Лидл ::35::

• 69 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Има само 1 вид чист спанак в плик,а вторият вид е със сметана в кутийка е.Замразени са и двата вида.Иначе има и пресен вече в плик при зеленчука! Peace

Не е вярно това. Два вида са обикновените замразени. Единия е 0,99 лв, този, който е като блокче, а другия, ако не се лъжа е към 1,40 лв, той е в кесия като всички останали замразени зеленчуци. Със сметаната, поне преди стоеше на друго място.

Точно, единият в плик е на цяло блокче, към лев е, а другият на порциики е над лев, но не знам колко. Днес готвих от него.

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 21:41 от catty m

# 541
  • София
А този със сметана хубав ли е? Ще ми се да направя паста със сметана и спанак, дали ще стане ок с този?

# 542
  • Пловдив
А този със сметана хубав ли е? Ще ми се да направя паста със сметана и спанак, дали ще стане ок с този?
Вкусен е много!

# 543
  • Щастлива мама на 3 слънца
мерси момичета

# 544
  • софия
Купих термо бельо. Като безшевното е. То всъщност си е безшевно. Дали ще топли? Това, което съм купувала преди от сайтове е по-различно Confused

# 545
Има само 1 вид чист спанак в плик,а вторият вид е със сметана в кутийка е.Замразени са и двата вида.Иначе има и пресен вече в плик при зеленчука! Peace

Не е вярно това. Два вида са обикновените замразени. Единия е 0,99 лв, този, който е като блокче, а другия, ако не се лъжа е към 1,40 лв, той е в кесия като всички останали замразени зеленчуци. Със сметаната, поне преди стоеше на друго място.
Утре специално ще проверя Peace

# 546
  • София
Термо бельото и аз го загледах сутринта, но не купих, както и шапкиите и ръкавичките. Купих ски екипа, една поларена блузка и разни други дреболии.

# 547
А аз да кажа за ликьора, който ми препоръчахте- купих го още тогава, но много бързо свърши  Heart Eyes и съм забравила да го похваля
Струва ми се само че има малко повече уиски от Бейлиса  Laughing

# 548
  • София
Момичета, хубава ли е рибата в Лидл? Днес ще имам път покрай един от магазините им и се чудя дали да не си взема оттам за Никулден? Гледам на брошурата, че е по-евтина от рибарските магазини, но дали я бива?

# 549
  • София
Сутринта загледах шараните, малки ми се сториха, но иначе изглеждаха пресни, с бистри очи.

# 550
  • софия
Шараните са полски. По принцип, ми казаха да не купувам шаран под 2 кг. Не знам.

# 551
Най-хубав е шаранът около 1,500кг, максимум 2, по-големите имат специфичен вкус (като на тиня)  Peace
Шаранът е по-скъп, защото е чистен.  Peace Макар че в магазините предлагат безплатно почистване.

Някой питаше за портокалови и лимонови корички. Имаше вчера в нашия Лидл. Намират се на третата пътека, срещу дрехите (дано обясних разбираемо).  Peace

# 552
  • Русе
Вкусът на тиня няма общо с килограмите. Купувала съм и малки шарани, които са били с такъв вкус. ММ миналата вечер купил 3,300 кг. шаран от един язовир наблизо. Вчера правих супа - много добър си му е вкуса. И най-важното за мен, от което се опасявах - не е мазен.
zvanche, ако ще е за пълнене е добре шарана да е около 2 кг. На тези в ЛИДЛ 1,200 кг. не знам какво да им пълниш Laughing

# 553
  • софия
Вкусът на тиня няма общо с килограмите. Купувала съм и малки шарани, които са били с такъв вкус. ММ миналата вечер купил 3,300 кг. шаран от един язовир наблизо. Вчера правих супа - много добър си му е вкуса. И най-важното за мен, от което се опасявах - не е мазен.
zvanche, ако ще е за пълнене е добре шарана да е около 2 кг. На тези в ЛИДЛ 1,200 кг. не знам какво да им пълниш Laughing
Ние шаран не обичаме. Има много кости. Не купувам.

# 554
  • софия
Здравейте,
В кой Лидл в Софи ще има този ски панталон http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A82BBE7-7F3069A4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718, ние имаме в Изток магазин, но там май няма дрехи.
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Съжалявам, ако е коментирано, не съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт