По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 207 492
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 33 746
Днес бях на шоуто на Лора и Стоян в The Mall, което обаче беше от 12.30, а не от 11.30, както бе посочено в темата. Много приятно изкарахме. Готвихме, приказвахме си, пробвахме, наслаждавахме се на хубавата храна, рецептите и бързото им и лесно приготвяне. Имаше и томбола с награда разбира се Милти Кукър и го спечели дамата седяща до мен.
Още утре и вдругиден ще направя всичките 4 показани ястия. Heart Eyes

# 166
  • Мнения: 2 727
И аз вече с Мулти Кукър.  Party Много се радвам, че любимия го купи вчера, защото днес вече е с друга цена.
Утре ще го пробвам с ризото. Heart Eyes
Честито ! Със здраве да го ползвате !
Би ли споделила цената ? Благодаря !

# 167
  • Мнения: 0
Мулти,ти затова ли се регистрира ?
Не вярвам на току-що регистрирани потребители ,
взимащи дейно отношение в рекламирането на даден продукт.
Въпросите,които задавам са към представителите на Филипс и не се
считай длъжна да отговаряш весто тях.
Може да изглеждам скептична,но докато не опитам нещо приготвено от вълшебната машинка ......
Когато един уред струва колкото половин печка е естествено да мислиш в посока к.п.д.

Още на първа страница съм се представила и да - за първи път се регистрирам в този форум, точно по повод темата за Мултикукър. Но не рекламирам, а споделям впечатленията си от този уред като редови потребител.
Колкото до скептицизма, казах вече, че напълно те разбирам и за това бях толкова обстоятелствена в отговора си. Точно за това ти стискам и палци, ти да спечелиш уреда от тази тема.  Peace

Току що „поръчах” на Мултикукъра обикновена зеленчукова супичка за обяд и се залавям с неделните палачинки на тиган за моята чета. Програмата днес е запълнена, така че ще разчитам изцяло на неговото съдействие.

За Никулден имахме гости и правих традиционен пълнен шаран на фурна, но понеже имаше и деца, а те като правило не са фенове на тази риба, за тях се постарах с една нетрадиционна рецепта, комбинирана от два любими блога на любими вдъхновители в кухнята – Лулуто и Джейми Оливър.
 http://luluto.blogspot.com/2012/08/fast-food.html - сладкото от чушки направих в Мултикукъра, а вместо телешки бургери по рецепта на Оливър приготвих такива от риба тон. Хлапетата много се зарадваха на вида на сандвичите и ометоха всичко!

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 07:03 от Mrs.Multi

# 168
  • Мнения: 33 746
И аз вече с Мулти Кукър.  Party Много се радвам, че любимия го купи вчера, защото днес вече е с друга цена.
Утре ще го пробвам с ризото. Heart Eyes
Честито ! Със здраве да го ползвате !
Би ли споделила цената ? Благодаря !
Благодаря! Hug
Взех го за 229 лв., а вече е 249 лв. Имаше и опция за безлихвено изплащане на вноски за 6 месеца, но сега не знам дали има, защото не ползвах услугата.

# 169
  • Мнения: 0
Много благодаря за отговорите, вече е ясно какво ще поръчаме на дядо Коледа!

# 170
  • Мнения: 0
Здравейте,
Ако може да споделите рецептите на Стоян и Лора с мултикукъра ще бъда много благодарен.
Не ги намирам никаде.

# 171
  • Мнения: 40
....
2. Натиснете MENU бутона, изберете програмата BOIL. Задайте време за готвене 10 минути и затворете капака. Натиснете бутона START. След като приключи предишната програма, изберете програмата STEW и задайте 40 мин време за готвене. Затворете капака.
...

Здравейте, момичета!
Имам няколко въпроса относно уреда:
1. Цитата по-горе е част от една от рецептите публикувана тук. Възможно ли е да се настрои функция BOIL и след определено време автоматично да започне функция STEW (или друга функция)?
2. Може ли в уреда да се варят царевица или яйца?

# 172
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 758
Много изкушаващи снимки на приготвени ястия видях и  в тази тема.
Отзивите за уреда, които прочетох са все добри, слагам си го в списъка за Коледа Simple Smile

# 173
  • Мнения: 29
Здравейте,
И аз се присъединих към семейството на мултикукъра и ще дам първи отзиви.
1. Първо реших да сготвя леща с програмaта BOIL. Леща си стана, но не ми хареса, че вареше много силно, а обичам яденето да ми къкри. Не знам ако използвам програмата STEW дали няма да се получи този ефект ?
2. Пекох и кекс- той се получи с коричка отдолу, както си го обичам. Забелязах обаче, че няма как да се запича по-силно отгоре ако поискам, защото няма реотан.
3. Направих и свинско задушено по рецептата. Получи се вкусно, но минутите не отговарят на реалността. Пише, че свинското се задушава 35 мин., като след 15-тата минута се прибавят и картофите. Е, месото не се беше сварило добре накрая, дори картофите стояха малко твърди за 20 мин. Затова готвих още 30 мин. и яденето се получи доста добре. Може да е и от месото, но свинско трудно ще се свари за 35 мин.

Не мога да дам присъда на уреда, защото го разучавам и ми е странно, трябва ми време да му свикна. За момента единственото, което определено не ми допада е силното варене на програмата BOIL и невъзможността да се регулира. Дали има някакъв чалъм ? Thinking

# 174
  • Мнения: 0
elicca в книжката пише,че програма stew е идеална за супи и бавно готвене,пробвай на нея.Аз също още го разучавам,супа още не съм правила на Мултикукъра.
Вчера си пържихме наденички,станаха супер.На програма Fry,на отворен капак,без капка олио,нищо не залепна,хванаха си леко загоряла коричка,както ги обичам.
Правих и кекса с ябълки,не стана толкова светъл като на снимката в рецептурника,(не знам дали и трябваше такъв да стане),но маслото ми беше по малко и лешниците заместих с орехи.
Приготвих си тестото пуснах програма Bake за 50мин на 180С и точно след толкова имах страшно вкусен кекс,малко от долу беше по запече,но адски вкусен.Хареса ми и това,че никъде не беше залепнал и само с обръщане на тенджерката той изпадна  newsm68
http://prikachi.com/images/832/6833832o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/827/6833827J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/829/6833829l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/832/6833832o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/832/6833832o.jpg
Днес ще правя пълнени чушки,по късно ще пиша пак.

# 175
  • Мнения: 33 746
И аз правих вчера два пъти сладкиша с ябълки, но отдолу се опече доста /направо почерня/ и двата пъти. Следващия път ще го сложа вместо на 50 минути на 40 минути. Сложих абсолютно точно пропорциите от рецептата вк. маслото.

# 176
  • Мнения: 369
Здравейте, момичета!   bouquet
Пожелаваме на всички ви прекрасна кулинарна седмица!

lanvinka, тази фритата изглежда.... нямаме думи  Blush Поздравления отново!
densi, очакваме с нетърпение да споделите кулинарни постижения!
Mrs. Multi, как стана зеленчуковата супичка?   chef
valiav, предполагаме, че цитирате рецептата за пилешка супичка   chef Става наистина страхотно апетитна... Simple Smile Програмата STEW трябва да включите Вие Simple Smile
tanya_p, благодарим за отзивите!   bouquet
elicca, пожелаваме Ви много и все по-прекрасни кулинарни постижения с новата Ви придобивка! Simple Smile При програмата BOIL температурата не се регулира, тя е приблизително 95 градуса Simple Smile Радваме се, че свинското в крайна сметка се е получило вкусно Simple Smile Разбира се, за месото и времето за готвене - в рецептите е зададен оптимален вариант, при който при тестовото готвене нещата са се получили както трябва. Разбира се, при приготвянето на различните ястия има и доза субективизъм... Някои обичаме нещата по-препечени, други пък - напротив - биха ги счели за прегорели Simple Smile
Сигурни сме, че днес ще ни изненадате с някоя нова рецепта...?   chef   bouquet
Приятно разучаване

Полина, кексът изглежда превъзходно!   chef Очакваме да споделите за чушките Simple Smile

Готов ли е обядът? Simple Smile

# 177
  • Мнения: 369
И аз правих вчера два пъти сладкиша с ябълки, но отдолу се опече доста /направо почерня/ и двата пъти. Следващия път ще го сложа вместо на 50 минути на 40 минути. Сложих абсолютно точно пропорциите от рецептата вк. маслото.

densi, за кекса - опитайте по следния начин: BАKE - 180градуса - 45мин. Simple Smile

# 178
  • Мнения: 168
Момичета, днес имам рожден ден, така че една малка виртуална почерпка: (не се справям с прикачването на други картинки) cook
в тази връзка вчера получих мечтания подарък (един ден предварително, за да мога тази вечер да си гощавам гостите чрез него) - ИМАМ МУЛТИКУКЪР!!!
Още вчера като го получих от нетърпение сложих да готвя боб (просто си бях накиснала от предния ден и така или иначе щях да го приготвям в гърнето) от тук нататък ми започват въпросите...
Готвих по рецептата на Ани от Вкуснотека, следвайки и съветите на margaritka1, обачеее ... бобът ми хрупаше.... Значи, вярно е че бобът ми не е от консерва, но и го киснах 24 часа, 4 води смених и честно казано си мисля че както беше на слагане в кукъра, така беше и накрая. това- как да е - може самия боб да е бил кофти, но:
1. в мнението на  margaritka1 , пише че като се добави доматеното пюре, се пържи при затворен капак, а в упътването на машинката пише, че функция FRY се използва на отворен капак - няма ли да стане нещо? освен това за функция BAKE също пише, че освен ако не се пече кекс - капакът също трябва да е отворен - така ли е?
2. освен това пак в същото мнение пише, че се включва BAKE за 20 мин - на мен ми се включва за 45 мин и колкото и да натискам таймера за минутите те само се увеличават, но не намаляват - как да го наглася за 20 мин?
3. Аз два пъти пусках BAKE за общо 100 минути, но бобът така и не се сготви...
4. Три пъти доливах вода и тя все свършваше, единия път дори позагоря бобът, а следвах точно рецептата...
Та в заключение - къде сбърках??  newsm78
Имам и още един въпрос - за довечера мисля да приготвя сьомга с картофи по рецептата от Ютуб, обаче трябва да е за 8 човека - та питането ми е - как ще ме посъветвате да го направя - да готвя два пъти за по 4 човека или ... ?!  newsm78

# 179
  • Мнения: 33 746
И аз правих вчера два пъти сладкиша с ябълки, но отдолу се опече доста /направо почерня/ и двата пъти. Следващия път ще го сложа вместо на 50 минути на 40 минути. Сложих абсолютно точно пропорциите от рецептата вк. маслото.

densi, за кекса - опитайте по следния начин: BАKE - 180градуса - 45мин. Simple Smile
Опитах втория път, но пак излезе отдолу черничък. Затова следващия път ще пробвам директно на 40 мин.

Общи условия

Активация на акаунт