КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 714
  • 619
  •   1
Отговори
# 345
Ехоооо, как сте, ненагледни мои?
И аз съм във ваканция. УРАААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ей, ама то било хубаво да се позилежаваш сутрин, вместо да влачиш недоспало дете в мъглата при минус 7 на детска градина.  Mr. Green

Сега изпих едно кафе, поотворих очичики, напълних си душата от кафенцето на Юлка и търгвам по улиците - имам срещи с две приятелки, трябва да купя някои дреболийки и т.н. Ще взема Поли с мен и ще се забавляваме по женски. Мъжете да се оправят сами!  Twisted Evil

Хубав ден, мили мои. Ще се видим по-късно.

Ох, пустата му склероза.  ooooh!

Тройно мамче, честита годишнина. Още много години да бъдете един до друг, да споделяте повече радости и по-малко проблеми, да се радвате на успехите на децата си и да се обичате все по-силно.

# 346
Мама на трима, честита годишнина! Още дълги години да се обичате и подкрепяте! Много щастие, любов и весел смях да има в дома ви!

Фейче, Юле, приятна почивка! Напълно заслужена е!

# 347
ТРойното мамче, честита годишнина! Желая ви здраве и щастливо семейно съжителство до дълбоки старини!

Момичета и аз от днес до 27 ще съм в отпуска. Чудя се откъде да я подхвана? Не знам дали ви се оплаках, че бях много зле с ръцете, всичко изпусках, на сцената ми се схващаха. Ходих 2 месеца по доктори и сега съм малко по-добре. Та вкъщи няма ред и чистота и сега баш за Коледа е голям безпорядък. Мъжете са за риба днес чак на р. Тунджа, за утре са обещали да се включат в по-сериозното почистване на къщата, дано, че ръцете ми са зле все още и сама  няма да се справя.

На всички ви до една желая хубав и спокоен уикенд. А.. и наистина съм поръчала да ми я разпечатат снимката с нашите имена от 1 страница на календар за 2014ч.   Hug

# 348
  • София
Трогнахте ме всички ,много ви благодаря!

ЗИЧЕ,Феичка,Паца,JuliS, ankas ,hailie ,♥Mam4e♥,Мастерка,ако съм пропуснала някой да ме извинява.
Това е за всички вас:

Да се похваля, с децата направихме две дози меденки и една голяма коледно- медена-шоколадова-захарна къща.Доволна съм от постигнатото.
Днес деня в София беше повече от прекрасен.

# 349
Мама на трима честита годишнина!
Днес и за мен е прекрасен ден. Вече съм семестриално завършила магистър морски инженер.
Много съм щастлива, след 5 години и 4 месеца успях.
Започнахме 30 човека, а едва 4ма стигнахме финала и аз съм една от тях.
Вече мога да посрещна празниците без никакъв товар и много щастлива.
А март месец живот и здраве и държавен изпит Simple Smile

# 350
  • Кьолн
Здравейте мили момичета!

Най-после се добрах до компа.Всички без таткото сме във ваканция и за мен ред не идва. Crossing Arms

Първо искам да честитя на Мама на трима.Честита годишнина и много много любов да има в живота ви!  bouquet

Мила Love,честито ти дипломиране! Това е просто чудесно! Желая ти от сърце да се реализираш така както желаеш!  :bouquet

Аз днес за кой ли път реагирах прибързано и много се срамувам от себе си.Не правете като мен . Embarassed Иначе вече съм във ваканция и децата също и в нас е повече от весело.А как ще изкарвам две седмици не знам.Тук няма и при кого да отида малко да се разсея...

Да не забравя искам да благодаря на Мастърчето за чудесната рецепта за картофена запеканка.Обрах овациите у дома с нея! Дори много злоядата ми малка дъщеричка си изяде всичко! Много ти благодаря Мастърче!  bouquet

Момичета вие вече приготвяте ли се за празниците? Купихте ли подаръците?

Желая ви една спокойна и много щастлива вечер! Много прегръдки на всички! Hug Hug Hug Hug

# 351

И аз тЪ 'хайловю ..... rotfImbo newsm51

Тройно маме,честита ви годишнина и от мен!  Hug

Юле,Фейчони,честита ви почивка..... Hug Hug Hug Hug

Цитат
Българският бог на удивлението се нарича Бахмаааму.....

А двата сезона в България - басистуда и басижегата.

smile3532 smile3532

Ловче,честито миличка! Браво!  Hug

Лелеее Мозилка,много се радвам,че се е харесала запеканката!  Hug

Аз почти съм готова с подаръците.....Утре пристигат мама и тате...Ще ходим с ПоловинЪт да ги посрещнем вечерта на гарата и..... Така.....Пълна къща!  Laughing

# 352
Добро утро!

Ловче, честито!  bouquet Леле, магистър морски инженер - звучи потресаващо! Grinning

Паце, дано скоро се оправят ръцете ти! Praynig Hug

Мастърче, приятно посрещане на мама и тате и още по-весело изкарване на празниците! Hug Hug

Хубава неделя на всички!

p.s. И да ви видим тези, дето сте във ваканция дали ще пишете по-редовно! Mr. Green

# 353
мамченце,  едно мерадва автарът ти... едно ме сгрява кафенцето.. @----)-----
Лвче честито - браво на  теб - само 4 от 30   това си е за гордост и радост Честито.
Паце,  това не ми харесва с ръцете - докторите какво казват? 
Фейче честита ти почивка.
Мастерче -радвам се за пълната ти къща Simple Smile Докато не са дошли гостите метни едн изпробвана рецепта за патица Simple Smile
Мозилка - прибързаните реакции са мой патент - и винаги съжалявам после... ама... темперамент...
Мамче тройно - браво за садкарките постижения... винаги ми се е искало и на мен... но истината е че винаги съм прекаелено уморена
Анкасче - какво стана с пръста?
Жаке още ли си едоспала от "пребарването с Фиса ките "?  Simple Smile Чак сега успях да прочета цялата исторя на пребарваенето Simple Smile Скици....
Зиченце - това да знаеш ще си остане твой патент Simple Smile
На всички останали много прегръдни.
Желая ви един рекрасен ден

# 354
Здравейте, момичета!
Нашата почивка не протича както ми се иска, защото малкия снощи вдигна темпертура, повръщане на секрети, днес не се чувства добре... Това е от мръзненето ни по спирките сряда и четвъртък сутринта, когато мрънках, че ми е много студено и мразя зимата. Дано се оправи бързо. Че така ни пропадат плановете за празниците Tired .

Ловче, браво! Поздравления за постижението Hug

Паце, много неприятно... Дано бързо се оправят ръцете ти Hug .

Мамче
, благодаря ти за прекрасното кафенце Heart Eyes .

Мастерче, пусни линкче към картофената запеканка Party

# 355
  • София
TheNMaster,Честита пълна къща!Весело посрещане на празниците вкъщи  под елхата!

Love`s Green Kitchen ,Честито мила!Успех и на последните изпити!Умните винаги успяват!

hailie ,да се оправя малчо ,за да не се проваля почивката!

♥Mam4e♥      ,много хубаво е кафенцето.Взимам си от него ,че ми е нужно за деня.

Паци,може би се нуждаеш от артростоп.Той много помага на моя мъж.Въпреки,че  в работата му имат тяхно си ,но това  е по хубаво.
Целувки на всички.Вкъщи е най-хубаво!От вчера сутрешното кафе ми го правят децата и ме глезят,нали са във ваканция.Да не си помислите ,че спя докъсно.Моето ставане  е към 5 -6 часа сутрин.Половинката скача,че го зоват делата  в работата и я подхваща още от нас.
Да се оплача.
Днес за малко не купихме врати за дома,Много ме е яд на мен.Уж бях взела всичките размери на листче ,а то вкъщи останало под елхата.Още не мога да си простя за грешката.Половинът ме погледна и не каза нищо,нооо на мен си ми е криво.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 13:57 от Мама на трима.

# 356

Мастерче, пусни линкче към картофената запеканка Party

Заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg13090118#msg13090118

Докато не са дошли гостите метни едн изпробвана рецепта за патица Simple Smile

Освен с кисело зеле да я метнеш да си се готви,друго не бих препоръчала.....Много е мазна патицата и у нас само така се е готвила...... Яла съм и други "манджи" другде,ама не ми е харесвало..... Rolling Eyes

Тройно маме,не се ядосвай прекалено за забравеното листче.....Може би е за добро!...Предполагам,че ще намерите много по-добри врати от тези и затова си "забравила" листчето...... Hug
Повече боли от погледа на ПоловинЪт дето те е "изгледал,но нищо не казал" мисля аз......  Hug

# 357
Много сте мили всички. Благодаря за прекрасните думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
TheNMaster запеканката ти изглежда вкусно. Ще се възползвам от рецептата Simple Smile

# 358
  • София
Мастерка,в магазина той не разбра за листчето,аз му казах,после.Ние отидохме уж  да взимаме,а се върнахме без нищо,че и колата бяхме подготвили.Да търсим си интериорни врати,но ще го взимаме друг път от друго място.
Една съседка срещнах на входа със същия проблем.Ходили до Баумакс,и били на промоция,та утре може да се разходим и дотам.Тези врати ще ни излезнат повече от златни.А имам предчувствив ,че ще ги купим от близко място.
Хубавото от днес е че взехме за децата още подаръци,а й пазарувахме.
До скоро ,момичета и да  се впишат всички.

# 359
мамченце,  едно мерадва автарът ти... едно ме сгрява кафенцето.. @----)-----
Юленце, това е инициатива, подета от група съфорумки, а именно около празниците да се обединим и носим еднакви аватари и подписи.С тази инициатива искаме да покажем, че сме съпричастни към всички желаещи дечица и се надяваме всяка една жена скоро да бъде благословена да стане майка.
И Дай Боже да сбъднат мечтата си! Praynig

Добро утро, момичета!
И днес ще пиете от моето кафе. Mr. Green

Мама Х 3, кой като теб сега?Кафенце в леглото, глезене от децата.Какво повече му трябва на човек? Grinning
И както е казала Мастер - "не се ядосвай прекалено за забравеното листче.....Може би е за добро!..."

Хейли, дано бързо оздравява малчо! Praynig Че много боледуване му се събра на сладурчето ... hug

Момичета, желая ви лек и спокоен ден и приказна Коледна седмица!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт