Лидл ::35::

• 69 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да ви питам, някои купува ли от матраците като  пускаха преди? Доволни ли сте?

И за тенджерите, които ще пускат - мнение? Simple Smile

# 646
И двете неща не бих ги купила от Лидъл.

# 647
  • София
Това не е мнение за конкретните продукти, мен ме интересуват хора, които ги имат да кажат.

# 648
Да си кажа и аз мнението за пасатора... Супер е. Върши ми страхотна работа. А и като знам на какви пари го взех. Мисля, че беше 30 лв... Често пасирам разни неща. Чопърчето съм ползвала за оситняване на орехи за торта. Справи се чудесно. Скоро пък пробвах да си наситня зеле, което беше с доста дебели листа.. Нарязах го на парченца и го пуснах да в чопъра да го наситни още. Стана чудно за салата. Ако трябваше да действам само с нож, зелева салата нямаше да ям с тези дебели листа.

Къде ще има нов магазин на ЛИДЛ в Младост?  Shocked

# 649
  • София
И двете неща не бих ги купила от Лидъл.

Защо  newsm78 какво им е на лидълските? /Не го приемай лично, не съм много наясно с качеството на лидълските стоки и за това питам Peace/

# 650
Видях къде ще е новия магазин. Не ме устройва. Ще продължавам да си ходя до Младост 4 явно.

Аз пък всичко бих си купила от ЛИДЛ. Имам предвид нехранителна стока. Качеството на всичко е много добра, при това на много добри пари.

Сега чакам в четвъртък да пуснат ски екипировката. Надявам се този път вече да се уредя със ски панталон.

# 651
И матракът и тенджерите са неща, за които бих платила повече за по-добро качество и да ми служат по-дълго време. Писна ми от евтини китайски еднодневки. Евтиното винаги ми е излизало по-скъпо.
Иначе, не отричам магазина, редовно си пазарувам в него. Има какво да хареса човек.

# 652
И матракът и тенджерите са неща, за които бих платила повече за по-добро качество и да ми служат по-дълго време. Писна ми от евтини китайски еднодневки. Евтиното винаги ми е излизало по-скъпо.
Иначе, не отричам магазина, редовно си пазарувам в него. Има какво да хареса човек.

Извинявай, но откъде знаеш какво е качеството, след като не си ги ползвала?! Повечето неща са много по-качествени от псевдо "некитайски" неща, на който като се загледаш на по скришни места ще откриеш със ситен шрифт Made in China.

# 653
Определено ме навихте да си купя пасатора.  Mr. Green  Предния път като пуснаха чопъра ММ каза, че е по-добре да си купя по-скъп от друга верига, ама малко работата беше "тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път"  Mr. Green
Иначе съм доволна от тениските, суетшърите и пижамите от Лидл.  Peace

# 654
Мишелин, ти същото уредче ли имаш- 3 в 1? Притеснява ме мнението, че трудно се напасвало  newsm78
Аз най-вече от чопъра се интересувам, пасатор много рядко ползвам.Трябва ми да става за лук, моркови, бисквити, орехи. Това режа там

# 655
  • София
аз тиган имам от лидл, с нищо не отстъпва на тефал, даже повече ми харесва... със сигурност не е китайска еднодневка, матрака според зависи как и къде ще се ползва, за целта, за която търсим цената е перфекта, ако и качеството е задоволително.

# 656
  • Варна
аз имам немска тенджера за над 200 лева, дъното й още първата година стана на едни малки шупли като дупчици от игла. върнах я /има 5 години гаранция/, смениха я, и с втората същата работа. сега си готвя така щото не ми се занимава
а от Кауфланд си купих тава с керамично покритие за 12 лева, супер е, ползвам я почти всеки ден, и да се прецака не ми се свиди да я хвърля и да си купя нова. и тиган с капак за 25 лева взех от икеа, много по-хубав е от Тефала, който изхвърлих, щото е тънък и лесно загаря
та мисълта ми е, че и скъпото не винаги е качествено, и обратно.

# 657
  • на последния етаж
В Слатина останало ли е масло? Че трябва да започвам коледните сладки вече...

# 658
Мишелин, ти същото уредче ли имаш- 3 в 1? Притеснява ме мнението, че трудно се напасвало  newsm78
Аз най-вече от чопъра се интересувам, пасатор много рядко ползвам.Трябва ми да става за лук, моркови, бисквити, орехи. Това режа там

Да, 3 в 1 е моя уред. Малко по-различно изглежда обаче. Ето тук може да се види: http://besthomenews.eu/01/lidl-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1 … D1%80%D0%B8-2011/

Втория каталог, най-накрая. Ако те притесняват тези мнения за напасването (аз съм ги пропуснала нещо), може да го вземеш, да го пробваш и ако не ти харесва, да го върнеш. Малко е разправия, но... Simple Smile

# 659
Е той не е ли същия? Аз поне не веждам разлика  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт