Лидл ::35::

• 69 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Явно ще трябва да я върнеш утре. Simple Smile Те нямат ли няккава политика да връщат парите двойно, примерно? Simple Smile В Била ако намериш нещо с изтекъл срок ди дават същото или нещо подобно на същата стойност без пари

# 286
И аз похвалвам ботушите. Вчера в дъжд и днес в сняг не пропуснаха, и на мен ми направи впечатление, че краката на детето не са потни, след като ги събу. Обуването наистина е лесно и панталон (дори и с подплата) спокойно влиза вътре без да пречи на крачето (за тези с лепенките става въпрос, с цип може и да са по-тесни).

# 287
Rallichka, за семенцата ванилия... колко - зависи от количеството, за което ще ги употребиш. Отрежи част от пръчицата, изстържи семенцата и виж дали ти е достатъчно и т.н.
Къде се намира тази ванилия, моля!?
При нас я видях на изнесения щанд с готови смеси за коледни сладки.

# 288
Явно ще трябва да я върнеш утре. Simple Smile

Аз че ще я върна-ще я върна, ама се изкушавам да пиша на агенцията по храните.

# 289
  • Варна
Момичета,а тежки ли са ботушките?Интересуват ме тези с по-голяма номерация(трябва ми №30).Имаме от миналата година подобни,но детето ми  напрашо ги сурка по земята.Ето тези имаме,но Спайдерменски(сещате се защо сме ги взели Mr. Green)

# 290
  • София
В събота ще ходя за доста неща- пицата,кашкавал и др....
чудя се за това- гулаша
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D0A9452C-67DB2BCC/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1387
някой пробвал ли го е.....мислех да взема ....за всеки случай като нямам нищо за хапване....и ме мързи Blush
Относно ботушките,ние купихме подобни на Адидас супер изгодно,но днес в училище краката му бяха мокри.....много е топло за такива ботуши цял ден на топло....но са много леки и топли и не пропускат

# 291
  • София
Някой има ли наблюдение от термобельото newsm78Чакам с нетърпение да си го взема,може би и якето Wink
Имаме с мъжа ми от миналогодишните,много са хубави,не отстъпват на доста скъпите....

# 292
Момичета,а тежки ли са ботушките?Интересуват ме тези с по-голяма номерация(трябва ми №30).Имаме от миналата година подобни,но детето ми  напрашо ги сурка по земята.Ето тези имаме,но Спайдерменски(сещате се защо сме ги взели Mr. Green)

Аз взех точно 30 номер от Лидл, ами незнам за мен не са много тежки , но и моят син малко така върви с тях  Thinking , но поне пък са му сухи краката че днес направо в локвите скача ooooh!

# 293
И аз похвалвам ботушите. Вчера в дъжд и днес в сняг не пропуснаха, и на мен ми направи впечатление, че краката на детето не са потни, след като ги събу. Обуването наистина е лесно и панталон (дори и с подплата) спокойно влиза вътре без да пречи на крачето (за тези с лепенките става въпрос, с цип може и да са по-тесни).

Ейй, чак ме е яд, че не му купих на баткото  tantrum

# 294
  • Варна
mibobo мерси PeaceТрябва да отида да ги видя значи.

# 295
Иванита върви и провери може да има още, в нашия магазин вчера имаше от всички ботуши и детските и за възрастни.

gali&presi аз му ги взех малко по-големи и си мисля да не би заради това да си ги тътри  Thinking , но може и да са му тежки или пък просто да не е свикнал от маратонка сега на ботуш, или пък модела да е такъв понеже са гумени и да не могат хубаво да се огъва ходилото...абе поне са му топли и сухи краката Crazy.

# 296
Здравейте,

ММ ми обяснява за някаква шейна от 69 лв, която щели да пускат в Лидл, но аз не я откривам. Някой има ли информация?

# 297
Здравейте,

ММ ми обяснява за някаква шейна от 69 лв, която щели да пускат в Лидл, но аз не я откривам. Някой има ли информация?

В ски каталога беше. Виж две страници назад.

# 298
  bouquet и извинете, че не прочетох назад  Embarassed

# 299
Здравейте,

Каталог

на страница 14-15

Общи условия

Активация на акаунт