КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 712
  • 619
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Grinning
Паце, мерси за кафето!    bouquet Точно по мой вкус е - с нещо сладичко! Heart Eyes
JuliS,  Hug  Стискам палци да мине бързо и леко този период, и накрая да има значим финансов резултат yes
Фейче, бебо е добре общо взето. Да чукна на дърво почти не е боледувал, НО.... Имах билет за премиерата на Травиата в Операта от месец и половина за вчера, 28-ми. Толкова много ми се ходеше! Излизанията ми откакто имам бебо се броят на пръсти. Confused И, разбира се, на обяд малкия отказва да яде, кисел е от предния ден и аз решавам да премеря Т. ей така, за всеки случай, и.... 38,5. Направо #Crazy Няма никакви други симптоми, но... Бегом при педиатърката. Там опашка. Слава Богу, мъжа ми беше почивка и той пое "щафетата". Та в крайна сметка отидох на представлението, но изкарах с телефон в ръка Confused През цялото време мислех как ли се оправя татко им с децата. Отнесох критики (не за първи път), че не оставям бебо на татко му по-често и че не излизам. Ама това е друга тема... Ей такива работи при нас с бебо. Сега, заради тая Т. се кърмим като новородени, през два-три часа Mr. Green а бяхме само с вечерно кърмене ooooh! И сега ще трябва пак(за 3-ти или 4-ти път) да намалявам кърменето и де се опитам да отбия. Confused Вече се чувствам много зле вкъщи с монотонното ежедневие и ми се струва, че леко изперквам, ама айде да не почвам да мрънкам...
Та в тая връзка, ако направите една среща бройте и мен! Laughing
Хубав ден, момичета! Hug

# 91
Добро утро.
Паце, страхотно кафенце. Ммммм и аз обичам сладичко.  Hug

Мики, случва им се на бебоците често да вдигат температура. За тях 38.5 не е нещо особено. Моите от раз вдигаха 39-39.5 - няма да се излагаме, я, като ще е да е! Може и зъбки да му никнат. Дано мине бързо. А за кърменето не ми говори: моята глезла откара до 3 години на кърма.  ooooh! Ама е удобно, да му се не види! Винаги е под ръка, не претопляш, успокоява при всякакви ситуации и много помага при болести.  Laughing За изперкването: сега като е студено и аз съм ограничила до максимум излизанията и ми е тъпо, ама какво да се прави, ще чакам да се затопли.

Тройната мама, как пък не сме се засекли през всичките тези години, докато сме бутали  количките?! И ние ходехме в Св. Георги, в НДК и в градинката на "Прага".

Юле, не ти е лесно на тебе покрай тия празници. Тоя мързел не беше ли новия, дето изглеждаше обещаващо? Ако продължава да подпира стените, по-добре да се разделите. Тъй - тъй не ти върши работа, поне заплата да не му плащаш. Егати и хората! Мрънкат, че няма работа, а после се чудят как да се скатаят.

Ох, оставям ви, че Коко има нужда от помощ. Много ме е яд на това дете! Математиката по принцип я разбира много, ама го мързи да се задълбочи малко поне. Решава първите една-две задачи без грешка, а след това започва да пише случайни комбинации от числата, които са му дадени, После идва - задачата не излиза. Гледам, питам го какво трябва да е направи - казва ми. Питам го защо не го е написал така, защо е писал някакви странни глупости - не знае! Ох, докога така?! Брат му и сестра му не бяха такива - изобщо не разбрах кога учиха (е, понякога са имали въпроси, но рядко), кога завършиха училище, при това бяха отличници. Не са по-умни, в никакъв случай, но са много по дисциплинирани и отговорни. А той.... Confused

# 92

Ох, оставям ви, че Коко има нужда от помощ. Много ме е яд на това дете! Математиката по принцип я разбира много, ама го мързи да се задълбочи малко поне. Решава първите една-две задачи без грешка, а след това започва да пише случайни комбинации от числата, които са му дадени, После идва - задачата не излиза. Гледам, питам го какво трябва да е направи - казва ми. Питам го защо не го е написал така, защо е писал някакви странни глупости - не знае! Ох, докога така?! Брат му и сестра му не бяха такива - изобщо не разбрах кога учиха (е, понякога са имали въпроси, но рядко), кога завършиха училище, при това бяха отличници. Не са по-умни, в никакъв случай, но са много по дисциплинирани и отговорни. А той.... Confused

Фейчони........Хм!.....Хм-хм.......(прочиствам си гласа начи..... Laughing ) .....
Днешните деца са по-различни........Не ,че не си забелязала,ама да кажа де........
В последно време се наблюдава "незадържане на информация"......Както и "трудно съсредоточаване" .......В младите хора де.......

И всичко това е заради Интернет и.......Прекаленото гледане на телевизия (с това накъсване на 15 мин. за реклама.....Психолозите казват,че децата престават да задържат вниманието си ,за да прочетат....Дори една къса приказка)

Не търси връзка между порастналите ти деца и по-малките......Няма да намериш!......За съжаление....Гена един и същ,но има ВЪНШНИ фактори,които се наместват тайно и гадно в живота на всички ни).......

# 93

Добро утро на всички!
Малко Коледно настроение няма да ни е излишно ..  Hug

Днес Българската православна църква почита паметта на Св. Андрей.
Празникът е пряко свързан в народния календар с представите за преход от есента към зимата. Вярва се, че Св. Андрей е покровител на мечката и неин заповедник.В много предания се разказва, че той се явява пред хората, яхнал мечка и прогонва зимата и дългите нощи.

По този повод  Ви напомням да сварите и да ядете варива днес - жито, ориз, просо, леща, фасул, грах - каквото обичате.
Аз ще правя пълнени чушки с ориз и кайма(пак се брои). Wink

Днес празнуват хората с имена - Андрей, Андриян, Андрея, Андро, Храбър, Храбрин, Силен, Дешо, Дешка, Първан ...
Честито на именниците!Да са живи и здрави! newsm24

А на вас дами, Ви желая усмихнат и топъл уикенд! Heart Eyes

# 94
ДобрЮтро и от мен!

Аз днес по повод празника ще разбъркам една консерва варена царевица с малко захар,канела и орехи......Така съм  запомнила Андреев ден от дете в нашата къща ...

Честито на именниците!

Скрит текст:
Аз снощи доста се газирах в Готварския.....Пиша си аз там в една тема за домашните мезета....И се намери една дето иска някой да й направи видето как се транжира животно,за да знаела от коя част на прасето какво се прави..... ooooh! (в профила й пише,че е на 41,ама дали наистина е така не знам...Държи много груб,махленски тон и задава тъпи въпроси )

Та....Отговорих,че няма как да се направи такова видео,защото ще ни обвинят в жестокост към животните....Ако беше така Месокомбинатите щяха отдааавна да са направили такива видеа.....И смятам,че доста народ ще станат вегетарианци след като го изгледат..... Crossing Arms

Оная кат скочи и кат написа едни щуротии.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Засега никой от пишещите там не ме е защитил.....Траят си или не са видяли.....Но за пореден път ме потресе човешката наглост.....Питаш - отговарям ти,отделям от времето си да ти напиша мнение и ти ме засипваш с помия.....Ей тва не мога да го разбера.....И след някой друг ден пак ще пита в друга тема тва как се готви онова как да направя.... Rolling Eyes....

Мамееее....мерси за коледното настроение.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 95
Мамееее....мерси за коледното настроение.... Hug Hug Hug Hug Hug
Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

Мастер,
Скрит текст:
Това е то доброто, дето искаш да направиш.В днешно време почти никой не го оценя или разбира .. Или пък ако го е разбрал е погрешно.
Жалко, че никой не те е защитил, много неприятно, съжалявам. hug
На твое място - аз бих се отдръпнала и повече не бих давала професионалните си съвети. Crossing Arms
Който има зор, да те търси на лични и ако заслужава даваш акъл!

# 96

Мастер,
Скрит текст:
Това е то доброто, дето искаш да направиш.В днешно време почти никой не го оценя или разбира .. Или пък ако го е разбрал е погрешно.
Жалко, че никой не те е защитил, много неприятно, съжалявам. hug
На твое място - аз бих се отдръпнала и повече не бих давала професионалните си съвети. Crossing Arms
Който има зор, да те търси на лични и ако заслужава даваш акъл!

Няма да се отдръпна,защото пишат и доста свестни хора и си личи,че искат да се научат.....Не искам "покрай сухото да гори и мокрото" ....Като имам време ще пиша,ама все ще се намери някой да ме "извади от обувките" ... Laughing А да ме защитават не искам,щото няма нужда аз мога и сама....Просто и ясно си изразих мнението.Който не е съгласен - негова воля,само да не се държи гаменски........

П.П. Видях,че си писала в темичката....Благодаря!  Hug  Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 09:41 от TheNMaster

# 97
  • Пловдив
На ремонт беше компа ми ,че приех от скайпа един линк и всичко капут Mr. Green Mr. Green
Сега почвам да влизам навсякъде ,оффф как го мразя товаааа Crossing Arms пароли имейли и тем подобни ooooh! ooooh!
Мастеронки сега ще видя тази мизерница да я накова ...мама.... му , нещастни хорица търсещи под вола теле smile3512 smile3512 smile3512
Мамчето ти го е казала ,че такива не заслужават да им казваш нищо и аз от отдавна не го правя в този форум.Всеки ми пише на лични ако искат да питат нещо. Peace

# 98

Мастеронки сега ще видя тази мизерница да я накова ...мама.... му , нещастни хорица търсещи под вола теле smile3512 smile3512 smile3512
:

Аааа....ОстЪй таз работа......Не си заслужава.....Игнорирахме я......Така е по-добре......Писаха ми сума ти народ на ЛС ,че тая само се заяжда и по други теми.....Всякакви комплексари има.....

Таман видях,че пак е писала и пак ни обвинява,че сме били тегави и сложно се било комуникирало с нас.....хехееее офффффф....... Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 22:27 от TheNMaster

# 99
  • Пловдив
Гутен сабахлен Wink Joy

# 100
  • София
Добро утро!

Страхотно кафенце!Помагам,но не пречя на мъжа ми  в работата днес и вчера.
Целувки на всички ще пиша сигурно утре.

Фея,предполагам ,че причината ,да не сме се засичали се казва,разлика в  годините на децата ни.
Моите са почти на петнадесет,скоро ще станат.

Зиче,гледах в готварския форум една твоя рецепта с риба.Дали може да се направи с купешка?И моят мъж е рибар,но сега не мога да го накарам да отидем ,че има много работа.

TheNMaster,не се ядосвай !

Мамче,а ти как си??

# 101
Добрутро, кивинца!

Зичонка, мерси за кафенцето!Ама и бамбонче има, пу за мен. Hug Joy

Мама Х 3 - добре съм, мила.Благодаря ти!

Мастер, писах аз в темата, ама да се разбира с ирония за онази ощипана мома.И сабахлян пак писах. Mr. Green Laughing
Ами к'во да направим ние кат' не ни подаряват по 1/2 прасе, м?!
Купуваме си го от месарниците! Joy Joy Joy

# 102
 wavey  Привет, привет, момичета мили  Hug

Зиче, ама какво кафе самооо мммм, много обичам  Simple Smile Hug

Мама на трима, и ние сме в ремонт,но аз  не помагам на скъпия щото може да стане страшно  Mr. Green  Шегувам се де, ама на малкия в стаята, купи си той ламинат и вчера като го отваряме той със фуги, интересно става, но не бяхме виждали  Embarassed ММ прати малкия да търси фугираща смес, в магазините го гледали така  Rolling Eyes, не се слагало, и като се започна един спор, че в тия фуги ще влиза прах и влага и....., отворих нета рових търсих, доволни били хората, ще видим..., за сега няма да слагаме нищо, но ще помоля Зичката като специалисти в тая област в тяхното семейство  bowuu да ме светне, ако знае някоя тънкост и подробност за това. Зиче, плиииззз  Praynig

Мастеркони, не се ядосвай  Hug, нали знаеш, тя простотията не ходи по мерудията   Wink  Laughing

МамчеHug и да знаеш, че съм си краднала онова готиното за декември  Embarassed

Сега имам още една молба за съвет от  кулинарките в темата - Зиче, Мастерче, и не знам други дали има  newsm78, но който може да дава акъл плииззз  Simple Smile  На Никулден слагам курбан за моите момчета и пълня два шарана, обаче миналата година и тая не успяхме да си намерим дунавски шаран от рибарите, а този от язовирите е мазен и миналата година хич не ми хареса напълнен с орехите и както се подобава. Та се чудя сега, как да ги изпека - цели, ама да ги режа ли по  средата, и отстрани да сложа от тази плънка или, изобщо..., абе дайте ми идея някаква.  Иначе когато шарана е дунавски от рибарите става разкошен както го правя пълнен и всички много го харесват, но .....

Така, изписах пак цял ферман, но ви оставям, за да отида да раздам акъл при ремонтите  Joy 
На всички писали и не писали пожелавам един спокоен, хубав ден, но все пак когато можете се появете де -   Praynig Heart Eyes   Hug Hug Hug

# 103
Мамче,  Hug и да знаеш, че съм си краднала онова готиното за декември  Embarassed
Нямаш никакви грижи, анкасче.То и аз го бях откраднала. Grinning Hug

Ето и друго -
Добре дошъл Декември!
Нека е изпълнен с много радост, щастие, усмивки и споделена любов..
Месец, изпълнен с нови мечти и надежди!Месец, с най-веселите и щастливи празници!
От сърце ви пожелавам много здраве, щастие, споделеност, топлина и много любов!
Нов месец, нов късмет, да сме живи и здрави, и нека всички наши желания да се осъществят!

Мастеркони, не се ядосвай  Hug, нали знаеш, тя простотията не ходи по мерудията   Wink  Laughing
Laughing Много ми хареса това. Peace

За шарана мога да ти споделя как аз го правя - когато е по-мазен го режа на парчета, слагам от плънката отстрани, картофки, домати от консерва(така мазното се поема от доматите), орехи, а върху парчетата шаран слагам по резенче лимон и го пека в тавичка.

След малко изчезваме на село, да си вземем от туршийката ... Grinning

# 104

Зиче, какво каймаклийско кафе си ни сервирала, веднага си пийвам!

Момичета, хубав ден от мен, за мен е единствения почивен и ще се възползвам максимално.
На всички писали и неписали много целувки!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт