MAC & Sephora - 18 тема

• 65 711
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
densi, размаха моркова пред моя еко нос Simple Smile)) А дали вече ги продават, вчера бях там, нещо не съм ги забелязала  newsm78
Не знам не съм ги виждала наживо, но съм заинтригувана и аз и ще намина тези дни. Предполагам, че вече ги продават щом пишат за тях.

# 571
Благодаря на всички, които споделиха относно свободната пудра на Шанел. Аз от много чудене кой номер да купя, накрая взех Vitalumière Compact Douceur в цвят 12 Beige Rose. Видях в брошурата му, че има номер 10 Beige, но не го внасят в Германия. Дано не съм сгрешила с цвета, иначе продуктът си е супер, аз за първи път купувам компактен ФДТ, още не знам с какво ще е най-удачно да се нанася. Приемам идеи:)

# 572
  • Torino,IT
Благодаря на всички, които споделиха относно свободната пудра на Шанел. Аз от много чудене кой номер да купя, накрая взех Vitalumière Compact Douceur в цвят 12 Beige Rose. Видях в брошурата му, че има номер 10 Beige, но не го внасят в Германия. Дано не съм сгрешила с цвета, иначе продуктът си е супер, аз за първи път купувам компактен ФДТ, още не знам с какво ще е най-удачно да се нанася. Приемам идеи:)

Отначало нанасях с гъбката към пудрата, но не ми хареса, сега нанасям с голяма пухкава четка за пудра и съм много доволна.

# 573
Днес минах през Сефора и разгледах щанда на Бенефит.
Обърнах специално внимание на ружа Коралиста, който имам в мини размер и много трудно вадя цвят от него, но този на щанда беше супер пигментиран, нищо общо с моя  newsm78
Хайлайтъра с апликатора ми хареса, но въобще не обърнах внимание, че е двоен  Crazy. Разгледах и коректорите. Чудя се кой от двата в кутийки е по-подходящ за зоната под очите Boi-ing или Erase Paste.
От ружовете имам Rockateur и го ползвам почти всеки ден.
Харесаха ми Далас и Шугърбомб, само се чудя дали Далас няма да ми е много тъмен.
Всъщност той за бронзиране ли се ползва или като руж  newsm78
Хулата също ми хареса, за разлика от Далас е мат, но също ми се видя малко тъмна.

# 574
  • София
Аз си купих Коралиста от Сефора и наистина е пигментиран, много красив руж  Heart Eyes

# 575
# 576
  • Пловдив

Отначало нанасях с гъбката към пудрата, но не ми хареса, сега нанасям с голяма пухкава четка за пудра и съм много доволна.
И аз направих точно така- с голяма пухкава четка и на мен ефекта ми харесва повече Peace

# 577
Честит Рождество, мили дами!
Нека всички бъдем по-добри и най-вече здрави! Светли празници!

пп Темпталия пуска ревюта на Шанелската колекция  Blush

# 578
Честито Рождество и от мен,бъдете живи и здрави,и весело изкарване на празниците!Днес ми подариха тази палитра,това е първото нещо което имам от Sephora и много много се зарадвах,има ли някои с такава палитра,доволни ли сте?  http://krasota.rozali.com/modni-vitrini/p4806.html

# 579
  • Torino,IT
Весела Коледа на всички, да сте здрави и много щастливи!  bouquet

# 580
  • Бургас
Весела Коледа!
Какви бяха отзивите за ББ-то на Герлен?
Спомням си един не ласкав отзив, че лъщял...

# 581
  • Torino,IT
Весела Коледа!
Какви бяха отзивите за ББ-то на Герлен?
Спомням си един не ласкав отзив, че лъщял...

На мен не ми хареса че няма цветове, много е тежък и оксидира.

# 582
  • Пловдив
Денси,може ли малко помощ и насока? Blush
Ти едва ме нави да си взема Монте Карлото,а сега ми се ще да притежавам още едно  червено червило Flutter Ще ми се да не е брутално червено и да не е сухо или мат..Ох,ама и аз как го обясних..Трябва ми нещо класическо което да мога да нося често. Blush Изключвам гланц тъй като устните ми са достатъчно плътни и се чувствам неловко ако изглеждат още повече Blush

# 583
  • Бургас
Моето любимо е това 170N Sequence Of Love - cool true red

# 584
Денси,може ли малко помощ и насока? Blush
Ти едва ме нави да си взема Монте Карлото,а сега ми се ще да притежавам още едно  червено червило Flutter Ще ми се да не е брутално червено и да не е сухо или мат..Ох,ама и аз как го обясних..Трябва ми нещо класическо което да мога да нося често. Blush Изключвам гланц тъй като устните ми са достатъчно плътни и се чувствам неловко ако изглеждат още повече Blush
Веднага ти казвам едно: червеното от коледната колекция на Шанел. Светлото обаче La Précieuse. Разкошно е и може да се носи често, не е супер претенциозно. Дано го има още при вас, пробвай го. Hug

Общи условия

Активация на акаунт