Лидл ::35::

• 69 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Pg483, кажи дебелината на подметката отпред, не на тока.

# 256
  • Русе
Тя подметката не е тънка(7-8 мм), но отгоре бомбето също, че е от картон  Laughing

# 257
  • Sofia
Хм, да, не е от най-тънките, но не е и дебела/изолираща особенно. Излиза, че до сега им е било времето.  Simple Smile 

# 258
  • Русе
Било им е. Аз и за това си ги купих, но времето не беше с мен  Laughing
Сложла съм им стелки и ще отикат до големите студове. Все пак аз днес бях със съвсем нормален памучен чорап тип терлик. Като стане по-студено ще обувам термо чорап.

# 259
Някой купувал ли е от детските ботуши за момче /тези в кафяво и оранжево и черно и зелено/? Заслужават ли си? http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D4B3DDA3-5ABB8634/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1289

Аз - от черно и зелено.... Днес ги обух на малчо за първи път, сега като го взема от детската, ще поиграем в снега малко и ще имам впечетления от тях...

Аз даже се чудих дали да ги връщам, но днес като заваля сутринта, и нямах други дебели обувки, освен едни гумени ботуши за киша и дъжд, и набързо им накъсах етикетите и ги обух на детето... Mr. Green

Дано да не пропускат вода се надявам......

# 260
Ще съм ти много благодарна да пишеш как са след като вече са изпробвани в полеви условия Simple Smile

# 261
Дадено Peace

# 262
Дами, някоя от вас дали е ползвала вече ванилията в стъклените епруветки? Взех си снощи, и сега не знам каква част от нея да използвам в сладкиш, само знам, че се използват семенцата, които са вътре, но все пак  - колко  newsm78
Да споделя, че в момента явно има намаление на доста от коледните неща - взех от коричките (по 100г/опаковка) - имаше 3 вида,бяха по 0.69лв., марципанът също беше намален, подправките за сладки, готовите смеси, ванилията...
Много съм доволна и от детските апрески, лекички и поне на пръв поглед - здрави  Peace

# 263
Много ми харесаха тези ботуши, които Киса е постнала. В брошурата не ги видях, да не се очакват другата седмица? Да знам да дебна ли Simple Smile  Hug

# 264
Много ми харесаха тези ботуши, които Киса е постнала. В брошурата не ги видях, да не се очакват другата седмица? Да знам да дебна ли Simple Smile  Hug

бяха преди няколко седмици.

# 265
Дами, някоя от вас дали е ползвала вече ванилията в стъклените епруветки? Взех си снощи, и сега не знам каква част от нея да използвам в сладкиш, само знам, че се използват семенцата, които са вътре, но все пак  - колко  newsm78
Да споделя, че в момента явно има намаление на доста от коледните неща - взех от коричките (по 100г/опаковка) - имаше 3 вида,бяха по 0.69лв., марципанът също беше намален, подправките за сладки, готовите смеси, ванилията...
Много съм доволна и от детските апрески, лекички и поне на пръв поглед - здрави  Peace
За колко взе ванилията?

# 266
  • Mediterraneo
И при нас имаше намалени коледни неща. Аз взех захарни поръски и есенциите, както и от захаросаните корички. Много съм доволна  Wink

# 267
  • София
И при нас имаше намалени коледни неща.

Какво ли означава това? Сигурно досега са продавали остатъците от миналата година и всеки момент ще пуснат новите.  newsm78  Иначе няма логика да ги намалят 1 месец преди събитието.  newsm78

# 268
Поне по мои наблюдения намалят в повечето вериги шоколадовите изделия точно преи празниците. Няколко години подред доволно хапвам Дядо Коледа от Пени на поносима цена  Mr. Green По великден е същото със зайците.

# 269
Дали ще бъде същото с рибата по Никулден ?
В момента има сом върху 14лв,а от четвъртък пъстърва на 10лв.

Общи условия

Активация на акаунт