Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
солеил, аллана, добре дошли! Simple Smile

Hug

Непокорна, ти шега си правиш, ама си е спорт  Laughing

Аз съм.... снощи надвиших 880 кал. нощем... изядох още 6 краставици в 3 през нощта, защото ми се плачеше от глад. Въпреки всичко като си гледах тялото колко хубаво взе да става, не ми е минавала през ума лоша мисъл да спра. Просто като стане напечено : краставици и спанак и готово. Днес си готвя пуешка супа без мазнина. Стана страхотна : с праз лук, моркови, червен лук и много подправки. Също хапнах и пушена сьомга Simple Smile Simple Smile

Изядени : 1200 : от краставици, пушена сьомга, пуешка супа 1 тенджерка без мазнина :Д

Изгорени : без тренировка днеска

3 л вода,
1 антидупе
3 еспресота

# 16
солеил, аллана, добре дошли! Simple Smile

Hug

Непокорна, ти шега си правиш, ама си е спорт  Laughing

Последните 5 седмици, ден 3, сд. 2

Аз съм.... снощи надвиших 880 кал. нощем... изядох още 6 краставици в 3 през нощта, защото ми се плачеше от глад. Въпреки всичко като си гледах тялото колко хубаво взе да става, не ми е минавала през ума лоша мисъл да спра. Просто като стане напечено : краставици и спанак и готово. Днес си готвя пуешка супа без мазнина. Стана страхотна : с праз лук, моркови, червен лук и много подправки. Също хапнах и пушена сьомга Simple Smile Simple Smile

Изядени : 1200 : от краставици, пушена сьомга, пуешка супа 1 тенджерка без мазнина :Д

Изгорени : без тренировка днеска

3 л вода,
1 антидупе
3 еспресота

# 17
Тоя цикъл ще ме умори, дами и Маями  Blush

Още не е дошъл но съм подута, задържам вода (то е и малко хормонално при мене....), бих убила човек за едно парче пица, сънувам ядки, мазна храна лелеееее  Laughing

Реших сутрешно така да ви се оплача малко, не знам позволено ли е в темата.  Laughing

Току що си направих сутрешната тренировка рано-рано, довечера ще се опитам малко упражнения, ама не знам дали ще успея. Правих нордик уолкинг на специална пътека с движещи се крака 1 час = 800 калории. Това е най-потящото нещо до сега, което ъсм опитвала. От мен буквално тече вода.

Сега отивам да готвя пилешка супа и..... така Simple Smile

Я да ви дам един стимул за сутринта Grinning А вие ..... потичахте ли днес?  Sunglasses Mr. Green

П.С. Вчера пуснах няколко поста без да искам, извинявам се Simple Smile

# 18
  • Варна
Здравейте!
Вчера устисках без меденки и негърчета, но бях на ръба. Зимата много ми се яде, ако я закъсам много ще гледам поне да са няколко хапки вредна храна.

na_visok_tok_s_kok аз една седмица преди цикъл съм гладна като вълк, а това с подуването  става все по-зле с годините, вервай ми....Разбирам те и ти съчувствам...

Вчера около 800 калории, но без движение. Зимата влияе ли ви на тонуса? Аз съм буквално друг човек. Пролет и лято не се спирам. Спортувам по 1-2 часа, после бачкам цял ден, след това домакинската работа и 2 деца и имам енергия за всичко. Зимата съм като дроб и съм постоянно изморена.
Хубав и режимен ден на всички  bouquet

# 19
  • Някъде в Матрицата
Вчера надвиших калорийният лимит, защото сготвих нещо, което пък се получи разкошно.  Embarassed
Но пък пазаруването го направих на една метростанция разстояние, което си го изминах пеша и в двете посоки.  Whistling
Така че, надявам се малко да съм компенсирала това пререшение.  Praynig

Днес поне кулинарни свещенодействия няма да върша. Ще си наблегна на велоергометъра и водата и изобщо мисля да прекарам един свободен от домашни задължения ден... у дома.  Wink

# 20
Аз просто не знам как ще се поместя в 1400 калории. Това е толкова малко... Мога спокойно на едно ядене да омахам 2000  Rolling Eyes без да ми дотежи особено.
От вчера пробвам да ям само когато усетя, че наистина съм гладна, без да се поддавам на апетит или нерви. Много помага, ако дъвча дъвка, това ми спестява много ядене  Laughing
Установих, че пия по 1/2 литър вода на ден и ще се налжи да измисля как да увелича количеството. Но просто не ожаднявам и не се сещам да пия.
Спортувам много. Правя няколко workuot-a на Jillian Michaels.
Най-често тази серия от 1 до 8 https://www.youtube.com/watch?v=PvVdtqy_Dtk
И това:
https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
Иначе всеки ден без изключение правя това - https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
То е кратко и става за сутрин преди работа. Повтаря се два пъти, но ако човек разполага с по-малко време, може и един път да го направи.

Остава само и да сваля килцата  Laughing

# 21
солеил, мацка, просто сигурно не ядеш достатъчно и затова зимата те избива на тъпчене Simple Smile сега като отслабнеш после хапвай според мен по-стабилно, няма да надебелееш.... брой си калориите, за да не прегладняваш! Simple Smile  Hug Иначе мойте хормонални проблеми бяха от стрес, та ся цикъла ми е малко.... трябва да си го пазя  Laughing

алана, свиква се! Намалявай бавно калорийте Simple Smile 1800-1600-1400... освен ако нямаш непременна цел да ги свалиш бързо, но за това ти трябва огромна мотивация, а така като те слушам не знам Simple Smile Ти си решаваш де Peace И с водата се свиква. 2 седмици насилствено пиене на поне 1,5-2 литра, дисциплина и мъка и си готова. В мъката е разковничето :Д Няма как да е приятно отначало....
Иначе браво за спорта! Simple Smile

Отчетът ми :

Последните 5 седмици, ден 4, сд. 2/5

Изобщо не се качвам на кантара повече. Първо да мине цикъла, чак към края ще се премеря, ся само давам газ, старание и квото стане. Ааааааа ма ха. Laughing

Изядени : 1400 от : варено пилешко с кожата, зеленчуци, спанак, сол

Изгорени : 1000 от : 800 на нордик уолк пътека, 200 упражнения

3 л вода

1 антидупе

3 кафета

1 литър зелен чай

# 22
Какво е това антидупе?

# 23
Съкращавам го в последните постове от антицелулитен масаж с крем.

# 24
Мерси.
Аз такова повече няма да се излъжа да пробвам. Както нямах целулит и реших да се мажа с такъв крем, защото уж помагал да се разградят подкожните мазнини и където се намазах, после ми се появи целулит. Докато се мажех нямаше, но щом го спрях, се появи.
Включително на корема се мазах, пак с цел отслабване. Там не съм и допускала, че е възможно човек да има целулит. Обаче като спрях да се мажа с крема и на корема ми се появи целулит. Шаш.

Може да съм някакво изключение, но споделям какво ми се случи.

# 25
Не си изключение, когато човек отслабва се получава първо повече целулит, защото мастните депа се изпразват един вид, мазнината става по-мека и висяща и гадна, виж в нета : hard fat vs. soft fat. В случая на мен ми помагат.

П.С. Под "повече" имам предвид по-видим. Представи си маст, която се топи : на дупето не е нищо различно. Просто се е оксидирала и размърдала. Дали правиш или не : твой избор.

# 26
Добро утро,

Солеил, Аллана добре дошли и успех.

Днес става 1 семдица от както съм намалила калориите.
Килограмите са на + но знам, че това най-вероятно са муслули.
Събота и неделя имам доста приети калории, но пък физическото натоварване
беше голямо.
Вчера даже въртях 30 мин обръч и сега съм с ужасна мускулна треска.
Днес имам само 30 мин. С Джилиан което са-200кал.
Ще продължа да се придържам към моите 1600-1700кал на ден.
Предпочитам да ги сваля бавно за да не се налага след това да се
захранвам, защото от опит знам ,че то е по-трудно от режимите за отслабване.

Joy Joy JoyБройте ме и мен при атлетите - преместих се преди няколко месеца на нова работа и сега нямам никакъв удобен транспорт от нас до там. Ходя сутрин и вечер пеша... по 8 минути!!!  Joy
  Joy много са. Не знам как успяваш. 

na_visok_tok_s_kok  за съжаление си права

При мен още не се вижда, но очаквам другата седмица да се покаже в
пълния си блясък.

# 27
  • 1st floor

Joy Joy JoyБройте ме и мен при атлетите - преместих се преди няколко месеца на нова работа и сега нямам никакъв удобен транспорт от нас до там. Ходя сутрин и вечер пеша... по 8 минути!!!  Joy

Joy много са. Не знам как успяваш.  

Трудно е, но се държа някак!  Mr. Green

ПП: Иначе сериозно -  мразя да ходя пеша, мога да го изтичам с удоволствие, даже и до много по-далечни разстояния. Но ходенето пеша ми е било винаги много скучно и депресиращо!
Crossing Arms

# 28
allana - Пробвай поне грубо да смяташ калориите. Дори и първите дни да си в повече калории, с тенденция на намаляване и дори да не си достигнала целевите 1400-1600 ккал за ден - ще е от голяма полза за твоя си екшън!  Flutter Пък като изкараш така - с контрол, по-право: със самоконтрол, но все пак с повечко калории - направи и втора стъпка: намали калориите още малко!  Hug С настойчивост ще постигнеш, което си намислила..... Дай си и малко време  Peace

# 29
Благодаря  Hug
Днес ям много малко, но нямам грам енергия и сила. Дано това да не избие в солидно хапване към края на деня.

Общи условия

Активация на акаунт