Лидл ::35::

• 69 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, знаете ли дали са хубави килимите от днес?
И да добавя - само тези 3 разцветки ли има, които са в брошурата?

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 14:43 от Иванита

# 466
Момичета, знаете ли дали са хубави килимите от днес?

И мен ме вълнува  Peace

# 467
  • София
Някой купувал ли е от играчките с писалката? Дали си заслужават  newsm78

# 468
  • София
Някой купувал ли е от играчките с писалката? Дали си заслужават  newsm78
Аз, дълго време моето момиче беше неразделна с нея на около 3г+. После я позабрави, но точно вчера ми се разсърди, че не мога да й намеря писалката, защото изрови книжката. когато я купих смяташ, че съм допуснала грешка и съм купила играчка за по-голямо дете, но след като по 1-2 пъти и прочетох въпросите на всяка страничка, тя нямаше повече нужда от мен и чудесно съвсем сама се научи да брои по предмети. Макар че и това е индивидуално и зависи дали детето го влече този тип забавление.

# 469
  • София
Благодаря ти Милена   bouquet
Ще я купя, мисля че добър подарък ще направя Simple Smile
Четох, че имало термо дънки. Да знаете на каква цена са Simple Smile и дали ги има в Лидъл на халите.

# 470
  • Варна
Мен тази книжка много ме заинтригува, въпреки, че синът ми е малък. Но не мога да разбера от какъв материал е книжката - хартия, пластмаса?

# 471
  • София
Месечинке, хартиена е. Ще я пуснат пак. Рано му е за тази книжка.

# 472
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте Simple Smile
Знаете ли дали скоро ще пуснат пак инхалатори? Тук в Русе изобщо нямаше Sad

# 473
тя тази книжка какво представлява? става ли за дете на 2г,

# 474
  • София
И аз мисля да я взема, но не знам кога ще стигна до ЛИДЛ и дали ще е останала.

# 475
Според мен книжката не е подходяща за деца под 3 години.

# 476
  • София
Благодаря ти Милена   bouquet
Ще я купя, мисля че добър подарък ще направя Simple Smile
Четох, че имало термо дънки. Да знаете на каква цена са Simple Smile и дали ги има в Лидъл на халите.
От 2 седми ходя в Лидл на Халите за тея термодънки.За момчета имаше размери,но за момичета имаше само 128 и 140,ако не се лъжа,като р-р 128 бяха по-голями от 140.След няколко ходения питах за 122,но ми казаха,че това е всичко, което е изложено...Отказах се.Иначе бях май 17,99 лв Peace

# 477
Оф във нашия нямаше нито едни дънки...не знам дали ще се разкарвам специално до друг, но ви благодаря

# 478
  • Варна,морето,сините вълни...
Да се отчета и аз,супер евтини плодове и зеленчуци накупих днес от Лидл: портокали, авокадо,нар всички по левче,банани по 1.70лв,домати,карфиол,пресен пипер...Взех и от печатите и пъзел за малката,чудих се за книжката и аз,но се разколебах.И разни други обичайни неща...Доволна съм от пазара Mr. Green

# 479
  • София
Книжката с писалката е хартиена, по-скоро картонена. На всяка страничка има въпросче или пък нещо за броене, познаване и т.н. С металния връх писалката се натиска на една точка до верния отговор и ако детето е познало, то книжката издава звук. Дано сте ме разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт