Лидл ::35::

• 69 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Да, и аз мисля да го купя този куб, ако сучайно имам пари Simple Smile

# 616
  • Пловдив
Предполагам,че говорите за интерактнивното кубче от 25лв.  Rolling Eyes Аз миналата година го взех за сина ми,тогава беше на 1г - но просто беше малък...сега от време навреме се заиграва с него,но не мога да кажа,че проявява кой знае какъв интерес  Rolling Eyes Може след известно време да му е по-интересен. Инъче е добра изработка  Peace
Аз питах за чопъра,само ,че на мен ми трябва без пасатор,понеже си имам  Peace
Утре ще отивам за масло,дано да е останало  Grinning

# 617
Благодаря на отговорилите за куба. Ще го разгледам и на място.  Hug

# 618
Този същият пасатор ли се наглася трудно? Не знам коя е черната серия....

# 619
Еми -той ти е на сърце  Grinning

Признавам си  Blush, ама очаквам да ме вразумите  Peace

Аз освен лидълски техники имам на Taurus -пасатора ми е на 9 години, не е мръднал. Даже веднъж го изпуснах и да не падне на земята успях да го хвана за кабела. Цялата карантия се измъкна от корпуса, аз си я наблъсках пак вътре, залепих капачето и си работи. Имам и други неща на тази марка и съм страшно доволна. Последните години се ориентирам само към Силвър крест и Taurus.

Рано сутринта ходихме на пазар. Няма да казвам колко масло взех ,че ще ми се смеете. Embarassed Ама много го ядат децата , а и започвам коледните сладки от понеделник. Взех разни намалени месца, карначета и свинска плешка. О, и някаква телешка кайма от младо теле. Мисля едната св. плешка да я смеля и заедно с телешката кайма да направя руло стефани.

# 620

Изобщо не успях да разтопя джобната грейка. Няколко пъти я заливах с гореща вода от ел.кана. Само не съм пробвала да я варя на котлона  Simple Smile  Каква е тайната? Или да ги връщам?

# 621
  • софия

Изобщо не успях да разтопя джобната грейка. Няколко пъти я заливах с гореща вода от ел.кана. Само не съм пробвала да я варя на котлона  Simple Smile  Каква е тайната? Или да ги връщам?

Не се залива, а се слага да стои 10 мин. във вряла вода. През всичките 10 минути водата трябва да е вряла.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 11:03 от zvanche

# 622

Изобщо не успях да разтопя джобната грейка. Няколко пъти я заливах с гореща вода от ел.кана. Само не съм пробвала да я варя на котлона  Simple Smile  Каква е тайната? Или да ги връщам?

Пробвай и ако не стане по добре връщай.Аз също имах проблем с тях сложих на котлона и се разтопиха ,но като изстинаха пак се втвърдиха и нямаше  как да се активират наново.

# 623
Мощността е важна, както и погледни и ножа на пасатора  Peace. Аз вкъщи имам на Браун и съм много доволна, за село си купих по-прост, по-малко мощен и ножът му е направо малък ....ами не ми пасира добре и на моменти имам чувство,че му се мъчи мотора с по-твърди неща Rolling Eyes.

Какво по- точно да гледам? Чела съм, че някои модели режат много хубаво, други много неравномерно. Как да разбера този от кой тип ще е   newsm78
Според мен този на Горение е по-добър.Ако искаш да спестиш пари това е друг въпрос.
Онзи е с метални накрайници и може да го ползваш и за горещи смеси без риск.При първа възможност бих взела него.

# 624

Изобщо не успях да разтопя джобната грейка. Няколко пъти я заливах с гореща вода от ел.кана. Само не съм пробвала да я варя на котлона  Simple Smile  Каква е тайната? Или да ги връщам?

Не се залива, а се слага да стои 10 мин. във вряла вода. През всичките 10 минути водата трябва да е вряла.

Да, да, стои си във водата дори повече от 10 мин., поразтопява се, но не напълно, остават вътре кристалчета и веднага пак се втвърдява   newsm78

# 625
При нас маслото е със срок до 13 януари. Взех само 1, а мислех 3.

# 626
При нас маслото е със срок до 13 януари. Взех само 1, а мислех 3.

И при нас. Аз замразявам.

# 627
И при нас маслото е с годност до 13.01. Взех 4, но няма да остане до тогава Simple Smile

# 628

Относно джобната грейка - сварих я на котлона и стана като нова. Доволна  Grinning

# 629
  • Русе
И в Ловеч маслото е със срок на годност 13.01. Взех 2.
Взех плешка и кашкавала, скъп или не - ММ друг не иска.

Общи условия

Активация на акаунт