КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 718
  • 619
  •   1
Отговори
# 225
 wavey  Добро утро прекрасни  Heart Eyes Hug

Мамче, Мама х3, благодарско за кафенцата  Hug

Честит имен ден на нашето Фейче, малката Анитка  на Ели и Яни на Юлето!  Да са здрави, щастливи и обичани  Peace

Хейли,  Hug  не знам какво става, но и аз съм кукнала от 4 ч.  и няма и няма сън  Thinking

Хубава и спорна седмица на всички  Hug

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 10:14 от Анонимен

# 226
Даа, явно нещо не е в ред... Днес имах огромно приключение с воденето на малкия на градина. Излезнахме в 7 без 10 и в 8 без 15 благополучно пристигнахме в градината. УЖАСЕН ТРАНСПОРТ! Но съм решила да не се ядосвам понеделнишки. Важното е, че времето беше страхотно! Heart Eyes

# 227
  • София
Не знаех и моля за извинение!

Фея,Анитк[/sizeна Еличка Честит празник момиченца!!

Ето и цветенца ,за доброто посрещане на празника Ви!

Това е за Анитка

Аз пък днес ще ходя  в една болница.На едни познати  е болно бебчето й са на системи.Ще им  нося разни нещица.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 09:15 от Мама на трима.

# 228
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ, И БЛИЗКИТЕ ВИ! ДА СИ НОСИТЕ ИМЕНАТА СЪС ЗДРАВЕ И ДА ВИ НОСЯТ МНОГО КЪСМЕТ!

# 229
Здравейте, прекрасни.

Сърдечно ви благодаря за пожеланията. Хубаво е да имаш приятелки, които се сещат за теб, още преди да си си измил очите.  Hug

Сега е ред да почерпя:

Да са живи и здрави и адашките ми - малката, чаровна Анитка и свекито на Тройната мама.

Мозилка, да ти е жив и здрав мъжа и много празници да посрещате заедно. Hug

# 230
  • Талант на 2012,2013 г.

Честит празник на всички имащи поводи да празнуват! Мили ми момичета бъдете здрави вие и вашите семейства!

# 231
Добро утро! Hug
Благодаря за хубавото кафе, Мама на трима, ♥Mam4e♥Heart Eyes Това се казва начало на седмицата! Grinning
Фейче, честит имен ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава! Желая ти много щастие, късмет, любов, приятели и удовлетворение от всичко, което правиш, което имаш, което можеш, което си! Hug Нека св. Анна бди над теб и семейството ти! Hug Весел празник!
Ели, честит имен ден и на твоята принцеса - Анита! Да расте здрава, умна, весела и все така чаровна! Нека св.Анна помага и на вас! Hug baloni
Честит празник и на всички момичета в темата! Hug
Аз се пъна с коледната украса, но много трудно се получава с двама "помощници"  Mr. Greenи хем искам да правим заедно украсата, хем се изкушавам да я направя докато спят... Но вечер съм толкова уморена, че изобщо не ми е до укаса, та...ще видим какво ще се получи. newsm78 Simple Smile
Хубава седмица с  много положителни емоции! Hug

# 232
Честит имен ден, Фейче!
Да си носиш хубавото име със здраве!
Желая ти усмивката никога да не слиза от лицето ти,
приятелите винаги да са до теб,
а сърцата на най-милите ти хора винаги да са изпълнени с любов към теб!

Честит имен ден на сладката Анитка!
Да е жива и здрава, да има приказно детство и много, много поводи за усмивки! Hug Hug Hug

Мама Х 3, честит празник и на твоята свеки!Повече да те слуша и по-малко да те ядосва! Wink
Бързо оздравяване на бебчето на твоите познати! Praynig

# 233
Чеситит имен ден, Ани-та! Весел празник!

# 234
  • Пловдив
Честит имен ден

на нашата ФЕЯ,човека който много уважавам и ценя като приятел и мъдър човек!

на малката Анитка  на Ели

и Яни на Юлето! 

Мама Х 3, честит празник и на твоята свеки!

Да са здрави, щастливи,обичани,късметлии и безгрижни дечицата да са !
Честито и на тези които не сме споменали !

# 235
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Най-после се добрах до компа!

първо искам да честитя именния ден на Милата ни Феичка! Да си жива и здрава и много, много щастлива!  bouquet

Също така искам да честитя на малката Анитка на Ели,да е жива и здрава и да расте много щастливо дете!  bouquet

Честит имен ден на Яни на Юлето! Да е жива и здрава и само щастие да има в живота си!  bouquet

Мама на трима честито на свекито ти! Да ти е жива и здрава!  bouquet

Също така и на всички които имат имен ден днес!  bouquet

Мили приятелки искам да ви благодаря за милите пожелания за съпруга ми! Стоплихте ми сърцето! Обичам ви всички! Мамче,Мастърче,Хейли,Зиче,Пролетна Феичка,Анкас,Мари,Розали,Мики м,и всички други които сте в темичката! Hug Hug Hug Hug

# 236
 Честото на Ани - тата ни Simple Smile Да са ни живи и здрави.
ние според мен нямаме имен ден Simple Smile нашият е на Еньовден,  ама щом казвате... ще кажем едно нздраве и за нашето детенце Simple Smile то милото ни е болно. Днес не го пуснах на училище,  утре май пак ще си стои в къщи Simple Smile
момичета бягам да направя нещо за хапва е че сега се прибрах
лека вечер милички

# 237
 Hug Hug Hug

Привет милички мои.

Първо на патерички да честитя имения ден на всички Николаевци, на всички с курбаните-зло да ви заобикаля отдалеч, в семействата ви само здраве, щастие и късмет да цари.

Фейче и тук мила моя, честит имен ден.Само здраве пожелавам, на теб и на всички около теб.Това е най-важното  Hug

И за свеки на тройната мама много здраве  Hug
Моето свеки е днес и именица и рожденица.Обадихме се ( да не кажат нещо де  Tired )

Много ви благодаря за пожеланията към малкото ми Аните.То милото не разбра съвсем смисъла на днешния ден, ама здраве да е.Като порастне още малко ще разбира.

Аз съм вече ей така  Crazy Този декември ще ми изпие силиците.В училището на Анита само мислят шуротии и направо се разкрачвам.И на работа едни големи тъпотии, щото ни е смотана шефката.Ма колежките стават поне. Абе ей такива битовизми.Обаче аз си имам тактика.Свърши ли ми работното време и не мисля повече за работа  Naughty Релакс и това е.

Сега вече идва време за сън и трябва да подкарвам дребната.

На всички лека нощ  Hug

# 238
Благодаря ви, момичета, за милите думи.  Hug
Днес кафето е от мен.

# 239
  • София
И аз Благодаря момичета ,за топлите думи,които отправихме към моето свеки.

Общи условия

Активация на акаунт