По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 208 418
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на любимите ни кулинарни експерти!   bouquet
вили55, Esmee, няма проблем да използвате функция BAKE и при затворен капак, разбира се. Това вече е въпрос и на лична преценка  и напасване Simple Smile Ето например тази рецепта за медено-лимонени пилешки крилца: във видеото можете да се уверите, че се пече на отворен капак:
http://www.cooker.philips.bg/recepti/osnovni/krilca.php

ро, благодарим за оценката!   bouquet

dracena, значи е било много вкусно, поздравления Simple Smile   chef

Госпожичка Клавèл,   bouquet

lanvinka, очакваме да споделиш резултати Simple Smile Mrs. Multi   bouquet Много креативно, браво! Simple Smile

Момичета, препоръчваме и още един десерт: мармалад от сливи с шоколад Simple Smile   chef

Необходими продукти
1 кг сини сливи
1 чаша захар (250 мл)
100 г млечен шоколад
1 ч.л. Канела
Готвене: 2 часа, програма JAM

Начин на приготвяне
Изсипете сливите в уреда.
Изберете бутона MENU и програмата JAM. Натиснете COOKING TIME за 2 часа. Затворете капака и натиснете START.
След 30 минути започнете да разбърквате от време на време.
30 минути преди края изсипете захарта и шоколада.
Когато програмата свърши, уредът автоматично ще премине на режим KEEP WARM.

newsm64

# 196
Здравейте!От три дни се интересувам горещо от Philips Multicooker и след обстоен преглед на мненията и съветите в този форум до няколко дни и аз ще си го закупя.Тук е на по ниска цена в сравнение от други два известни магазина за техника http://zora.bg/philips/hd-303770/23805 цена 229,00 лв. до 13 декември (ако някой се интересува).Надявам се и аз да съм доволна, тъй като ще разчитам само на него в кухнята.
Успех на всички и приятно творене в кухнята!

# 197
С какви други плодове мога да направя този конфитюр? Портокали, мандарини нещо което да има сега на пазара?

# 198
Денси,можеш да го направиш с всеки плод,
просто в случая е добавен шоколад,спокойно може и без него.
В момента има круши - пробвай!

# 199
О благодаря ти много  Heart Eyes, не съм се сетила. Hug  bouquet

# 200
красива белла, наистина прекрасна идея!   bouquet Simple Smile

Elitsa H., добре дошла!   bouquet

Момичета, напомняме ви, че в петък ще изтеглим една от всички вас, участващи в темата, която ще спечели Philips Multicooker Simple Smile Както и че на нашата Фейсбук страница продължаваме да търсим майка-мултиготвач Simple Smile Там също ще изтеглим трима победители Simple Smile

Нямаме търпение да видим какво сте подготвили за тази вечер Simple Smile

# 201
Здравейте,
Прочетох на страницата на Philips  рецепта за мляко с грис в мултикукъра. Искам да попитам на същите програми ли се приготвя мляко с ориз?
А дали може крем карамел?
Благодаря!

# 202
Аз искам да попитам дали може да се пече пиле в Мулти Кукъра?
Искам да споделя, че съпруга ми е във възторг от уреда и се опитва да готви сам. Това е страхотно постижение за семейство, което няма никакво време за приготвяне на храна, обича специалитети, храни се навън през деня задължително и поне 4 пъти седмично и вечерно време. Детето също е много ентусиазирано и иска постоянно да правим разни неща, дори и късно вечер.
Благодаря също и на готвачите Лора и Стоян, че отприщиха в нас желанието за приготвяне на вкусна, домашна храна!  bouquet

Невероятно е желанието ми да приготвям сладко, тъй като в нас никой конфитюри и сладкиши не яде, поради непрекъснати диети и здравословно хранене. А кисело мляко никога не ми е минало и през ума да правя при наличието на толкова продукти на пазара. Интересно ми е и се надявам да не ми мине бързо!

# 203
  • София/Осло
Видях разминаване в количеството на закваската за кисело мляко. В сайта на Филипс пише 100-200, а тук момичетата слагат по 1 лъжица кисело на литър прясно мляко. Има ли значение това количество за гъстотата на киселото мляко?

# 204
Страхотен уред  Grinning
Готвенето с него изглежда толкова лесно, рецептите, които споделяте, са супер вкусни  Heart Eyes
Надявам се, че някой ден и аз ще си имам едно такова чудо  Hug

# 205
Eто снимка от второ издание на баницата правена в мултикукъра с точени кори печени на сач. Този път успях да я снимам преди да се изяде  Grinning http://prikachi.com/images/560/6838560x.jpg снимката малко е зле ориентирана  Embarassed

# 206
  • Варна
Mомичета, тъкмо се връщам от командировка и съм приятно изненадана колко добре се е раздвижила темата! Искам да кажа, че и аз използвам функция Fry на затворен капак и резултатът е, че не пръска, не цапа, олиото не се изпарява, а месцето става с хубава приятно запечена хрупкава коричка, а вътре остава сочно. Пържила съм вече сума ти и неща - пилешкото за пилафа от книжката, панирала съм риба и свински шницели и резултатът винаги е прекрасен - най-хубавото е, че пърженето не прегаря.

# 207
  • София
От вчера и аз си имам Philips Multicooker  Party
Още снощи го тествах като приготвих ястие по следната рецепта:
Ремикс на Бабина манджа в Philips Multicooker
от тук http://trydiani.blogspot.it/2013/11/philips-multicooker.html
Стана много вкусно (е, като изключим това, че се наложи накрая да сложа доста сол защото беше станало супер безсолно. Но аз не готвя по принцип и затова ми е трудно да преценявам количествата и на продуктите, и на подправките).
Ето и снимка:

Ще изпробвам още много рецепти. Сега ще потърся постни такива - както на основни ястия, така и на десерти. Много се радвам, че си купих този страхотен уред  Heart Eyes  bouquet

# 208
еее, Lodsi, бива ли така рано сутрин?! Потекоха ми лигите! Страхотно изглежда!!!   bouquet  chef (а и ще се пробва в най-скоро време).
Благодаря на всички за отговорите и съветите - сега съм една идея по-уверена... просто в началото от благоговение пред машинката не смеех да бутна ...  Embarassed
За боба- навярно проблемът е бил в това че не е бил от консерва.
А иначе правих сьомга с картофи - за съжаление не успях да снимам, но стана страхотна! Гостите ми си облизаха пръстите (проблемът е, че ме достраша да експериментирам и за 8 човека готвих на 4 пъти, ама тя машинката е толкова готина, че след всяка порция само забърсвах и продължавах наново). Та обрах овациите благодарение на Мултикукър!
А за тази вечер съм замислила да пробвам Мусака - този път ще опитам да снимам, само един въпрос - На коя функция ще ми препоръчате да я готвя? - BAKE или STEW
Поздрави и вкусен ден!

# 209
  • София
rosi09, благодаря  Hug
Дай тази рецепта за сьомга с картофи (може и в темата с рецептите).
Понеже както казах не мога да готвя - имам нужда от точни количества от необходимите продукти, както и последователността на приготвяне на ястието. Ще съм благодарна   bouquet
И за мен ще е интересно да разбера на каква функция се приготвя мусаката, защото и аз съм намислила да пробвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт