БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Благодаря Ви момичета- тъй като на Коледа стават чудеса, се надявам и нашето чудо да се случи на тази Коледа . Прочетох много коментари за тези ангелчета и затова се захванах да ги избоцкам. Незнам дали ще ми повярвате (можа да е просто съвпадение), но в деня в който принтирах схемата, когато моят половин се прибра от работа, ми каза че иска да си имаме бебе  newsm32. Бях изумена  Shocked, защото до преди това все си мислеше че е рано още  luvbed

Все си мисля, че само с боцкането на гобленчето няма да стане. Ще трябва и друго  Twisted Evil  Ама то това няма да ти попречи да си избоцкаш и гобленчето, де!  Hug
Хайде, скоро май Ферхи имаше бебе и последно Дж-то с близнаци. Дано и ти1 Стискаме палци!

# 46
  • София
Един гол запис и от мен.
И искам да помоля за схемите на снежния човек и Дядо Коледа от картичките за базара, също и за схемата на елхичката в зелено и червено.
Бачийска   bouquet

# 47
МСК, ако става дума за моя дядо Коледа с кънките, дай ми мейл на лични и ще ти я пусна. Файла е pdf  и не мога да я кача тук. Ако някой знае как да го направя, може да ми обясни и ще я пусна тук за всички.

# 48
  • София
МСК, ако става дума за моя дядо Коледа с кънките, дай ми мейл на лични и ще ти я пусна. Файла е pdf  и не мога да я кача тук. Ако някой знае как да го направя, може да ми обясни и ще я пусна тук за всички.

Качи го в .докс
http://dox.abv.bg/files/share

# 49
  • БЪЛГАРИЯ

Росе, може да си изтеглиш програмата priPrinter- доволна съм от нея, преобразува файлове от формат ... във формат ... (абе, много са!) и е лесна за инсталиране и управление! Аз чрез нея превръщам схемите от ПМ (ПДФ) в jpg (JPEG и прочее!). Дано ти се хареса и ти помогне, защото има и други полезни функции!  bouquet

# 50
Виктория ми обясни как да го направя. Ето го дядото с кънките

Добре ли е така или да метна pdf файла в докса?

# 51
  • Пловдив
Да се запиша и аз с малък напредък. http://sineocka.snimka.bg/tapestries/gobleni.710320.32063838

# 52
Финети, така шия и аз като имам събрани знаци. Понякога се налага да шия първо горната чертичка на кръстчето, а като връщам пъхам по долната, но ако отстрани на тази фигира през 3-4 знака имаш да кажем два какво правиш- подпъхваш отпред под ушитите кръстчета докато стигнеш до отдалечените знаци и ги шиеш или непрекъснато завършваш и започваш на новото място пак. А ако имаш пръснати единични кръстчета как ги шиеш.

# 53
Запис, да не ви изтърва!

Бачийска, невероятна тема, както винаги! И посланието много ми хареса.

Шошка, успехи!!!  Peace

Аз за сега съм на минита... ще показвам по-натам.  Hug

# 54
ba4iiska, мерси за прекрасно оформената тема!
Голямо благодаря за пожеланията ви!
Всичко най-най на всички празнуващи!
Успяхте да залеете страничките с хубави неща- преля от старата тема май! Гледах, гледах, гледах- няма да споменавам поименно, за да не пропусна някоя от вас-  smile3501 на всички!

# 55
Момичета, имам пак чуденки относно контурния бод - Биляна ме съветва да си го шия на всяко квадратче, но сега ровя и чета из старите теми, че на много момичета контурния и френските възли са виснали след прането.  newsm78
И на какви интервали се боцка горе-долу?  Embarassed Hug

# 56
Аз шия контурния бод успоредно с другото, никога не ми е провисвал  Peace. Но и аз никога не съм го правила на големи интервали, шия си го нагъсто и така че е нямало как да провисне, за френските възли незнам тях съм ги правила накрая.

# 57
  • sf
Аз пера и гладя преди контурния и френските възли, после не. Шия го стегнато и не провисва, дори дълги участъци.

# 58
Аз шия контурния бод успоредно с другото, никога не ми е провисвал  Peace. Но и аз никога не съм го правила на големи интервали, шия си го нагъсто и така че е нямало как да провисне, за френските възли незнам тях съм ги правила накрая.

Колко нагъсто?  Blush Аз опитах по 3 квадратчета да захвана с един бод. Става, ама не ми изглежда особено красиво  Rolling Eyes И малко ми се вижда трудно следването на съвсем права линия  Rolling Eyes

# 59
Блонди аз обикновено шия на всяко квадратче, рядко правя на две дори и да имам дълга права черта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт