У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (23-та ямболска)

• 21 052
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Може, може- затова не ги обичам филмите с шизофреници  Mr. Green
А майката я убиха за да не разбере, че баща му го насилва- нали синът провали рож ден на сестра си и майка му се запъти към стаята му да си поговорели защо така  е направил... Peace

# 706
  • Ænima/Albuquerque
И как не ги мързи се пита в задачата.

ДА! doh

# 707
  • В Космоса

Спооокооойййно! Домързя ме вече мен. Tired Ще ръгам всичко в подписа. Mr. Green

Нелоо, объщай се директно към мен за въпроси и задачки, не ме ги-госвай! Crossing Arms

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:18 от Акаша

# 708
  • София
Па теб съм те забравила, че пишеш тука. Плама видях последно. hahaha

# 709
  • София
`звинете за спама, ама понеже знам, че Акаша няма да ми се обидиш - тотално нечетивни са мненията ситуирани по този начин с картинка в началото. Ообено в мобилната версия, където напоследък чета маммата, защото съм в разход и избягвам компютър.

# 710
  • София
Ване, те сигурно на новата версия изглеждат по-добре.

# 711
  • В Космоса
Аз пробвах как е в новата версия. В тази добре изглежда с картинка в мнението, но там е прекалено тясно за такова начинание. Пък и е трудоемко. Бе, преебаха аватарките най-накрая! (Сигурно бая народ ликува.  Crazy) Но още може, де, кат нищо да ни го вкарат и с топките, ако смалят и подписа.  Twisted Evil

# 712
  • София
Каквото и да си говорим - форумът го правят хората! След като вие сте тук дали има бутон за нещо си или няма бутон за нещо си, с аватар или без аватар (аз ще си туря Фиона) на мен ще ми е приятно да си бъбрим.

# 713
Скрит текст:
Аз пък разбрах съвсем друго Crazy Laughing Разбрах, че баща му си го е убил Кърт още там на пътя, когато избяга от лудницата. Кърт е убил само пазачите в лудницата. А останалите убийства и въобще всичко как се случва го е разиграл в главата си в предсмъртния си миг.
А майката я уби бащата, не Кърт - бащата се беше скрил зад вратата, малкия я блъсна и бащата я забуха с бухалката. А защо я уби, при положение, че тя не ги беше сварила и всъщност не подозираше какво става - не знам, може би е искал да се отърве от нея или просто защото си беше психопат.
А накрая след надписите - това другото семейство е всъщност реалното семейство на бащата - новото. Демек дъщеря му изглежда по съвсем различен начин - реалната такава. И му се е родил син от новата жена, който той пак тормози и затова детето гледаше така уплашено като влезе да го провери дали спи накрая. Кърт всъщност през цялото време е гледал снимката на някакъв отбор по хокей ли бейсбол ли - снимката, която е виждал през прозорчето на стаята си в лудницата. Така си изгражда въображаеми образи за хората, защото само това вижда. Наи казаха, че бил изгубил представа за света, нямал представа кой точно е и т.н.
А, сега, кой е разбрал правилно се чудя? Thinking Laughing
[/quote][/spoiler]

И аз го разбрах точно така! Този филм доста ме натъжи! Историята с малкото момче се повтаря.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 09:23 от kkatia

# 714
  • София
Добро утро  Hug

Гледах Животът на Дейвид Гейл, много ми хареса, страхотен филм  Peace
Гледах и Клетка с Денифърката - хареса ми и той, но не чак толкова.

# 715
  • Ænima/Albuquerque
Ей, току-що почна Ханибал по TV1000. Толкова съм щастлива!  hahaha

# 716
  • Ямбол
Изгледах "Filth", много съм доволна! Много Уелш, страхотна музика, адски напомня на Дани Бойл и перфектен, порастнал Макавой.

Съветвам да изчакате хубаво качество и най-вече субтитри. Поне английски!

И аз останах доволна! Макавой е брилянтен в тази си роля. Страшно му се изкефих  Crazy
Има вече титри, поносимо качество на видеото, но е с ужасно аудио. Tired

# 717
  • Ænima/Albuquerque
Да, звука е ужасен, но със субтитрите ще става за гледане. Не питай как се измъчих аз. Ама нали зор...  hahaha

Като се заговорихме за Filth, доглеждам си Trainspotting за шестотиншейсеишести път, и не мога да пропусна да кажа пак, колко велик филм е това! Всеки път ме поглъща. Подозирам, че това ще е и съдбата на Filth - след 17 години пак да е толкова велик. Ех, че се разкиснах.  Mr. Green

# 718
Току що гледах много, ама мноооого добър филм - Open Grave 2013

http://www.imdb.com/title/tt2071550/?ref_=nm_flmg_edt_1

Изключително напрегнат, непредсказуем, интригуващ, адски разпалващ любопитството, въобще страхотен.
Много ще се хареса на любителите на The Walking dead - любимия ми сериал! Ехх, тоя филм, ако беше сериал, щеше да е толкова добър, колкото зомбешкия.
Има го с добро качество в Замунда.

# 719
Не мога да сваля един месец Дейвид Гейл от Замунда, няма пиъри.
Някой да ми припомни от кой сезон или серия трябва да си сваля Ходещите мъртви ...гледах до
Скрит текст:
когато онзи (забравих му името), който беше създал мини град си загуби окото и онази русата мацка, разбра, че пича не е от добрите Simple Smile
...срам, срам...нито имена помня, нито до коя серия съм гледала...оправдание - последно гледах сериала преди 10 месеца

Общи условия

Активация на акаунт