Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 92 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
На 03.12.2013г..аз ли бързам,какво ли....Ама ми едно такова притеснено,че няма да получа нищо,а най-ми е кофти,че детето си го поръча за коледа Sad

# 481
Моля Ви за помощ,смятам,че съм попаднала на измамник,за което сама съм си виновна като не гледам,но искам да знам какво да правя от тук-нататък.
Нещата стоят така,на 01.12.2013г. поръчах на синът ми телефон за 155 долара,на 03.12.2013г. поръчката беше "шипната",китаеца ми даде номер на пратка,но до този момент нищо не излиза с този номер.Сега ми се обяснява,че имало забавяне и ще плати компенсация от 18 долара,ама аз не искам компенсация искам си телефона или да ми върне паричките и да си му купя от телефона от тук.Кажете ми какво да направя сега,дали ще ми върнат парите,вече си мисля,че тотално съм изгоряла Sad

# 482
RA330691259HK Момичета,това е моят код,където и да проверя и нищо.Наистина се притеснявам,за първи път поръчвам от каквито и да е сайтове,моля Ви за помощ
RA330691259HK - the tracking number has wrong cheksum

# 483
Моля Ви за помощ,смятам,че съм попаднала на измамник,за което сама съм си виновна като не гледам,но искам да знам какво да правя от тук-нататък.
Нещата стоят така,на 01.12.2013г. поръчах на синът ми телефон за 155 долара,на 03.12.2013г. поръчката беше "шипната",китаеца ми даде номер на пратка,но до този момент нищо не излиза с този номер.Сега ми се обяснява,че имало забавяне и ще плати компенсация от 18 долара,ама аз не искам компенсация искам си телефона или да ми върне паричките и да си му купя от телефона от тук.Кажете ми какво да направя сега,дали ще ми върнат парите,вече си мисля,че тотално съм изгоряла Sad
От както ти е пусната стоката  в пощата са минали 10 дни (за сега няма нищо притеснително). По-скоро е притеснително че иска да те компенсира, а и че доколкото разбирам не е пуснато с хонгконгските пощи (или бъркам?). Все пак това е телефон.

Но иначе - Чакаш даденият от продавача срок и може да си получиш телефона, ако не отваряш диспут.
Виж с колко батерии е телефона, ако е с две също може да имаш проблем.

# 484
От както ти е пусната стоката  в пощата са минали 10 дни (за сега няма нищо притеснително). По-скоро е притеснително че иска да те компенсира, а и че доколкото разбирам не е пуснато с хонгконгските пощи (или бъркам?). Все пак това е телефон.

Но иначе - Чакаш даденият от продавача срок и може да си получиш телефона, ако не отваряш диспут.
Виж с колко батерии е телефона, ако е с две също може да имаш проблем.

Казва,че иска да ме компенсира,защото не го е пуснал с ДЧЛ,защото аз така поисках,и тъй като ще има забавяне за това иска да ме компенсира,но не казва как го е пуснал.Абе не мога се разбера с този човек,а диспут не мога да отворя сега,а на 20.12.2013г.Ще чакам и това е Sad

# 485
Не приемай 18 долара. Защото при диспута той ще каже ние се разбрахме да пусна телефона с обикновената поща (даже и върнах парите за дчл) и сега трябва да чака 60 дни за доставка. А след 60 дни всички диспути ще са ти затворени (и съответно решени в негова полза).
Просто си държиш на твоето исках бързо телефон затова избрах ДЧЛ не съм получила телефон и никъде в дчл няма инфо за моя телефон.

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 11:47 от stanis

# 486
2013-12-05 00:00, TAC Air, PEK, Bulgaria

От 5-ти декември лети от Пекин ли  Rolling Eyes В БГ пощи на проследяване го няма още...

# 487
  • у нас
2013-12-05 00:00, TAC Air, PEK, Bulgaria

От 5-ти декември лети от Пекин ли  Rolling Eyes В БГ пощи на проследяване го няма още...

не, не лети, прибрали са го в хамбарите на летището. И аз имах една такава пратка, която от 31.10 е със статус като твоя. Днес обаче изненадващо пристигна.  Simple Smile Така че се въоръжи с търпение  Peace

# 488
Здравейте и от мен, виждам, че не само при мен има забавяне на поръчка от Китай. Моята е от фокалпрайс чакам 2 поръчки за едната имам трак номер, който проверих навсякъде и ми дава, че не съществува, за другата поръчка дори нямам номер вярно, че са за общо 15 долара, но защо пък да ги дарявам ей така. Номера, който имам е RF123372005SG, ако някой може да помогне, макар вече да не очаквам нищо. Praynig

# 489
Този статус нормален ли е? http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit
Тази я чакам с нетърпение  Twisted Evil

# 490
  • София

Shocked Да не са ти я върнали обратно???

# 491
А ся де.....Тя поръчката е шипната на 04.12....Кога да е стигнала до Бг, че и да я върнат..... Shocked

# 492

този статус означава че пратката пътува за бг  Peace

# 493

Пфууу(бършещо потта си от челото човече) Отдъхнах си малко....
Дано дойде скоро  Blush

# 494
  • София

Пфууу(бършещо потта си от челото човече) Отдъхнах си малко....
Дано дойде скоро  Blush

Нали след като влезнат в БГ, тогава се отразяват на сайта на бГ пощи?

Аз днес получих пратка от Китай, отпътувала на 4.12.

Общи условия

Активация на акаунт