Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Трябва да е с "А" и да е на пълководец, така ли?  Rolling Eyes

# 556
  • London
Не, няма значение буквата просто да е име на някой войн от историята.  Joy

# 557
Максимилиан - не е историческа личност, но пък звучи величествено  Peace

# 558
  • в 1001-та нощ
Аспарух, Тервел, Александър, Филип ... Борис, Симеон  .... не знам държите ли да е българско или предпочитате да е с международно звучене  Blush

# 559
  • London
Няма значение произхода просто не ни се ще да е нещо тривиално като Александър понеже вече всяко второ дете се казва така. Максимилиан ми допадна, ще го предложа на нашия човек да видим. На Аспарух викат Пухчо, това изприщи Аполон и категорично го отхвърли. Joy Тервел някак си не ми допада. Борис, Филип и Симеон са ми много чести. Засега ще обсъдим Максимилиан на галено Макс. newsm78

Ако ли не накрая ще се атилваме с бебо и така.

# 560
Здравейте отново. Бях на преглед и аз днес. Казаха ми, че бебето е добре и расте съобразно със седмицата в която се намира. Момченце е, но това го знаем от няколко седмици. Започнах да мисля как ще разместваме в къщи, за да обособим детска стая. Искам да направя всичко много шарено и весело. Ще се пазарува в продавалник и всичко втора употреба. Още се спирам да не почвам с покупките, но след нова година ще трябва да се помисли вече...

# 561
Алцек - имах един колега, който се казваше така - български хан е !

# 562
  • София
Момичета, благодаря ви за съветите за бодита със странично и предно закопчаване.

avgust 13 и bobi_e , пожелавам ви сила и кураж, страховете ви са ми близки.

пуснах набързо едно търсене на имена на момчета, ето какво ми излезе:

http://roditeli.interestal.com/imena-za-bebe-momche.php?m=201312&page=1

# 563
az sam reshila da go krystq na baba mu. Krashtavam na hora koito zaslujavat ne na svekyrvi i svekyri Simple Smile

# 564
  • London
По-добре е на никой да не се кръщава, защото все пак за нас нашите родители са най-най, но пък и мъжете ни си обичат техните. За мен би било неуважение да изберем един човек от 4-ма важни за семейството ни. Но и освен бащата на мъжа, никой друг не е и досаждал за нещо подобно. Все пак и него няма да го огрее, никой не е по-специален от останалите 3-ма погледнато общо.

# 565
Сега се връщам от ФМ. Кистите се оказаха 5, но доктора каза, че нямало физически данни за някакъв синдром. Очаква кистите да изчезнат до 24, 25 седмица и каза, че е хубаво тогава да се видим пак. Иначе прегледа ми беше около 40 минути, стори ми се доста подробен, въпреки че не му се обясняваше и се изнервяше, когато се опитам да задам въпрос. Затова почти нищо не съм питала. Имам снимки и диск. Каза, че бебето е обърнато с гръб/ каквото и да значи това/ и по- трудно се работело, за това помагала и дебелата ми коремна стена Grinning
Вече знаем и пола- момиченце  stork-girl , тежи 370 грама и е 25 см.
Бяхме записани 4 жени за 16 часа, след мен се изви и голяма опашка от чакащи, имаше правостоящи, а чакалнята е с над 10 стола.
Ако мамите от Пловдив искат да питат нещо за доктор Троянчев, с радост ще отговоря.

Някаква идея какво е LV/HW- Johnson на графиките, който дават с доклада от ФМ?

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 20:28 от pipence

# 566
  • София
Здравейте,априлки Hug Hug Hug
Днес водихме пупешона при Д-р Михова и тя още в коридора като ни видя дойде при нас и ни каза,че нямаме никакви генетични аномалии и увреждания.Резултатите от амниото са ни перфектни newsm44 Човечето тежи 340гр,отговаря си на мерките за 20г.с. Доки каза,че си имаме едно здравичко,палаво бебче preggo И аз имам болки в бъбреците и другата седмица ще пускам изследвания и урина та да видим Thinking

avgust 13 и bobi_e Бъдете силни,момичета Hug Никак не е лесно,но за съжаление това е част от живота.

Не, няма значение буквата просто да е име на някой войн от историята.
La Catrala На една приятелка мъжа и се казва Наполеон и му казваме Пони Joy

# 567
jul_j Това са повече от страхотни новини!Лека и спокойна бременност и повече без никакви притеснения и тревоги!

# 568
Добър вечер и от нас, днес бях на ФМ, 100% сме с розови гащета stork-girl Simple SmileБ Бъдещия батко каза:  "Ееее супер, точно такова исках"  Laughing Лекарката каза,че всичко се развива добре, мозъчето, дробчета...пръстчета и т.н. и всичко вървеше супер докато слушайки сърчицето не каза "а?" Направо изтръпнах..после каза, че в началото на прегледа не е видяла нищо подозрително, но в последствие засече, "няколко епизода на екстрасистоли". Препоръча ми да отида на ехокардиография и си записах час за утре при др. Евтимова във Фемина... стискайте палци всичко да е наред или поне да не е нещо сериозно Praynig.

# 569
  • в 1001-та нощ
баткото се е разбрал с щъркела  Mr. Green

Всичко ще бъде наред утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт