Лидл ::35::

• 69 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Чакам и аз отзиви за детските ботуши.

# 271
  • Варна
Много ми харесаха тези ботуши, които Киса е постнала. В брошурата не ги видях, да не се очакват другата седмица? Да знам да дебна ли Simple Smile  Hug

Провери дали не са останали във вашия Лидл. Като ги пуснаха навремето, на картинка и аз ги харесах, на живо горе-долу ставаха, но не ми се даваха 39 лв, при положение, че не са с топла подплата вътре.
Сега има останали бройки, намалени на 34 лв и се замислих.  Laughing

# 272
еййй тия намаления са голяма зарибявка  ooooh! Дори аз самата си купих намален омекотител при условие, че не ползвам, и то го купих само защото е намален  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Не че съжалявам, но можеше и без него  Mr. Green (това не от ЛИдл)

# 273
Искам да попитам - има ли някой закупил си микровълновата печка от Лидл и впечатления за нея?

# 274
  • София
Преди седмица минах през Лидл,но не видях течност за чистачки.Някой забелязал ли е вече да са я заредили!?

# 275
Искам да попитам - има ли някой закупил си микровълновата печка от Лидл и впечатления за нея?

Имам от миналата година. Микровълнова, като микровълнова.  Simple Smile

# 276
еййй тия намаления са голяма зарибявка  ooooh! Дори аз самата си купих намален омекотител при условие, че не ползвам, и то го купих само защото е намален  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Не че съжалявам, но можеше и без него  Mr. Green (това не от ЛИдл)

Аз в такива случай си говоря, като луд на шапката - питам се трябва ли ти наистина или го купуваш само защото е намалено? Наистина се подлъгва човек, а колко неща, купени така, после съм изхвърляла, щото стои, стои........или срокът му изтече, или просто не го ползвам. Та вече си говоря, надявам се на ум! Grinning

# 277
Добро утро.......

Аз да споделя за детските ботушки за най малките - засега съм доволна. Снощи след детската градина гази в дълбок до кръста му сняг, тази сутрин - също, включително падане по лице в снега и т.н...... после краченцата са сухички, самите ботушки отвътре са сухи, проверих....

тоест, засега се държат добре при зимни условия.... Peace

Не съжалявам, че ги купих...първо, дори китайските са от 30лв и нагоре....второ-дори гумени като галоши отдолу, мисля, че пак е по-добре от китайски боклук...

Пък и както писа някой по-горе-те децата нарочно се хвърлят в преспите и локвите... Сутринта го карах даже да шляпа нарочно в локвите, за да ги тествам....

# 278
  • Пловдив
Къде тоя сняг до кръста newsm78

# 279
При нас  Mr. Green У рУсенско  Mr. Green На малките деца реално снегът им е до кръста  Wink

# 280

Добро утро.......

Аз да споделя за детските ботушки за най малките - засега съм доволна.

И аз съм доволна от ботушките, самото дете казва, че не му мръзнат крачетата, интересно, че след училище не ѝ се бяха и изпотили. Не се пързалят засега, ако не се пречупи подметката, да изкара зимата, добре ще е. И са много удобни за обуване, може би ми прави впечатление след предишните ѝ, които малко трудно закопчавахме, не ставаха панталон да се сложи в тях, само по чорапогашник можеше да ги обуе, но все пак такива сме ги купили. Peace

# 281
Ботушите са супер. Не мога да си представя да я пусна да играе с джиджани ботуши във Великата Младостка Кал. А на тези ботуши няма какво да им се случи - нито ще пропуснат, нито ще се разлепят. Е, не са красиви, но ще купим още едни за красота евентуално, с които ще я преобувам, като ходим някъде на сухо.

# 282
Дами, някоя от вас дали е ползвала вече ванилията в стъклените епруветки? Взех си снощи, и сега не знам каква част от нея да използвам в сладкиш, само знам, че се използват семенцата, които са вътре, но все пак  - колко  newsm78
Да споделя, че в момента явно има намаление на доста от коледните неща - взех от коричките (по 100г/опаковка) - имаше 3 вида,бяха по 0.69лв., марципанът също беше намален, подправките за сладки, готовите смеси, ванилията...
Много съм доволна и от детските апрески, лекички и поне на пръв поглед - здрави  Peace
За колко взе ванилията?

1.59 за опаковка от 2 шушулки  Peace

# 283
  • Sofia
Rallichka, за семенцата ванилия... колко - зависи от количеството, за което ще ги употребиш. Отрежи част от пръчицата, изстържи семенцата и виж дали ти е достатъчно и т.н.
Къде се намира тази ванилия, моля!?

# 284
Ей ама как се ядосах! Купих шунка, днес, която обаче трябвало да се консумира вчера.. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт