Лидл ::35::

• 69 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Досега нямам провал със Силвър Крест - ползвам и пасатора 3 в 1 и хлебопекарната. Всъщност ползвам най-вече чопъра. Недостатъка му е, че малко кофти се наглася да се затвори и там където пластмасата се търка една в друга при заварянето малко се е поиздраскал и надписите на корпуса се изтриха също, но това за мен са бели кахъри. Този е 600В, Горението колко е? Пасотора му метален ли е, за мен това беше съществено предимство. С пасатора засега съм правила само майонеза и е безупречен, дори и със студени продукти. А гаранцията на горението колко е? На лидълския е 3 години мисля.

# 601
Досега нямам провал със Силвър Крест - ползвам и пасатора 3 в 1 и хлебопекарната. Всъщност ползвам най-вече чопъра. Недостатъка му е, че малко кофти се наглася да се затвори и там където пластмасата се търка една в друга при заварянето малко се е поиздраскал и надписите на корпуса се изтриха също, но това за мен са бели кахъри. Този е 600В, Горението колко е? Пасотора му метален ли е, за мен това беше съществено предимство. С пасатора засега съм правила само майонеза и е безупречен, дори и със студени продукти.

Горението е 800, всичко му е метално, да  Peace И е толкова красив   Confused

# 602
  • на Мелмак
Еми -той ти е на сърце  Grinning

# 603

Признавам си  Blush, ама очаквам да ме вразумите  Peace

# 604

защо  Simple Smile, после ще те е яд и все що го мислиш защо не си го взела Laughing ...щом имаш финансовата възможност, Коледа е все пак  Hug

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

в лидл е 40 лева и ще ти останат пари за нещо друго Wink
тя красотата е важна, но няма да си го окачиш на врата я! в кухнята ще е,я го видиш ведъж седмично, я не Hug

вразумих ли те?

# 606

в лидл е 40 лева и ще ти останат пари за нещо друго Wink
тя красотата е важна, но няма да си го окачиш на врата я! в кухнята ще е,я го видиш ведъж седмично, я не Hug

вразумих ли те?

На път си  Heart Eyes

# 607
Мощността е важна, както и погледни и ножа на пасатора  Peace. Аз вкъщи имам на Браун и съм много доволна, за село си купих по-прост, по-малко мощен и ножът му е направо малък ....ами не ми пасира добре и на моменти имам чувство,че му се мъчи мотора с по-твърди неща Rolling Eyes.

# 608
Мощността е важна, както и погледни и ножа на пасатора  Peace. Аз вкъщи имам на Браун и съм много доволна, за село си купих по-прост, по-малко мощен и ножът му е направо малък ....ами не ми пасира добре и на моменти имам чувство,че му се мъчи мотора с по-твърди неща Rolling Eyes.

Какво по- точно да гледам? Чела съм, че някои модели режат много хубаво, други много неравномерно. Как да разбера този от кой тип ще е   newsm78

# 609
Ами и аз незнам точно кои режат добре и кои не, но двата моите са с огромна разлика чисто на външен вид. Не мога да ти намеря снимки да ти покажа, та ще се опитам да ти обесня - на Браун ножа е под формата на буквата Z и като го завъртиш се вижда че минава почти в целия кръг , а на по-простия пасатор ножът е прав и малко къс и съответно реже в много малък диаметър, ако ме разбираш какво искам да кажа  Crazy.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 17:07 от mibobo

# 610
Разбрах те перфектно   bouquet

# 611
  • София
Пасатора го имам, само че от черната версия, добър е. Имам и кобинираният чопър, но нещо му се нервя, защото трудно се наглася и му се изтриха доста надписите.

# 612
Аз съм с безумен проблем  Crazy Преди няколко месеца си купих електронна везна. Та, преди време, тъкмо да се унеса с сладък сън, и чувам някаква пиукане. Става от леглото, ослушвам се, оглеждам се и тръгвам към кухнята... Еми везната беше. След няколко вечери пак така. Пробвах с ресет бутона и да взема везната в спалнята... Всяка вечер пиука в полунощ.  Shocked Разбрах, че ресет-а не е помогнал и извадих батериите... Но това нещо продължава да ме тормози всяка нощ. И като се замисля, че последните 4-5 месеца това нещо е пиукало всяка нощ  Shocked

Та, някой има ли си пиукаща електронна везна? Да ми каже как да я спра тази аларма завинаги  Mr. Green

# 613
Този път и аз ще си купя този пасатор 3в1, харесах си и формите за печене.

А пускали ли са преди куба за игра? Някой има ли впечатление от него? Мисля да купя за малката щерка.  newsm78

# 614
  • София
А пускали ли са преди куба за игра? Някой има ли впечатление от него? Мисля да купя за малката щерка.  newsm78
Ами за тази цена, става, на мен ми е малко постен, но пък другите са от 70 нагоре...

Общи условия

Активация на акаунт