Лидл ::35::

• 69 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, според вас фритюрника дали си заслужава, искам го за подарък? Rolling Eyes Дали му се изважда купата, дето се пълни олиото, за да се мие? Thinking

# 631
  • Варна
хаха купих на сина ми /1г.10м./ ботушите с футболна топка, преди малко реших да ги пробвам, и като понечих да ги сваля, като се разпищя това дете Shocked сега се разхожда с тях и не ще да ги сваля Joy взех му и едно зимно яке р-р 98, обаче нещо умалено дойде, на ръкави и дължина ок, обаче едвам го закопчах newsm78 пък не е дебел, 12-13 кила е...ще го връщам /якето, не детето  Laughing/
купих и 8 броя масло  Embarassed и рибни пръчици си изпроси големия, и ябълки от 99ст. /от по-зелените, много са сочни, утре ще отида за още/, и банани, и сто лева заминаха  Rolling Eyes

п.п. днес точих коледни сладки на голямата силиконова подложка, и сега ми е голям хикс как точно да я измия, и къде да я сложа да съхне newsm78

# 632
  • Sofia
аз си я миех силиконовата подложка в миялната

има ли ги сега в Лидл тези подложки,че моята се скъса и я изхвърлих/ползвах я около 3год./

# 633
Момичета, според вас фритюрника дали си заслужава, искам го за подарък? Rolling Eyes Дали му се изважда купата, дето се пълни олиото, за да се мие? Thinking

Сега гледах видеото на сайта, купата се изважда. От доста време му се чудя, но май този път ще го взема.

# 634
  • Варна
има ли ги сега в Лидл тези подложки,че моята се скъса и я изхвърлих/ползвах я около 3год./
днес видях от големите червените, скоро ги пускаха и явно има останали

# 635
  • На брега на реката
Момичета, някоя от вас има ли комплекта за маникюр, чудя се ще ми върши ли работа и струва ли си, ако имате мнение ще ми е полезно да го споделите, а също и за поставките за баня - ръждясват ли и няма ли опасност да се отлепят и паднат,  като си наредиш нещата върху тях.
Благодаря предварително   bouquet.

# 636
  • Варна
Някой купи ли си килим?

# 637
  • София
Пасатора и аз го фиксирах, още повече че е 600W и има няколко приставки.
Дали ще се справи с ядки (сухи или накиснати)? Също и кълнове, това е най-трудното, за което се сещам да го ползвам.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9F579CC7-4350C671/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1748

Иначе си търся блендер, но явно скоро няма да го пуснат.
Дали до вечерта на понеделника - ще е останала някоя бройка?

Машинката за подстригване на Ремингтън, май не е била преди - имаше една с пластмасов нож, тази май не е?!
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-7F484CFE-7C59902E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1760

ПП: В понеделник откриват  магазин в Младост - ще има ли нещо интересно  (като техника)?

PS: чакам една елек. подложка за легло  Blush

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 21:25 от hakama

# 638
`FSS`, благодаря! Hug

# 639
Инес, гледай видеото на сайта, ще ти даде представа, дали фритюрникът е това, което търсиш.

# 640
А какви са отзивите за тези електрически подложки за легло?

# 641
Мощността е важна, както и погледни и ножа на пасатора  Peace. Аз вкъщи имам на Браун и съм много доволна, за село си купих по-прост, по-малко мощен и ножът му е направо малък ....ами не ми пасира добре и на моменти имам чувство,че му се мъчи мотора с по-твърди неща Rolling Eyes.

Какво по- точно да гледам? Чела съм, че някои модели режат много хубаво, други много неравномерно. Как да разбера този от кой тип ще е   newsm78
Според мен този на Горение е по-добър.Ако искаш да спестиш пари това е друг въпрос.
Онзи е с метални накрайници и може да го ползваш и за горещи смеси без риск.При първа възможност бих взела него.

Eстествено, че нямам нищо против да спестя пари за един ски екип  Mr. Green
Доколкото виждам и този е с метални накрайници  newsm78

# 642
Масло в 14.30ч. нямаше,купих лимони и др.дреболии ,заминаха 20лв.

# 643
При нас имаше масло снощи, в 18,30ч.  Peace

И да похваля бисквитите Deluxe.  Peace Пробвахме с джинджифил, стафиди и овесени ядки - чудни са, както и "Шоколад с пълнеж от марципан и плодова смес от сливи и вино" ( представляват кръгли бисквити в кутия).

# 644
Пасатора и аз го фиксирах, още повече че е 600W и има няколко приставки.
Дали ще се справи с ядки (сухи или накиснати)? Също и кълнове, това е най-трудното, за което се сещам да го ползвам.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9F579CC7-4350C671/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1748

Иначе си търся блендер, но явно скоро няма да го пуснат.
Дали до вечерта на понеделника - ще е останала някоя бройка?

Машинката за подстригване на Ремингтън, май не е била преди - имаше една с пластмасов нож, тази май не е?!
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-7F484CFE-7C59902E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1760

ПП: В понеделник откриват  магазин в Младост - ще има ли нещо интересно  (като техника)?

PS: чакам една елек. подложка за легло  Blush
Справя се перфектно с ядките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт