КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 712
  • 619
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Заповядайте на по чашка топло кафе!!
Навън е истинска зимна приказка!!Децата са много щастливи!!Бяхме за малко навън.
Ще пиша после.От няколко дни съм будна от три часа.Вчера беше заради снега,днес ни събуди домашната любимка,счупи една чиния.

# 76
Добро утро! Мама на трима, мерси за кафето!  Hug
Тук се сипят едни парцали от небето, но на земята стават на вода, та не е точно честит първи сняг  Joy

Мастер, ще ти пиша. Нищо конкретно няма, просто това сегашното няма перспектива, а останах без ръце. Търся си курс по английски засега.

Ловче, Смирненски не е много далече, кафето ще го пием, щом има желание взаимно. Аз съм близо до сладкарница "Неделя" на Шести септември. Grinning

Хубав ден от мен за всички ви!
 Hug

# 77
Добро утро, дами.

Не обичам зимата, дори и сняг не ми трябва - освен в нощта на Коледа и на Нова година. За по една нощ.  Mr. Green Обаче, нали знаете, кой от каквото бяга, това го стига. Поли е полудяла от радост и снощи се бихме със снежни топки на връщане от градината. Не е за вярване, нали? Не съм го правила от детските си години. Даже и с момчетата не съм - те повече с мъжа ми играеха през зимата, той ги водеше на Витоша, а аз си седях на топло в къщи. И сега това, малкото, така да ме подмами. На всичкото отгоре имам и продължение от тази сутрин. Тук е понатрупало нощес, а близо до градината има две крехки брезички, на които не са им опадали листата и сега снегът ги беше превил почти до долу. И аз решх да "помогна" на дръвчетата, за да не се счупят. Хващам едно клонче от първата, дръпвам силно, снегът се изтърсва като бяла завеса, брезичката се вдига на горе, а Поли се смее на глас и крещи от радост. Пристъпвам към втората брезичка, за да повторя процедурата, обаче .... застанала съм от погрешната страна. И всичко се изсипа върху мен и малко върху Поли. И стоя аз цялата в сняг, отръсквам се от снега и гледам умно в стил Том и Джери, а тя щеше да припадне от смях. И вика "Мамо, много си хубава, като булка - с тези бели неща в косата".  Joy

Паце, слагаш нещата на кантара, пък каквото сабя покаже. Кадърните хора могат да се оправят навсякъде. Особено с твоята професия.  Hug

Жаки, щом трябва да се оперира, нека пък. Поне ще знаеш, че всичко е отстранено и детето няма да чувства никакъв дискомфорт. Той играе, тича, танцува - натоварването на краката е голямо, трябва да бъдат напълно в ред. Успех ви желая.  Hug

Мамче, много е хубаво това за декември. В нета понякога се намират много смислени и стойностни неща.

Мики, как е бебчо?

Гледам, че пловдивчанки ще пият кафе по празниците. Софиянки, не можем ли и ние да си организираме срещичка?

О, забравих да се похваля: в неделя, освен финала на голямото чистене, успяхме да си сложим и зеле. 50 кг.  Shocked Тъй като миналата година за първи път правихме зеле с мъжа ми, взехме само 20 кг., които свършиха още през януари. Затова решихме сега да сложим повечко. Даже май прекалихме (пуста лакомия  Mr. Green), защото не можахме да го съберем в бидона и едната зелка си я донесохме тук за готвене. Дано стане хубаво като миналата година.

Жаки, какви снимки да ти пусна, душа? То не е като ремонтите, дето Зичката и Тони ги правят. Използвахме плочки, които ни бяха останали от предишни ремонти. Не е нещо особено, но е чистичко, ново и много по-различно от преди (когато беше заприличало на карстова пещера от тия течове). Ако искаш, ще пробвам да снимам нещо, но няма да е кой знае какво. 

Гушки на всички. И до после.  Hug

А, да, губят ми се някои люде. Няма да ги изброявам, те си знаят кои са. Не настоявам и да пишат, но да знаят, че ги мисля и се надявам да са добре (доколкото е възможно).
Hug Hug Hug

# 78
 wavey Добро утро дами, макар, че вече  е станало добър ден  Laughing  bouquet

Мама на трима, благодаря за кафенцето  Hug, аз рано рано влязох и си го пих с вас, но нямах време да пиша тогава  Embarassed

Мамче, как си днес  Thinking Hug, а това за декември си го крадвам да знаеш, може нали?

Паце, успех в това което си замислила, дано избереш най-правилното решение  Peace Hug  А аз не съм ходила никъде, снимката е от пролетното ни пътешествие  Simple Smile

Жаки, радвам се, че си се поуспокоила  Hug  Дано наистина му отшумят болките на Дени  Praynig, но пък когато всичко е навреме по-бързо се оправят нещата  Peace

Фейчеее, представих си те с бялата премяна и малкото щастливо Поли  до тебе  Heart Eyes Hug 
Срещи си организирате, а аз няма с кого  Sad, но иначе ви се радвам завиждам благородно не се сърдете  Hug Фейче, вие  няма ли да идвате към Русе да вземате свекито си  newsm78

Хайде за сега  хубав ден от мен и на всички много много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
  • София
Връщам се от зимна разходка из София.Снимки ще пусна по-късно следобяд.
Навън е чудно!Само дето не е за хора като мен,които са с много счупвания на всички крайници и  ги е  страх от поледицата.Днес бях с мъжа ми с ъс служебната кола и се наслаждавах на гледката.
Главните булеварди и по оживените улици са чисти.Снегорините са си направили местенце за среща и пиеха шофьорите кафе.

Феичка ти от София ли си??В кой район  си?Аз съм играла  с децата в снега ,особенно докато бяха по малки,а аз бях много по-здрава.Сега само със снежни топки,на Витоша,като ходим.

♥Mam4e♥,много точно е описам месец декември.Аз също си го копвам текста.

Love`s Green Kitchen,аз съм живяла в Пловдив,  в Смирненски ,преди около 20 години.Бях в блока ,който гледа към кв.Преслав.Гледката беше чудна.

Паца ,аз също мисля ,че в странство е по-добър живота.Имам много близка приятелка  в ЩатитеЗаминаха преди почти десет години*(кога станаха( и са  се устрили чудесно.Идват си от време на време ,но за постоянно никога.

Жаки,,направете консултация и с друг лекар.Да,наистина докторите  в ГБ са много добри ,но все пак.

ankasрпожелавам ти да дойде и някой от Русе в нашата темичка,за да има с кого да пиеш кафенце.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:43 от Мама на трима.

# 80
Феичка ти от София ли си??В кой район  си?

В центъра съм, до Руски паметник. Тук отдавна няма къде да се играе, останали са само една-две мършави градинки. А в детството ми всички вътрешни дворове на сградите бяха един голям общ двор, в който играеха децата от блоковете в цялото каре. Имаше дори люлки, пързалки и пясъчници. Сега всичко това е преградено на малки парчета (сакън, да не би някой блок да си остане без двор) и се е превърнало в огромен боклучарник....  Sad

Фейче, вие  няма ли да идвате към Русе да вземате свекито си  newsm78

Ще, ще, вероятно по-следващата събота и неделя. Лошото е, че идваме като на състезание: пристигаме вечерта, спим, баба си е събрала багажа предварително, товарим го в колата, зазимяваме, спираме водите и т.н. и бегом обратно, че в понеделник децата са на училище, градина и т.н. Миналата година Гого се справи геройски с отглеждането на децата, но сега ще бъде на лекции точно тогава (отработва се някой от празниците). Може би този път ще ги оставим при баща ми, стига да е добре и те да са съвсем здрави, че нали той е много уязвим и трябва да го пазим. А не ми се иска да го водим с нас, че в Русе няма отопление в апартамента и е истински ужас през зимата. Ще видим как ще се организираме този път. Дано намеря къде да го оставя, че не ми се ще Ангел да пътува сам през зимата...

Ох, и това ме подсеща, че той утре трябва да пътува за приемателна комися на обекта в Ловеч. А като гледам какво е времето и като знам в какво състояние са пътищата, сърцето ми се свива. Дано всичко е наред.  Praynig

# 81
  • София
Феичка ти си ми съседка.Аз живея до НДК.От борсата на Руски паметник пазаруваме месо.
Аз днес не се прибрах вкъщи.
Да ви кажа какво ми се случи днес.Влизам да пазарувам и си оставям чантите с предишните покупки  в  гардеробче.Група цигани се бяха вкупчили и гледам как буквално отварят първата каса.Писък и продавачите се спуснаха да се оправят.

А сега разкопаха и градинката до моста на НДК.Там проходиха моите деца.Поне новите съоръжения,които правят за децата са много сладки.Миналата седмица,докато беше хубаво време децата се люляха  в градинката на църквата Св.Георги.

Ето и обещаните две от три снимки

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 15:54 от Мама на трима.

# 82
  • София

Добро утро!

Феичка, съпруга бързо да се прибира на топло при вас!Лек път му желая!!

Хаили,радвам се за малкия сладур!!

Момичета къде сте?

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 08:14 от Мама на трима.

# 83
 wavey Добро утроооо, ето ме при кафенцето и мен   food010

Мама на трима, тенкю за кафето  Hug и кексче има и с много обич поднесено  bowuu Hug

Фейче,днес пътищата дано са вече по разчистени и всичко да е наред с пътуването на Ангел  Praynig  Когато идвате към Русе, обаче, ако успееш за мъничко да се измъкнеш звънкай за кафенце, дано най-накрая се улучим, че вече колко пъти все  не успяваме, а така ми се иска  Simple Smile  Hug

smile3506 newsm12  Хейй, къде сте наистина  newsm78  Надявам се всички да са добре и където и да сте все ще се "видим" тук  Simple Smile, другото е  бош лаф работа.

На всички много, много  Hug kiss Two Hearts

# 84
Добро утро Hug Hug

Мама на трима, благодаря за кафенцето.
На работа съм аз, заминаваме се с отпуски, почивки, разни приятни неща Party .

Малечко уж е добре. Снощи правих снежен човек, а той само ме гледа отстрани Joy . Важното е че беше доволен и се забавляваше Heart Eyes

# 85
  • Видин
Добър ден и от мен!
От днес съм на работа Crazy /три дни отпуск изобщо не ги усетих Crazy/

Маме на трима, мерси за кафенцето!
Снимките са много хубави, но защо не ни се показа и ти на тях Hug

Момичета, това е третата консултация, която правим за Дени и мнението на всички лекари е едно и също.Мисля да не го влача повече по прегледи, а на насрочваме датата и дай Боже всичко да е наред Peace

Зиче, аз също първо си мислех за Пирогов, но събрах много мнения и повечето надделяха за горна Баня, и затова се риентирахме натам.Това не значи че в Пирогов лекарите са на по-ниско ниво, в никакъв случай!
Благодарая ти за предложената помощ! Hug

Анкасче, как въвят нещата при вас?За бригадата какво решите?

Ох, оставям ви, че задачките ме чакат Hug
 Hug Hug Hug

# 86
  • Пловдив
Вчера не ми се пишеше защото се сетих че преди един месец загубихме нашата Маги Cry
 Бог да я прости милата ,много ми липсва! Flowers Rose Flowers Rose

ЖАКИ,  вие си знаете ,мила ,ако има нещо се обаждай  ,насреща сме Hug Hug

Днес съм си в къщи не съм на работа и от сутринта обърнах къщата на опаки  ooooh! то си са го казали хората ЛУД УМОРА НЯМА Naughty Mr. Green Mr. Green
Сготвих кюфтета доматен сос ,и сега пека тиква.
Тука е слънчево но от него магаретата умират Mr. Green Joy Joy духа много и е студ на кутийки cold

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА kiss kiss kiss kiss kiss kiss

# 87
  • София
Спала съм от осем часа  до преди десет минутки.

Зиче ,свързано е с Маги!
Скрит текст:
ЗИЧЕр вчера и аз се сетих че става едни месец без Маги,липсва ни и винаги ще е така.А следващата седмица щеше да има Рожден ден , а точно тогава са й 40 дни.На 3 е РД ,а на 5 е помена.А на 6 голямата й дъщеричка Ники ще има Имен ден
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 88
 Добър вечер Simple Smile

момичета изобщо се затрих. Извинявайте Sad Кампания - прибирам се в 8 вечерта и сутрин пак. Знаете - както всяка година. Монтирахме камери в цеха да видим защо поръчките нд излизат... е видяхме.  Новият ни хич даже и от камери не се притеснява да се подпира почти през целият ден. Ми втори месец е... трябваше вече да е влязал в час... е да ама не... и сега в разгара на кампания... аз съм две ръце,  щото тез две ръе се подпират цял ден. Идиотщини. Не искам да ви занимавам. Знаете ли ное е най тъпото - че звъня днес да търся дъщеря си и тя ми вика - закъснявам з опера... знаете ли какво значи това??  Това значи че Паци е в нашият град и АЗ не съм разбрала... не съм прочела,  не съм чула по радиото, не сън излязла на улицата един плакат да видя... ей това е!
 Жаки - ако се налага - направете го.  Мисля че е най добре.
Фейче - много се зарадвах на снежната ви игра. Завидях ви с Поли Simple Smile Аз газя  25см сняг 3ти ден - и бързам да се прибера. Яни по тъмно и той бърза ..... Иска ми се и аз да имам предпразнично настроение ... но уви... при мен е предпразничният стрес Simple Smile Какво да правиш - професия...
Момичета  Simple Smile липсвате ми. Дори снимките не мога да ви видя от таблета... но все ще свърши зора и ще се върна Simple Smile
Желая ви топла и спокойна вечер.

# 89

Добро утро, мили дами! Желая ви прекрасен ден!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт