КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 139
  • 619
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ехооооооуууу....Глашатая пристигнаааа.....

Жаки е добре..... Дени също .....Става и се движи...Няма никакви проблеми детето...Дано ги изпишат утре,че да си ходят в къщи....
Ако трябва да останат съм командировала една моя ученичка дето е сестра в Пирогов,обаче в детското да ходи да ги види......И така.....Утре ще се знаят подробности....

Тука съм брееее  smile3534

И аз говорих утре ще ги изписват май ,добре е Дени. Peace

Аз ходих на работа едвам издаяних с тази температура --падне дигне се ,падне дигне се но сега е да 37.7 поне не толкова висока.

# 601
Оффффф.......Аман с таз температура твойта.......

А тез пИпИруди кво сА сЪ разхвърчали?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha 

# 602
Добро утро!

Зичка, да се оправяш бързо! Hug

# 603
Жаки и Дени ги изписват днес...Отиват си вкъщи! Всичко е наред....Поздрави на всички ви от тях!  newsm44

# 604
  • Пловдив
.

А тез пИпИруди кво сА сЪ разхвърчали?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha 

Създавам си пролетно настроение пъккк smile3533 smile3534 smile3534

Браво на Дени юнак голям ще се оправи бързо детето smile3501

Стоя и си мисля за КИСА newsm78 какво ли става с тях Sad

Аз съм по добре днес вече нямам температура поне сутринта деее Mr. Green оправям се Peace
Тука е една мъгла и студено май ще познаят за времето. Peace
Сготвих една кромидена яхния с пиле и седнах ,че още ми треперят краката от този шибан грип гадостттт..

# 605
Екстра,екстра.....Оправяш сеее....Урааааа......
За пролетното настроение - Бравос!  Hug

# 606
Жаки и Дени ги изписват днес...Отиват си вкъщи! Всичко е наред....Поздрави на всички ви от тях!  newsm44
Ех, че хубава новина! Много се радвам!  newsm53

Зиче, оздравявай , душо! Какво пак си се разшътала! Може един ден да си починеш, гледай си здравето на първо място! А за пеперудите..чудни са!  Hug

Целувки за на всички ви, момичета! Сега се връщам от репетиция , варя си чай и  ще ви сервирам и на вас, че след малко пак тръгвам за концерт.  Laughing

# 607
  • Видин
Ехооо, прибрахме се Grinning
Всичко е наред, Дени е добре и ще се възстановява полека лека.
Благодаря ви, момичета за стиснатите палци и загрижеността Hug
На Мастеронки специални благодарности за всичко!Гушкам те много! Hug Hug Hug
Зиче, добре че и ти си вече добре HugГушки и на теб Hug
Оставям ви, че съм гроги Crazy
Хубава петъчна вечер! Hug

# 608
Иииии....Браво,че писа Наборе! Добре сте си дошли у дома! Айде почивайте сега! Освен физическа,умората е и психическа,така,че релаксирайте!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Паце,приятен ви концерт!  Hug

# 609
   Ехоооо, къде стее бреее  smile3506 newsm12

Тук при нас е брррррр  Mr. Green  Силен вятър, виелица и нищо не се вижда. Сега леко е поутихнало, но просто защото го сравнявам със сутринта и направо ми се струва спокойно. Нашата  женска компания сме си организирали и тая година да си празнуваме Бабин ден, но понеже беше работен ден организацията е за днес в едно заведение, само ние да си бъдем вечерта. Цяла сутрин или звъня телефони или на мен ми звънят, щото с моята дружка сме  от организационния комитет  Laughing  По едно време с нея  решихме да отлагаме мероприятието, обаче народа не ще да се отлага и това е, не се плашат  ни от виелица ни от студ - всяка вика  "Абе как бе, ще се добера аз до там всякак си, никакво отлагане", и така де, сега се приготвям и след малко изчезвам, скъпия ще ни закара - 4 мацки,  после даже обеща да дойде да ни вземе  Simple Smile Приготвила съм народните носии в сака и имам още малко за доприготвяне (да си закича китката  Joy ), дано да се получи купона, вече трета или 4-та година го правим и всяка година бройката се увеличава, който види снимки и му разкажат и веднага иска и той да се включи. Та такива вълнения около мен.

Тедко, Жаки, радвам се момичета, че  при вас с болежките нещата се развиват благоприятно  Peace  ДРъжте се еййй  Naughty  Hug Hug Hug Hug Жаки, поздрави на Дени и бързо да се възстановява, че танците го чакат  Simple Smile Hug

Зичееее, как си  newsm78  Hug Hug Hug

Хайде момичета, явете се в изповедалнята и се обадете как сте  Praynig  Надявам се  при всички всичко да е наред  Praynig  Hug Hug Hug Hug

А сега ви каня   за сгряване на едно следобедно бейлисче с кафенце и тортичка    love001

# 610

Веднага кацнах кат видях торта и Бейлис......

# 611
Аскасче, страхотно звучи, много весело изкарване!

Тук хубаво вали сняг. Ама мъжкото съсловие спи, а на мен ми се излиза...

# 612

Благодаря много, че ни мислите. Изминаха 14 дни, откакто слънцето не грее в нашия дом Confused Вече нямам сълзи, силна съм повече отколкото смятах, въпреки че предпочитам да не бях го разбирала...Животът за нас продължава, децата са добре. Аз май се нуждая от психотерапевт, защото колкото и очаквана да беше развръзката, колкото и да мислех, че съм подготвена адът, през който премина той и ние покрай него ме съкруши и опостуши със страшна сила...и не знам как да изтрия кошмара от главата си Sad

# 613
Киса, много, много съжалявам. Hug
Ако ще се чувстваш по-добре, споделяй с нас, не задържай болката  в себе си....... Не можем да ти помогнем по друг начин, но поне винаги ще те изслушаме и ще поплачем с теб. Ако пък имаш нужда от нещо друго - просто кажи.  Hug

Момичета,
Hug

# 614

Благодаря много, че ни мислите. Изминаха 14 дни, откакто слънцето не грее в нашия дом Confused Вече нямам сълзи, силна съм повече отколкото смятах, въпреки че предпочитам да не бях го разбирала...Животът за нас продължава, децата са добре. Аз май се нуждая от психотерапевт, защото колкото и очаквана да беше развръзката, колкото и да мислех, че съм подготвена адът, през който премина той и ние покрай него ме съкруши и опостуши със страшна сила...и не знам как да изтрия кошмара от главата си Sad

Бог да прости!

Киса,добре си се насочила!  Това е ужасна травма и за да няма последствия върху психиката ти и здравето ти в последствие иди на психотерапевт....Те си имат начини да изкарат от теб натрупаните...."неща" ....Разумният и качествен психотерапевт ще иска да говори и с децата......Неминуемо ситуацията ще доведе до различни неща в поведението и при тях.Болката винаги ще я има,но няма да има поражения върху теб самата....

Иначе ние сме тук и бихме помогнали с всичко,но няма да е компетентно толкова......Иди и не отлагай моля! Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт