MAC & Sephora - 18 тема

• 65 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Момичета имате ли отзиви за течната очна линия на МАC,заслужава ли си?

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 16:26 от sweety :)

# 676
  • София
Момичета имате ли отзиви за течната линия на МАC,заслужава ли си?
Привет Simple Smile Аз имам от няколко дни и мога да кажа, че няма мърдане!! Едва я почистих с гелчето за водоустойчив грим на Sephora Wink

# 677
Аз лично очаквам с нетърпение пролетната колекция на Герлен. Задължително ще взема метеоритите (не знам как да реша кой цвят обаче, с жълт подтон съм  Thinking) и по-светлото червило. Изглежда прекрасно.  Heart Eyes От пролетната колекция на Шанел съм набелязала един от гланцовете.

Червилото отдолу.

Също, още един руж на NARS, трябва да си подновя Нутритив серията на Керастаз и навярно ще пробвам бялата козметика на Natura Bisse. Цените са малко високи, но са оправдани. След толкова хвалби, определено се замислям и за един сет Shiseido Pureness. Харесва ми идеята за Ibuki, но с моята комбинирана кожа не знам дали ще се спогодим  Simple Smile

# 678
Видяхте ли двете нови палитри на MAC в неутрални тонове с по 15 цвята, които се очакват през март(поне в Англия тогава):

# 679
Разкошни и двете! Толкова мои, че не мога да избера коя!

# 680
Денси, и аз доста се позамислих коя бих избрала - харесват ми светлите тонове на топлата палитра и тъмните на по-студената. Ако можех да комбинирам двете... Crazy

# 681
  • Отвъд алеята зад шкафа
Колко ли ще струват  newsm78

# 682
65 паунда в Англия.

# 683
И двечките ми харесват  Heart Eyes
И от Magnetic Nude си харесах доста неща  Mr. Green
Много  обичам МАС  Crazy Винаги има нещо, което да ми хареса  ooooh!

# 684
  • София
Здравейте, попрочетох по-голямата част от публикациите и ми се струва, че от вас мога да потърся компетентен съвет  Blush Моля да ми препоръчате хубав ВВ, СС крем или фон дьо тен. Кожата ми е много странна, трудно ми е да я определя.. С две думи - с доста несъвършенства по челото и брадичката, но същевременно не е мазна, дори напротив - понякога даже се бели. Ще съм благодарна ако споделите мнения и препоръки Simple Smile

# 685
момичета Тера Ора на Герлейн лимитирана ли беше или е от перманентните?  Hug Heart Eyes

# 686
момичета Тера Ора на Герлейн лимитирана ли беше или е от перманентните?  Hug Heart Eyes
Лимитирана за миналото лято. Hug

# 687
  • Отвъд алеята зад шкафа

WOW, сериозна цена!

Тера Ора е лимитирана, но може би все още се намира по някой сайт или летище. Но предполагам, че това лято ще има друг подобен продукт в лятната колекция.

# 688
  • София
O, Tera Ората я имаше в първата добре заредена козметика до централната гара в Милано.
Предлагаха ми я с 25 % намаление, не помня вече защо.
Още ме е яд, че се поколебах тогава. Но бях на края на 7дневното пътуване и ми беше съвестно вече. Rolling Eyes
Стига с тия лимитки и пр.
Като чуя тая дума все едно е някаква мантра да се повтаря по 4х на ден. ooooh!
Всяка добре заредена козметика, в която бях тази година по чужбинско я имаха, заедно с  Бронзовата богиня и пр. Wink

# 689
  • София
Цената на тези нови палитри на Мак според мен е супер. За около 150 лв. 15 цвята сенки. Иначе да си направиш 4ка излиза почти толкова.

Имам чувството, че аз съм единственият човек на тази земя, който не им харесва сенките  Tired 12 цвята имам и не съм ги докосвала от месеци.  Tired

Тера Ора я има във ФЮ http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Terra-Ora-Powder-16g

MAC Mineralize Eyeshadow Quads Spring 2014

MAC A Fantasy of Flowers Collection Spring 2014

Общи условия

Активация на акаунт