писмото до дядо Коледа е поискал терариум. А от нас хамелеон.

# 454
попаднах на една интересна статия и реших да я споделя тук ...
http://pik.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82% … 5-news124470.html

# 455
Аз пък да попитам- каква е целта на откритите уроци? Да покажат ,какво са научили децата, учителят да предложи иновативен метод или родителите да припадат от възторг или притеснение?
Разбирам,  да е открит урок в училище по изкуства, човек да се наслади на продукция, да види колективна работа ,но в в едно СУ с каква цел се провеждат? Предполагам, че родителите са наясно с възможностите на децата си, но аз не намирам нищо градивно и смислено в това- Петко, Цецко и Радка да демонстрират ,как с ерешават задачи или евентуално ,как не могат да зе решат...

# 456
  • София
Нашият Дядо Коледа, купи  Laughing играчките във вторник. Под елхата ще има Лего - Товарен самолет, шах и книжки - Карлсон и любими приказки. Освен това мисля на Бъдни вечер да получим писмо от Дядо Коледа Wink
Обичам много този празник, само и единствено заради реакцията на малкия, когато получи подаръците. Искрите в очите, искрената детска радост - незаменимо е  Heart Eyes

# 457
Аз пък да попитам- каква е целта на откритите уроци?
При нас има много открити уроци. Аз съм доволна, защото ме интересува как минават часовете, какви неща правят, искам да видя детето си как се държи в училищна среда и как се справя. Какви методи използва учителката, за да въдвори ред, ако се налага и т.н. Не всичко е много изпипано, макар да е направено като за пред родители. Много неща ми направиха впечатление и съм доволна, че имат открити уроци.

# 458
  • софия
Днес пристигнаха всички подаръци за Коледа и съм спокойна. Само играчки, но съм решила, че още малко ще иска и после няма, така че:
скутер за Лалалупситата
Лалалупси балерина
малка
Монстерка
още една
комплект за творене
Очевидно е кои са й любимите кукли Mr. Green На малките вече им загубих бройката. Не всичко е от нас. Хареса ми и играта, показана от evhen. Ще се намери кой да я подари. Тамън да не сечудя като питат.

Аз бих била любопитна за открит урок точно поради причините, описани от allana, но се съмнявам да има.

# 459
  • София
При нас играчките вече не вървят. Миналата година получи телефон за рожд.ден и лаптоп за Нова Година. Тази година ни спасяват спортните подаръци. Поръчал си е ски каска, ски очила и ролери.

# 460
  • софия
И нашият миналогодишен подарък беше таблет. Има фотоапарат от 3 г., телефон. Какви ли не технологични джаджи. Баща й е (професионално) увреден Crazy и тази година ми е много странно като поиска скутера за лалалупсита и изненада. Някак нетипично. Embarassed
Последните години все някакви неиграчки получава и тази година се зарадвах на желанието й.

# 461
  • у дома
Аз препоръчвам тази игра  - http://www.hippoland.net/mbg-zanimatelna-igra-klub-2

# 462
  • софия
И аз. Миналата година й я подарихме за имения ден и още играем на нея.

# 463
Моята още иска основно плюшени играчки  Laughing
Преди малко я подканих да сяда да пише писмо на Дядо Коледа, а тя ми отвърна, че той и без това нямало как да ни донесе подаръците, понеже сме нямали комин  Joy
Много ми е чудно какво ще измисли. Подозирам, че ще е истински кон  ooooh!

# 464
  • софия
Ако поиска това, може да й подарите няколко урока на конната база в Божурище (има и други, на по-близо, но тази е най-хубава, според мен). Много е хубаво. Ще й разрешат и да се погрижи малко за кончетата.

Общи условия

Активация на акаунт