MAC & Sephora - 18 тема

• 65 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Цената на тези нови палитри на Мак според мен е супер. За около 150 лв. 15 цвята сенки. Иначе да си направиш 4ка излиза почти толкова.

И според мен  Peace мислех, че ще са доста по-скъпи.

# 691
Имам чувството, че аз съм единственият човек на тази земя, който не им харесва сенките  Tired 12 цвята имам и не съм ги докосвала от месеци.  Tired
Какво не ти харесва при техните сенки и ти кои сенки харесваш?

Цените на палитрите винаги са доста по-изгодни и 65 паунда за 15 цвята е много добре.
Минусът за мен при палитрите е, че вечно има цветове, които не ми харесват, а има и такива, които вече имам и не ми трябват.  Rolling Eyes

# 692
  • Sofia
Здравейте  Simple Smile Нямам време да пиша, на с удоволствие се гримирам и пазарувам козметика. Сега ми предстои една разходка до Амстердам и искам да попитам, знаете ли дали и къде там може да се намери Ърбан Дикей? Реших, че искам Вайс 2 и Нейкид 3, но първо око да види, ръка да пипне. Там май няма Сефора? Кой друг голям магазин за козметика може да зарежда Ърбан Дикей?

# 693
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами ако смяташ колко ще ти струва да си купиш 15 единички и да си направиш палитра, да  - тогава ти се струва изгодно. Аз обаче го виждам като да дам 150 лв за една палитра, тоест изваждането на 150 лв за грим за мен не е малко и без значение.

# 694
Преди известно време се обсъждаха кремеовете за очи на Ла Прери. Не съм ползвала този двойния, но Lip and Eye Contour, този който на Денси й идва мазен и тежък, за мен е невероятен, наистина е като благодат. Единственият, който успя да повлияе достатъчно на бръчици и тъмни кръгове. Направо не мога да повярвам.  Peace

А за палитрите на МАС: наистина ако ги пуснат за около 150 лв. ще са много изгодни. Тази, самосглобената излиза около 500.  ooooh! Но пък сама си избираш цветовете.

Не знам дали някоя от двете ще ме изкуши. Цветовете наистина са хубави, има доста нови, а от перманентните нямам никой, така че реално няма да имам припокриване на цветове дирекно, но пък ми се струват като цяло сходни. Сравнявах с моята и не мисля, че цветовете ще са по-подходящи от тези, които сама съм си подбрала като най-подходящи за моите очи и кожа.

При всички положения ще трябва да се видят наживо.

Ето и сравнението (моята е средната), май е нещо между двете, но повече като че ли прилича на "студената".

# 695
  • Пловдив
Аз след като си купих мазното ружче на Севънтийн , лятото -предварително ги бях суочнала едно до друго , забравих за Тера-ората  Laughing и си спестих парите, стига човек да преглътне психическия глад за красива и масивна кутия  Heart Eyes

500 лв. за палитра бих дала единствено ако изкарвам хляба си с гримиране на чужди хора, или ако съпруга ми ми дава над 2000 лв. джобни месечно тогава няма да го мисля много и ще харча и подарявам след известно време покупките защото мразя да трупам неизползвани неща  Wink)) .

# 696
  • Бургас
До края на януари Дъглас и Бюти зоун издават карти срещу покупка за над 50 кинта.

# 697
Терра Ора я има навсякъде наистина и то с намаления и в сайтове, и в реални магазини извън България. Който я иска да я взема с намаленията, защото е много хубав продукт.

# 698
  • Berlin
За тази карта в Дъглас искали на мъжа ми ЕГН, дата на раждане не им ли е достатъчна? newsm78

# 699
  • Belgium
Преди известно време се обсъждаха кремеовете за очи на Ла Прери. Не съм ползвала този двойния, но Lip and Eye Contour, този който на Денси й идва мазен и тежък, за мен е невероятен, наистина е като благодат. Единственият, който успя да повлияе достатъчно на бръчици и тъмни кръгове. Направо не мога да повярвам.  Peace

Аз ползвам двойния за устни и очи и съм много доволна  Heart Eyes
Но наистина си има доста тежки продукти на Ла Прери - например хайверения крем при мен е доста мазен. В момента ползвам новата нощна маска, която може да се ползва и като нощен крем и сум очарована  Laughing Сега остава да се преглътна да дам толкова пари  Laughing

# 700
Момичета, има ли вече повече инфо какво ще пускат Шисейдо в пролетната си колекция  Flutter Сега видях, че двете палитри, които съм харесала, са ги пуснал 2013-та. Та се чудех дали и в новата година, няма да предложат нещо, което ще е интересно...Например още някоя палитра  Mr. Green

# 701
Аз ползвам двойния за устни и очи и съм много доволна  Heart Eyes
Но наистина си има доста тежки продукти на Ла Прери - например хайверения крем при мен е доста мазен. В момента ползвам новата нощна маска, която може да се ползва и като нощен крем и сум очарована  Laughing Сега остава да се преглътна да дам толкова пари  Laughing
На мен също ми харесва много маската-крем и особено четката към нея, но няма да дам толкова пари. Абсурд е!

# 702
  • Пловдив
Колко струва тази маска?  Laughing

Току-що попаднах на Тера Ора-та на 50% намаление в Хародс http://www.harrods.com/product/terra-ora/guerlain/00000000000334 … eauty-sale-makeup  Laughing

# 703
  • София
Терра Ора я има навсякъде наистина и то с намаления и в сайтове, и в реални магазини извън България. Който я иска да я взема с намаленията, защото е много хубав продукт.

Не стои ли много блестяща на лицето? Пробвала съм я на ръка, но тези блясъци ме спряха. Същото важи и за 4те сезона. Много са ми симпатични, но не искам да светя. Аз не искам точно да се бронзирам, а просто като съвсем лек загар...

# 704
  • Belgium

На мен също ми харесва много маската-крем и особено четката към нея, но няма да дам толкова пари. Абсурд е!

Аз съм установила, че най-много пари съм склонна да давам за бяла козметика. Ще чакам някое от намаленията им, 20% например си е сериозна отстъпка за тия цени.

Общи условия

Активация на акаунт