Лидл ::35::

• 69 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Здравейте, купихме си термобельо за ски от предишната промоция и сме много доволни от качеството, но като отидох вчера за да купя и за малкия се оказа че от детските комплекти са останали само 3 броя розови за момичета. Моля ако видите термобельо за момчета в някой от магазините да ми кажете, защото нашия човек се чувства прецакан че за нас с батко му има а за него не. Иначе купих детската грейка, но нещо ластика долу на снегозащитата е много широк и се опасявам да не навлиза сняг.

# 587
И мен ме интересува чопъра,а също така и шкафчетата за баня.видях,че са от МДФ,но не знам дали ще бъдат водоустойчиви  newsm78

# 588
И аз съм купувала душ от ЛИДЛ и съм много доволна.  Peace Наистина маркуча не е много гъвкав, но не е проблем.Доста е дълъг.

# 589
  • София
И мен ме интересува чопъра,а също така и шкафчетата за баня.видях,че са от МДФ,но не знам дали ще бъдат водоустойчиви  newsm78

Не знам дали става въпрос за същите шкафове, но съм запомнила, че в старите теми имаше върнати шкафове, защото са се надули. Ако никой не даде отзив, потърси по-настоятелно с търсачката.

# 590
  • София
Понеже имам известни познания в областта, да споделя, дано на някой му е полезно. По принцип MDF/ПДЧ няма водоустойчиво. Предполагам, че са влагоустойчиви, което значи, че издържат на влагата в помещението, без да бъдат мокрени. Ако се мокрят, се подуват. Под мокрене нямам предвид 2-3 капки, а обливане с вода. Т.е. шкафовете трябва да са далеч от душа, или да са разделени със завеса/параван. Водоустойчиви са единствено пластмасовите шкафове, доколкото знам.
Благодаря за брошурата, отивам да разглеждам!  bouquet

# 591
  • София
Някой да намери детското шампанско? Вчера в нашия магазин пак ми казаха, че нямало доставка, звънях на телефона, обещаха да проверят и да ми върнат обаждане, все още нищо. Днес проверихме в друг град - пак няма.

# 592

Не знам дали става въпрос за същите шкафове, но съм запомнила, че в старите теми имаше върнати шкафове, защото са се надули. Ако никой не даде отзив, потърси по-настоятелно с търсачката.
Благодаря ти  Hug
Върнах се назад в темите и като прочетох мненията,вече не ме интересуват шкафчетата.
Видях,че и преди е имало някакви чопъри,но май са били по-малко ватове. http://bg.catalog-oferta.com/promocii-katalog/lidl-lidl-katalog- … 2-2012-15-02-2012
Сега пише,че този чопър е 600W,та мисля да си го взема.

# 593
  • София
Anlita, този чопър е 3в1 и аз съм доволна за цената му. Но е с 5 лв по-скъп от преди....

# 594
  • Млечния път
чопърът е  същият като този през юни, същата мощност и цена. нашите го имат и са доволни. сега обмислям да подаря такъв за Коледа на свекърва ми, която беше споделила, че нещо подобно и е необходимо.

# 595
  • вече Пловдив
Здравейте, купихме си термобельо за ски от предишната промоция и сме много доволни от качеството, но като отидох вчера за да купя и за малкия се оказа че от детските комплекти са останали само 3 броя розови за момичета. Моля ако видите термобельо за момчета в някой от магазините да ми кажете, защото нашия човек се чувства прецакан че за нас с батко му има а за него не. Иначе купих детската грейка, но нещо ластика долу на снегозащитата е много широк и се опасявам да не навлиза сняг.
Вчера в старозагорския ЛИДЛ до гарата имаше и сини комплекти бельо. Не съм се загледала в номерата, но може да звъннеш на потребителския телефон да попиташ и ако имат, да ти доставят в удобен за теб магазин.

# 596
За душ-комплекта - имам душ-слушалка от ЛИДЛ, на същата марка, вече на 3 г. не е мръднала, няма обелено покритие, механизма за струите работи без грешка. Изпускана е, почиствана с препарати многократно, включително и Цилит.
Аз имам нужда от нова конзола за стена и май ще си купя този комплект, ще имам резервна слушалка.
За шкафовете - не си купувайте МДФ/ПДЧ за баня, където ще се мокри директно. Раздува се в рамките на няколко месеца, както са казали вече, задържа мухъл и буквално се разпада после. Имах такъв шкаф на Видима с мивка вградена в него. Най бях щастлива като го разкарах. Сложих си конзола стенна, която ми скрива сифона и воала.

# 597
  • София

Вчера в Лидл Захарна фабрика имаше всякакви размери от сивото термобельо.

# 598
 Hug
Ще дебна от понеделник за душа, щом казвате, че си заслужава  Peace Дано имам късмет!

# 599
Уффф, харесах си пасатор Горение, за 109 лв, тъкмо се навих и гледам ще пускат в Лидл за 39   newsm78 Какво ще ме посъветвате  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт