На добър час в ПЪРВИ клас! - 5

• 37 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Идеята за ,,Отворени врати,, много ми допада. Нещо подобно си представям във всяко училище Simple Smileобаче не смея да съм голям оптимист  Simple Smile

http://posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&v … 64&Itemid=331

# 496
Идеята за ,,Отворени врати,, много ми допада. Нещо подобно си представям във всяко училище Simple Smileобаче не смея да съм голям оптимист  Simple Smile

Моето училище  Heart Eyes
Надявам се след 7ми клас децата ми да проявят желание да учат там. Нищо, че в момента не сме в Плевен, наблизо сме  Laughing

пп: Директорът е същия. Как само ни дебнеше да не излезем да пушим  Mr. Green

# 497
Идеята за ,,Отворени врати,, много ми допада. Нещо подобно си представям във всяко училище Simple Smileобаче не смея да съм голям оптимист  Simple Smile

Моето училище  Heart Eyes
Надявам се след 7ми клас децата ми да проявят желание да учат там. Нищо, че в момента не сме в Плевен, наблизо сме  Laughing

пп: Директорът е същия. Как само ни дебнеше да не излезем да пушим  Mr. Green

Simple Smileаз също съм от Плевен, и затова пуснах и този линк.

# 498
 Hug

В Плевен ли живеете? Да не учи твоето дете в Езиковата?
Много ми се искаше да запиша децата в подобно училище. Уви при нас няма.
Аз съм завършила Езиковата, и съм учила там още от първи клас, когато си беше само "руската гимназия"
Добра подготовка, но и в начален курс учихме по руската система.

# 499
Hug

В Плевен ли живеете? Да не учи твоето дете в Езиковата?
Много ми се искаше да запиша децата в подобно училище. Уви при нас няма.
Аз съм завършила Езиковата, и съм учила там още от първи клас, когато си беше само "руската гимназия"
Добра подготовка, но и в начален курс учихме по руската система.

HugРуми, от Плевен съм и в Плевен живея Simple Smile дъщеря ми не учи в езиковата, но е вариант за по- горен клас. Не я записах там от първи клас, защото ,,малката езикова,, е в сграда различна от ,,Голямата Езикова,, и е заедно с друго училище. Освен това, за първи клас е задължително следобяд да спят/ почиват там, има легла и т.н. Не ми допадна този факт  и затова не я записах там. В НУ ,,Христо Ботев,, е.

# 500
За "Христо Ботев" съм чувала само добри неща  Hug

Днес пратих голямата (трети клас) с една нерешена задача по математика. Логическа. Да видим дали някой може да помогне  Rolling Eyes

"Син е на баща ми, но не ми е брат"

# 501
Сигурно "аз съм това"- син съм на баща си, но не съм си брат.

# 502
За "Христо Ботев" съм чувала само добри неща  Hug

Днес пратих голямата (трети клас) с една нерешена задача по математика. Логическа. Да видим дали някой може да помогне  Rolling Eyes

"Син е на баща ми, но не ми е брат"

Е кой...аз самия. Mr. Green Hug

# 503
Ако е това, бих казала че е изключително тъпо   ooooh!
Никога нямаше да се замисля в тази посока  Tired

Дефакто говори за себе си в трето лице. Така ли да го разбирам.

# 504
Такива има и в сборниците за първи клас.
В петък отидох в 17 часа в училището и искаше да стои още там, за да си играе Shocked : А си мислех, че му идва много тази занималня. За пореден път ми обясни, че занималнята е най-интересната част от училището.
Снощи изведнъж му се появи отново желание за плуване, но такова, в което да нямало "командорене". Защото му писнало навсякъде да му казват какво да прави - в училище им дали уж занятие да си измислят задачи, пък той измислял с числа, дето не са взели и се оказало, че хем да измислят, но пак да е както им наредят. На плуването същото- да плува еди как си. Не било приятно все да те командорят Laughing

# 505
Право е детето! Това командорене може да убие на човек удоволствието от плуването. Ако ще се учи за състезател, да кажем, че има някакъв смисъл от тормоза. Но ако ще се учи, за да може да плува и за да обича да го прави, хубаво е да обича и процеса на обучение.
Абе общо взето знаеш какво мисля  Laughing

За мен е необяснимо защо родителите обичат да им се трмозят децата. На мястото, където дъщеря ми ходи на плуване, има един треньор, който непрекъснато крещи ядно на децата, пляска ги с един прът във водата, ако не си държат както трябва дъските и през половината време поне половината деца реват. Излишно е да казвам, че този треньор има в пъти повече деца от всички други и при него се тъплят като мухи на мед. Родителите, не децата. Децата често се запъват на вратата и не искам да влизат, но никой не си играе да ги пита.

valerie, не казвам, че вашата учителка е такава, просто ми прави впечатление, че този преподавателски стил много се харесва на родителите и затова най-често предлагането е точно такова и човек и да иска, трудно може да намери нещо различно.

# 506
Малкия ще ходи на състезание по плуване- ходи по-малко от година, но има желание...щерката ходи от много години, но упорито отказва да се състезава, плува си за удоволствие, и треньора е наясно. Кара й се ако е зле технически, натоварва я, но нито я бие, нито й крещи. Нито драматизира че не иска да се състезава.

# 507
При нас бой няма, но учителката казва какво да правят - да речем първо по гръб, после еди какво си. А на него му се плува по съвсем различен начин GrinningАз не съм много наясно, гледам отгоре през едно стъкло. Но всички деца правят едно и също.
Според мен се харесва, защото родителите смятат, че така децата се учат на дисциплина. То май няма как и в група с много деца всеки да си прави каквото иска. Затова вариант е да го водя на свободно плуване някъде. Събота и неделя.
Страничен наблюдател съм /чрез разказите и контактите по телефона/ и на това, което се случва при каратето. Учителят ги научава на много неща, но е далеч по мек. Разговаря с тях, опитва се да им опознае характерите. И на детето му харесва много.
Чисто физически им направи страхотна подготовка за няколко месеца. Детето прави идеален шпагат, хубави коремни преси, лицеви опори, клекове. И му е приятно. А при плуването не е така- хем на морето изобщо не излиза от водата от момента, в който отидем до тръгването ни.

# 508
  • София
Снощи изведнъж му се появи отново желание за плуване, но такова, в което да нямало "командорене". Защото му писнало навсякъде да му казват какво да прави

точно същото оплакване направи и моят син вчера, при това също по повод на плуването, но се разпростря върху целия си живот - писнало му все някой да му казва какво да прави.

# 509
  • София
Много хора обичат да им се тормозят децата, защото не могат сами да се справят с дисциплината и приемат подобно ходене на спорт като имащо дисциплиниращ ефект  Wink. Поне аз с такива впечатления съм останала.

Общи условия

Активация на акаунт