Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-често използваните кремове за подсичане на пелена при бебета?
Какви са някои препоръки за грижа за подсичане на дупето на бебета?
Какви са някои причини за подсичане на дупето при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-често използваните кремове за подсичане на пелена при бебета?
Най-често използваните кремове за подсичане на пелена при бебета включват Sudocrem, Johnson's Baby, Bepanthen, Mustela, Avene, GinGira, Vitamin E Oil, A-Derma Primababy , Sebamed Baby и Nivea. Ефективността на различните кремове може да варира в зависимост от индивидуалните нужди на детето и реакцията на кожата му.
-
Какви са някои препоръки за грижа за подсичане на дупето на бебета?
Някои препоръки за грижа за подсичане на дупето на бебета включват използването на специализирани кремове като Sudocrem, Bepanthen, Healthy Baby, Mustela, A-Derma Primababy, VitaSiN, Sebamed и Nivea. Освен това е важно да избягвате мокри кърпички и да сменяте редовно пелените. Измиването само с вода и подсушаването на кожата също може да помогне за предотвратяване на подсичане. Освен това се препоръчва избягване на памперси, които могат да причинят дразнене, и използване на кремове без парабени.
-
Какви са някои причини за подсичане на дупето при бебета?
-
Какво е важно за предотвратяване на подсичане при бебета?
-
Кой крем е най-ефективен за лечение на подсичане?

моята дъщеря също много се подсичаше, кожата и ставаше много червена на бели мехури от подсичането, а на допир много груба и сбръчкана като след продължителна баня, пробвахме почти всички кремове, сменихме повечето марки памперси(дори има едни специално направени за деца с проблемна кожа Хелен Харпър мисля че се казваха) бяхме на дерматолог и тоѝ каза че е от мокрите кърпички и тях спряхме но нямаше ефект.До решението стигнах сама и случаѝно- имам мостри на няколко вида кремчета за подсичане и започнах всеки ден с различно кремче да я мажа и подсичането изчезна.Незнам дали на теб ще ти помогне , но аз си мисля че кожата привиква към определеният крем и след известно време спира да деѝства(както става с лекарствата).опитаѝ дано има ефект и при вас:)