Лидл ::35::

• 69 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Шаранът е по-скъп, защото е чистен.  Peace
А този лидълския не е ли чистен? Аз не умея да чистя риба и ако не е, се отказвам.

# 556
  • София
Здравейте,
В кой Лидл в Софи ще има този ски панталон http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A82BBE7-7F3069A4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718, ние имаме в Изток магазин, но там май няма дрехи.
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Съжалявам, ако е коментирано, не съм чела.
Би трябвало във всеки Лидл да си има дрехи, няма логика иначе.  newsm78
Тази сутрин в Надежда имаше. Купих и панталона, и якето.  Hug

# 557
 Има ли доволни от някой от трите вида течен сапун в Лидл, че ми трябва и нямам време да обикалям по магазините и да мина с пазаруване само в Лидл?

# 558
Здравейте,
В кой Лидл в Софи ще има този ски панталон http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A82BBE7-7F3069A4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718, ние имаме в Изток магазин, но там май няма дрехи.
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Аз днес ходих да ги купя взех панталона за ски ,якето,шапка и термо бельото  Peace Много ми харесват ,мисля ,че и за цената си заслужава покупката  Peace

# 559
  • софия
Благодаря ви много, изпращам половинката да купува.

# 560
Някой ползвал ли е тези подправки за кафе   http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1596A6FD-032F3C54/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1807

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 13:12 от didabs

# 561
  • София
Има ли доволни от някой от трите вида течен сапун в Лидл, че ми трябва и нямам време да обикалям по магазините и да мина с пазаруване само в Лидл?

У дома взимаме зеления пълнител на Finale - 3 лв. за литър. Доволна съм, приятен и траен е ароматът, не изсушава кожата. Малката опаковка от 500 мл с помпата е 1.50 лв. Може първо нея да пробваш Peace

# 562
Такааа - сутринта взех шапка и ръкавици за детето, термобельото и ски якето-пак за детето.

Сега въпросите - това термобельо на голо ли се облича? newsm78

Ски якето за дечко - абе тънко ми се вижда нещо, дали ще топли? моят като е още малък и не може да си каже като го питам топло ли му е, студено ли му е...как да разбера?

дано поне вода да не пропуска и да не се мокри от игри в дълбокия сняг.... Взех и полареното пуловерче..абе оставих 100 лева за добро утро...

# 563
И аз взех шапка и ръкавички изглеждат идеално за тази цена.
Термо бельо - да на голо се облича блузата, а панталона върху гащите.
Яке гледах но са големи за моя инче са супер 3000 воден стълб - перфектно за зимата.

# 564
Milena* , мерси ще купувам направо литър  Peace

# 565
Някой търсеше дървеното влакче. Лидл до Jumbo на Ботерградско шосе го има.

# 566
Здравейте,
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Аз днес ходих да ги купя взех панталона за ски ,якето,шапка и термо бельото  Peace Много ми харесват ,мисля ,че и за цената си заслужава покупката  Peace
         Може ли да ми кажеш ски панталона дали си отговаря на размера.Синът ми носи 128 ,та се чудя кой размер да  взема/ ще пращам майка ми /

# 567
  • Русе
Спанака в ЛИДЛ

Реших да дам още един шанс на фините кори за баница и си взех. На пръв поглед като ги разпечатах са добри, делят се корите. Явно е до партида.

# 568
viki_1974 Кои са тези фини кори?

Аз днес се разочаровах от Лидл. На обяд вече нямаше никаква риба освен шаран. Crossing Arms

Ще ядем пъстърва утре.

# 569
  • Русе
viki_1974 Кои са тези фини кори?
Duetti, но нали има и ръчно точени, та за това написах "фини".

В Ловеч днес не само шаран, а дори и табелите на шараните ги нямаше Laughing
Нали сме си дунавски чеда, шарана вкъщи си го тачим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт