Заповядайте на по чашка топло кафе!!
Навън е истинска зимна приказка!!Децата са много щастливи!!Бяхме за малко навън.
Ще пиша после.От няколко дни съм будна от три часа.Вчера беше заради снега,днес ни събуди домашната любимка,счупи една чиния.

Добро утро дами, макар, че вече е станало добър ден 
, аз рано рано влязох и си го пих с вас, но нямах време да пиша тогава
, а това за декември си го крадвам да знаеш, може нали?
А аз не съм ходила никъде, снимката е от пролетното ни пътешествие 
Дано наистина му отшумят болките на Дени
, но пък когато всичко е навреме по-бързо се оправят нещата 
, но иначе ви се радвам завиждам благородно не се сърдете
Фейче, вие няма ли да идвате към Русе да вземате свекито си 

Добро утроооо, ето ме при кафенцето и мен 
и кексче има и с много обич поднесено

Когато идвате към Русе, обаче, ако успееш за мъничко да се измъкнеш звънкай за кафенце, дано най-накрая се улучим, че вече колко пъти все не успяваме, а така ми се иска

Хейй, къде сте наистина
Надявам се всички да са добре и където и да сте все ще се "видим" тук
, другото е бош лаф работа.
/три дни отпуск изобщо не ги усетих
/

то си са го казали хората ЛУД УМОРА НЯМА
духа много и е студ на кутийки 

Кампания - прибирам се в 8 вечерта и сутрин пак. Знаете - както всяка година. Монтирахме камери в цеха да видим защо поръчките нд излизат... е видяхме. Новият ни хич даже и от камери не се притеснява да се подпира почти през целият ден. Ми втори месец е... трябваше вече да е влязал в час... е да ама не... и сега в разгара на кампания... аз съм две ръце, щото тез две ръе се подпират цял ден. Идиотщини. Не искам да ви занимавам. Знаете ли ное е най тъпото - че звъня днес да търся дъщеря си и тя ми вика - закъснявам з опера... знаете ли какво значи това?? Това значи че Паци е в нашият град и АЗ не съм разбрала... не съм прочела, не съм чула по радиото, не сън излязла на улицата един плакат да видя... ей това е!
Аз газя 25см сняг 3ти ден - и бързам да се прибера. Яни по тъмно и той бърза ..... Иска ми се и аз да имам предпразнично настроение ... но уви... при мен е предпразничният стрес
Какво да правиш - професия...
липсвате ми. Дори снимките не мога да ви видя от таблета... но все ще свърши зора и ще се върна 
Препоръчани теми