По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 207 328
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
Истинско вкусно кисело мляко! Гъсто, гладко и най-вече - знам какво съм сложила вътре. Задължителна част от седмичното готвене ще е вече правенето на кисело мляко.

Чудесно! А като прибавим към киселото мляко и малко домашен конфитюр например... Simple Smile Или кекс... Simple Smile

# 106
densi, много се радваме, че впечатленията Ви от Philips Multicooker са положителни! Сигурни сме, че когато се сдобиете с уреда, те ще се затвърдят   chef

Накрая на триседмичния период на нашата тема един от всички участвали ще спечели Philips Multicooker Simple Smile

dracena, честита придобивка!   bouquet Кексът изглежда супер, с нетърпение очакваме още рецепти и снимки и от Вас - ще бъдат много полезни за всички ни!

# 107
Всичко изглежда страхотно, почти се зарибих да си взема.

# 108
  • SF
Philips Bulgaria, тогава да не бързам да си я купувам? Simple Smile

Стискам си палци!

chef eat

# 109
Здравейте!
И аз съм влюбена в този уред, (да си призная, няколко пъти го сънувах...). В момента дори съм казала на всички познати, че за Коледа и за РД (другия понеделник) искам само пари... за да си събера и да си го купя! Толкова съм му навита, че ако го получа, ще си взема отпуска и ще готвя без почивка!
Само ми е интересно как се ползва отложения старт при рецепти при които първо позапържваш, после вариш или нещо такова - например - Спагети Болонезе, как ще се направят на отложен старт, или пълнени чушки?? Идеята ми е да мога да пускам машинката преди да тръгна за работа сутрин, а като се прибера вечер - да ми е готово...

# 110
Dimimata, добре дошла!   bouquet

А иначе за чушките, например...  Избирате функцията FRY за 15 минути, през които е добре да разбърквате периодично (сместа). След като напълните чушките, трябва да изберете функцията STEW за 40 минути Simple Smile Simple Smile Когато програмата свърши, Multicooker автоматично ще премине на режим KEEP WARM Simple Smile

# 111
Само ми е интересно как се ползва отложения старт при рецепти при които първо позапържваш, после вариш или нещо такова - например - Спагети Болонезе, как ще се направят на отложен старт, или пълнени чушки?? Идеята ми е да мога да пускам машинката преди да тръгна за работа сутрин, а като се прибера вечер - да ми е готово...

Точно за това го пожелах този уред - да зареждам продуктите и вечер да ме чака прясно сготвена вечеря или на обяд голямата щерка да хапва току що сготвена супичка. Повечето рецепти са изпълними и без запържване. Аз лично и преди Мултикукъра не съм го правила. Погледни предишните ми постове - там подробно съм описала стъпките на пълнени чушки, супа от червена леща и боб без запръжки и с отложен старт.

Влюбена съм във функция задушаване /STEW/ - ниска температура, регулируемо време... всичко се стопява просто. Експериментирайте смело! А и както са отбелязали специалистите от Филипс - винаги можеш да го сготвиш рано сутрин и да го оставиш на KEEP WARM.

# 112
  • Варна
Ms Multi, млякото ти е страхотно! А моята закваска на прах още я няма...

За фондю, ще ти трябва грюер и бяло вино, но идеята ти е много добра и мисля, че ще се получи.  Peace

# 113
Ms Multi, млякото ти е страхотно! А моята закваска на прах още я няма...

За фондю, ще ти трябва грюер и бяло вино, но идеята ти е много добра и мисля, че ще се получи.  Peace

Продуктите са купени и рецептата многократно изпробвана, но на котлон. Предложение за програма на готвене?

# 114
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз съм Ани от Вкуснотека. Благодаря ви доверието към моите рецепти и позитивните отзиви.  Hug Обещавам за в бъдеще да продължа да показвам много вкусни рецепти с мултикукър.
Показвате много вкусни ястия, приготвени с уреда. И аз съм възхитена от функционалността му. Тествах го за много неща вече и още много предстоят. До момента всичко е супер вкусно и много сочно.
margaritka1, провокирана от твоя въпрос днес пекох пълнени чушки с доматен сос в мултикукър. Напълних чушките, сложих ги в съда, долях вода, доматено пюре и зехтин, включих на програма BAKE за 55 минути и избрах 180 градуса. Излязох и отидох на лекар. Когато се прибрахме всички имахме топла вечеря от вкусни пълнени чушки. Уредът се е изключил и е останал в режим поддържане на топлина.
rosi09, аз никога не запържвам нищо за пълнените чушки. В купа смесвам всички продукти за плънката, пълня чушките, заливам с доматен сос и пека. Горещо ти препоръчвам тази рецепта за долма (пълнени чушки), уникална е: http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html
 Hug Hug

# 115
Имам  Multicooker  но  колкото повече   ви  чета  искам да  имам и този.На всички   честито  за  новата  придобивка и  много  вкусни  ястия  да  приготвите  в Philips Multicooker    bouquet

# 116
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз съм Ани от Вкуснотека. Благодаря ви доверието към моите рецепти и позитивните отзиви.  Hug Обещавам за в бъдеще да продължа да показвам много вкусни рецепти с мултикукър.
Показвате много вкусни ястия, приготвени с уреда. И аз съм възхитена от функционалността му. Тествах го за много неща вече и още много предстоят. До момента всичко е супер вкусно и много сочно.
margaritka1, провокирана от твоя въпрос днес пекох пълнени чушки с доматен сос в мултикукър. Напълних чушките, сложих ги в съда, долях вода, доматено пюре и зехтин, включих на програма BAKE за 55 минути и избрах 180 градуса. Излязох и отидох на лекар. Когато се прибрахме всички имахме топла вечеря от вкусни пълнени чушки. Уредът се е изключил и е останал в режим поддържане на топлина.
rosi09, аз никога не запържвам нищо за пълнените чушки. В купа смесвам всички продукти
за плънката, пълня чушките, заливам с доматен сос и пека. Горещо ти препоръчвам тази рецепта за долма (пълнени чушки), уникална е: http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html
 Hug Hug

Благодаря ти Ани за идеята, още утре ще пробвам така да направя чушките  Hug

# 117
Mrs. Multi, очакваме следващия Ви шедьовър с функцията STEW Simple Smile   bouquet

Manzhelka, prez това време можете да приготвите един домашен конфитюр  Blush И да допълните млякото, когато закваската дойде Simple Smile Simple Smile   bouquet

Ани, привет! Радваме се да те видим тук! Ще се радваме да останеш при нас Simple Smile А за пълнените чушки - чудесно. margaritka1, ето още една супер идея Simple Smile

вили55, привет!   bouquet

Прекрасен кулинарен ден на всички! Simple Smile  chef

# 118
Много благодаря за рецептата за чушките, Ани!
Благодаря и на останалите за съветите!  bouquet
Дано най-късно до Коледа - Нова година и аз да се похваля с нещо приготвено в Мултикукър...
  bouquet

# 119
Мисля си, че щом може омлет да се приготви, дали не може и палачинки  newsm78. Не съм чела по-назад, но ако и това е възможно, значи уредът е вълшебен.
И още една чуденка - може ли да се ползва за пържене, но да е по-здравословно от пържене във фритюрник? Пържа промишлени количества картофи, кюфтета, тиквички, чушки... Перспективата да вися над котлона с постоянно нарастващ корем не ми е особено привлекателна идея.

Общи условия

Активация на акаунт