Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 91 964
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
надявам се че всички осъзнавате ,че директен полет Китай-България Няма!!!! съвсем нормално е след като мине пратката през всички пунктове да се отрази че пратката напуска Китай,друг е вече въпроса че до като стои на различни летища и се подготвя за прикачване тук там се сканира бар кода и това се отразява във системите за проследяване,пратките може и да се прикачват по 10 пъти до като стигне БГ. в крайна сметка къде е Китай къде е БГ! а и един господ знае какви са им договорите на Китайците с авиокомпаниите
в едно съм абсолютно сигурна ,,след като изпише Departure from Outward office of exchange  програмата не иска вече код за верифициране което за мен означава че е напуснала Китай и не могат да дадат повече инфо за пратката

# 541
Здравейте, като чета тези ви постове с това пазаруване , пратки , карти , проследявания и верифициране - пълна каша в галата ми става.
Трябва да правя на щерка си подарък и съм решил телефонче от Китай, ма направо настръхвам само като чета постовете.
Та въпроса ми е: 
 Има ли човек или фирма която да се занимава с такива поръчки , как става и какво ще ми струва допълнително услугата?

Може би ще се оправя с тези регистрации и другите неща , но ще мине доста време ( нова година също) Embarassed
Благодаря предварително.

# 542
  • Beyond the stars
Здравейте, като чета тези ви постове с това пазаруване , пратки , карти , проследявания и верифициране - пълна каша в галата ми става.
Трябва да правя на щерка си подарък и съм решил телефонче от Китай, ма направо настръхвам само като чета постовете.
Та въпроса ми е: 
 Има ли човек или фирма която да се занимава с такива поръчки , как става и какво ще ми струва допълнително услугата?

Може би ще се оправя с тези регистрации и другите неща , но ще мине доста време ( нова година също) Embarassed
Благодаря предварително.

Според мен няма посредник, който да ти гарантира,че нещо ще пристигне до Нова година, особено на 17.12 Peace

# 543
Та въпроса ми е: 

Благодаря предварително.

Според мен няма посредник, който да ти гарантира,че нещо ще пристигне до Нова година, особено на 17.12 Peace
Ако поръчаш с ДЧЛ може и да пристигне до нова година и ще имаш пълна яснота къде е пратката

# 544
  • София
След като 15 дни не ми излезе номера за проследяване (с шведски пощи), питах продавача какво става и дали е сгрешен. Даде ми този сайт: http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang= … postal_ref_mode=1

И там вече излиза - та ако някой има пратка с шведски пощи, може да проверява в този сайт!  Simple Smile

# 545
Момичета,да ви кажа за моята сага с кода,който ми беше пратен от продавача,от Али-то сами са го хванали,че е измамник и дава измислени кодове.Написаха ми мейл,че са му изискали някакви документи да ги представи в тридневен срок и в рамките на 15 календарни дни ще ни върнат паричките.
Ох,отдъхнах си значи Simple Smile

# 546
Моля, да ми проверите с различна от 17TRACK програма къде е тази поръчка  RC073918575CN
В трака ми дава че е с дестинация Швейцария. Аз вече за четвърти път поръчвам от този търговец едно и също нещо. Последната ми получена от него пратка я бях направила два дни преди тази и отдавна си я получих. А тази дреме
Destination Country - Switzerland:Tracking Consuming:2028 Millisecond

2013-11-27 17:35, Mailed, POST

Origin Country - China:Tracking Consuming:1092 Millisecond
2013-11-28 00:00, 出口总包直封封发, 北京国际, 瑞士联邦
2013-11-27 00:00, 收寄局收寄, 北京国际邮件收寄中心, 瑞士联邦

# 547
  • Димитровград
Момичета според вас нормално ли е пратката ми да е пристигнала на 12.12 в БГ пощи и още да не пристигнала до мен.newsm78 newsm78 newsm78Дали мога некъде да се обадя в БГ пощи да попитам ,че дядо Коледа идва в петък в градината ,а там е коледния подарък на детето. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Звънях на тези телефони ни никой не вдига.Mеждународни пратки
02/ 949 31 30 или 02/ 949 31 90 - изходящи пратки
02/ 949 31 21 или 02/ 949 33 74 - входящи пратки Twisted Evil

# 548
geri_pam  Можеш да им пишеш във фейсбук страницата, доста бързо отговарят.

https://www.facebook.com/BGPost?fref=ts

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 13:31 от garnitura

# 549
  • Димитровград
Може ли линк към странината им.Мерси  bouquet  bouquet  bouquet
 Благодаря оправих се,остана и да ми отговорят.
 Ето линк съм страницата ако някой се интересува.

https://www.facebook.com/BGPost

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 13:33 от geri_pam

# 550
здравейтее Може ли да ми помогнете със разбираем сайт за проследяване  ,че тук www.17track.net  нищо не разбирам newsm78 Simple Smile Може ли да ми проследи някой тези пратки и да ми каже къде са RB112979477CN  RB112979361CN    RC932836752HK мерси Simple Smile

# 551
Първата е още в Китай, а другите две пътуват вече  Grinning

# 552
Здравейте , харесах си телефонче , има безплатна доставка със swiss post .Tова дали означава че няма да иде на митница ?

# 553
garnitura    МЕРСИ  Simple Smile

# 554
  • Димитровград
Момичета пратката ми която пристигна 12.12 В София днес се появи на митница Свиленград.Някой знае ли дали мога да я пренасоча към  митница Хасково и как .Мерси.

Оправих се.Обадих се в митница Свиленград и от там ми казаха че за тази пратка дължа мито в размер на 54лв/как са го изчислили не знам/ и ще си я получа от пощенския клон в Димитровград,като на място заплатя сумата .Ето как изглежда в сайта на БГ пощи.
 http://prikachi.com/images.php?images/49/6866049G.jpg
 Това което съм оградила  означава че ще си я получа от пощенския клон,а не от митницата.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:43 от geri_pam

Общи условия

Активация на акаунт