КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 140
  • 619
  •   1
Отговори
# 585
Паце, да ти е живо и здраво майчето още дълги, дълги години! Спокойни и щастливи старини!

# 586
 wavey  Добро утро мили момичета  Hug

Паци, да е жива и здрава майчицата ти! Спокойни старини, много поводи за усмивки и безброй хубави моменти да имате заедно  Peace

# 587
  • София

Паце,Да ти е
жива и здрава майката,и да празнувате стогодишнина!

Да си похваля децата.Върнаха им някои от класните работи.По БЕЛ сина ми има 5,20,госпожата им много е харесала писмената му  работа.на дъщерята съчинението ще го проверява тези дни.
По МАТ дъщерята има твърда петица,сина обаче  е с тройка.
По английски и двамата имат пет.
Други предмети не учим тази година.

# 588
Паце, да ти е жива и здрава майчицата много дълги години и щастлива да посрещне стотния си рожден ден!

Маме, браво на децата. Моят младеж е изкарал 4 на класното по математика - след толкова страх и треперене и на толкова сме доволни.  Mr. Green

# 589
  • София
Слагам го в скрит текст,който иска да не го чете,няма дасе сърдя.

Скрит текст:
Много,много   близък наш семеен приятел,е починал два часа след   операцията.Казали са последен стадий на рак.Беше по Коледа ,когато се обади и каза ,че  е паднал  на стълбището в  блока,където живееше.Мъжът ми го закара тогава в болницата Оказа се ,че  е  счупил ребра.Наложи се операция ,след което още една за доуточняване,съпругата му е хирург и се стигна до днес.
Бях тръгнала  закъм болницата,когато
мъжът ми  ми се обади и затаи дъх,не можеше да го произнесе.
Оставя детенце на година и седем месеца и две на по 15 и 17.

# 590
Уф ,бе ...... ooooh!
Тройно маме......Съжалявам за приятеля ви..... Flowers Rose Flowers Rose

Скрит текст:
Съжалявам и за детето и за жена му......Обаче.....
Дано не прозвучи грубо,щото съм далеч от тая мисъл.......Живота продължава и всеки ще намери пътя си....
Ще се наредят така нещата,че след време ще остане само скъпият спомен за близкият човек,който е изгубен(баща и съпруг)......Важното в случая е щом са добри ваши приятели да подадете ръка,да помогнете.....И да сте близо винаги за помощ и съвет на майката и детето......Докато не се намери закрилник,който да започне да ги ги покровителства на свой ред(освен вас)....

Пиша всичко това,защото....... Когато човек се залежи от болест......Тогава се променя и вече не е човека,който познаваш (тормози близките си,на преден план избуяват всичките му лоши качества.......и още много други подробности,които няма как да знаеш,ако не си гледала лежащо болен)...... Та в този ред на мисли смятам,че човекът си е отишъл по най-добрият начин......ИЗВЕДНЪЖ! ......
Прости ми,ако с нещо съм те засегнала!!! Не съм искала нарочно......
Прегръщам те и......Кураж на майката! И на вас,ако решите да сте до тях с детето.....

Пацеее,,,,,Поздрави на майчето ти!!! Жива и здрава и с бодър дух пожелавам от сърце!!!!

Обявиха грипна епидемия и в София........Оффффффф......Какво ли става с Жаки и Дени......в Пирогов...... Rolling Eyes ....От утре се премахват всички планови операции и свиждания и т.н. мерки свързани със заразите......
Много се притеснявам,а нямам връзка с нея...... ooooh! офффффф.......

П.П. Имам връзка!!!!  newsm44 Намерих си СМС-а с новият й телефон......В момента чака Дени да излезе от операцианната......Каза,че нямат нужда от нищо......Праща ви поздрави и.....Стискайте палци всичко да е ОК!!!!  Може би ще ги държат 2-3 дена в болницата......Толкова знам засега.....

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:05 от TheNMaster

# 591
Паце, да ти е жива и здрава майчицата много дълги години и щастлива да посрещне стотния си рожден ден!

Тройно маме......Съжалявам за приятеля ви..... Rose Rose

В момента чака Дени да излезе от операцианната-Дано всичко да е минало успешно.Бързо възстановяване на детето

Момичета,аз днес и утре съм по лекари и ви моля да стиснете по едни палчета за мен

# 592
Маме х3, съболезнования за загубата на вашия приятел ... Бог да го прости и дано е на по-добро  място ..... Flowers Rose Flowers Rose  Много са тежки тези моменти, всъщност това са най-тежките, но ... живот.... Напълно подкрепям и се присъединявам към казаното от Мастерчето и силно силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Мастеркони, голямооо благодаря за инфото за Дени  Hug Hug Hug  И аз чух за епидемията и точно това си помислих, добре, че писа да знаем  Hug    Ако се чуеш пак с Жакито предай поздрави, надявам се всичко да е минало добре  и дано сега бързо се възстанови младежа  Peace, а  ние продължаваме да стискаме палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тедко, писали сме заедно  Hug Hug Hug  Силно стискам палци и за теб, дано всичко е наред мила   Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 593
Паце, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet Hug
Теди, стискам палци, разбира се! fingerscrossed Hug
Мастер, непременно предай поздрави на Жаки и Дени! Дано се възстановява бързо! Praynig Hug
Мама на трима, много съжалявам за загубата на приятеля ви! Дано семейството му се справ и да бъдат силни Praynig!
Аз съм на тръни с тая грипна епидемия... С кака ученичка и бебок вкъщи направо ми е... ooooh!
Дано сте здрави! Пазете се! Hug

# 594

МОМИЧЕТА, ОТ СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Дано всичките се сбъднат!  Hug

Жаки, и аз си помислих първо за теб като чух за грипната епидемия! Радвам се, че си дала инфо на Мастерчето! Мастеронки, мерси!  Hug

# 595

Добро утро на всички!

# 596
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Мастеронки прати ми телефона на Жаки да я чуя ,моля те Praynig
ПАЦЕ НА ПАТЕРИЦИ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЙЧИЦАТА ТИ!

Аз от снощи съм грипава с висока температура кашлица и болки в цялото тяло . Започнах антибиотик и май ще ме пресече че малко живнах тази сутрин ако ,че пак съм с температура но по ниска. След обяд съм на работа дано да издаяня ,че всичко ми трепери.
ХАЙДЕ АЗ ОТИВАМ ДА ПОЛЕГНА, ЧЕ МЕ БОЛИ ГЛАВАТА МНОГО ОТ ТЕМПЕРАТУРАТА ЯВНО.

П.П. Грипна ваканция в София не е обявена - Министерство на образованието и науката

http://www.minedu.government.bg/news-home/2013/14-01-22_sofia.html

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:17 от ЗИЧЕ

# 597
Теди, стискам палци всичко да е наред при теб Hug

Много късмет на Жаки и Дени! Бързо възстановяване на младежа Hug

Обявена е грипна епидемия, но не и ваканция за София. Казаха, че всяко училище ще си решава дали да обявява ваканция или не.

# 598
Момичета,благодаря ви за стиснатите палци-за сега всичко е наред,трябва да се наблюдават нещата и ако се появи симптом който ми казаха,тогава задължително да се обърна към специалист,минах през 3-4 специалисти и така
Още веднъж много благодаря

# 599
Ехооооооуууу....Глашатая пристигнаааа.....

Жаки е добре..... Дени също .....Става и се движи...Няма никакви проблеми детето...Дано ги изпишат утре,че да си ходят в къщи....
Ако трябва да останат съм командировала една моя ученичка дето е сестра в Пирогов,обаче в детското да ходи да ги види......И така.....Уре ще се знаят подробности....

Зичоно,оправяй се! АБ-то ти е подействало,но трябва и да се пазиш.....Че си мааалко по-добре не означава пак да яхнеш кльона и да си на най-високото пак.....Ей ,момиченцееее.....Да се пазиш ей!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Теди,радвам се,че палцестискането дава резултат!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт