БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • с.Николово, обл. Русе
Честит Имен Ден на Целувка!   bouquet
Честит Име Ден на всички Ани.

# 646
Шия един фон на ръцете на Микеланджело с един цвят само  Crazy  и понякога за разнообразие минавам вертикално и, да, вижда се някаква разлика, но мисля, че като се изпере ще се заличи  Simple Smile

Както и предполагах, майка ми би отбой като чу за кръстчетата, та ще си го шия аз Доме-то. Няколко години и след няколко години  hahaha

Може ли снимчица на този гоблен, това откога го търсех на репродукция

# 647
Момичета от Плевен голяма красота творите.
Сияние и Донси и вие не изоставяте.
Krk_kr, кога пуснах, че има ново бистро(сигурно преди седмица) и ти доста си ушила.
А аз какво правя - на финалната права, ще нагълтам вода. Занимавам се с глупости.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201970109762090&se … p;notif_t=photo_c

# 648
  • Троян
Пепен и ти си отворила фабрика за играчки у вас,всичките приказно красиви  Hug И въпрос за Дядо Коледа в сърцето,на каква панама се шие,аз имам рамчица,но не знаех на каква да го направя newsm78

# 649
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, красоти!  Hug

Аз тази година нищо коледно не съм шила, освен подаръка за другарчето в играта.  Embarassed Но мисля тази вечер да приключа с контура на едно малко  Димче и да направя нещо мъничко за вкъщи.

# 650
  • Троян
Бачийска,ти миналата година си навакса с коледните,имаше картички за всички и грачки за половината  Hug

# 651
Толкова красоти сте показали, че очите ми станаха точно така  #Crazy Браво, момичета! И аз се състезавам с времето, опитвам се да го усмиря и малко да го подчиня на моите желания, но да видим дали ще успея. Бях намислила да си ушия нещо за тази Коледа, новичко, но май ще остане то за другата, а за тази ще се постарая да си ушия подаръка от другарчето като си го получа, разбира се.  Grinning

# 652
ИнаТ, според мен pepen не ги реже топките от зад, а просто им залепва лентичките.

# 653
  • Пловдив
Честито на всички именници, със здраве да си носите името................

Честито и на рожданничката - здраве, късмет и много усмивки................

Прекрасни неща сте сътворили всички,   bouquet
И аз да покажа поне едно миньонче - картичкодържач. От години се каня да направя и чак сега го измислих как да стане с бродерия. Снимката е лоша, но с телефон - толкова:

# 654
  • Rotterdam
Момичета,много сте се потрудили и сте показали много красота всичките   bouquet
аз избоцках две коледни за подарък като оформя ще покажа,

diana_at дядо коледа бродерия ли е ?Интересно се е получило и хубавко  bouquet,от къде ви идват такива идеи не знам аз съм малко ....

# 655
  • Пловдив
Ferhi, бродерия е, моделът е на АМА от покривка, само че на 22 каунт с гобленов бод.......

# 656
Какво да кажа.... И аз не знам....
Красоти-красоти-красоти!
През уикенда трудно се добирам до компютъра, а в понеделник само зяпам...Добре, че няма вече летящи твари, че някоя ще вземе да се обърка и да се засели в устенцата ми. Успявате да ме изненадате не само с красотата, но и с количеството и'!
Няма да споменавам поименно, за да не пропусна някоя- за всички ви
 smile3525 smile3525 smile3525

# 657
Всички сте на коледна вълна,а мен лятото не ме напуска .Ето с какво се занимавах няколко вечери .

Снимката е малко смотана ,но с телефон и на лампа така става.

Много е хубав  Peace. Уших си го още преди две години и все не мога да намеря подходящ часовник за да си го монтирам  Rolling Eyes.

# 658
не мога да ви изчета #Crazy имам чувството, че миналата седмица започна темата, а тя вече свършва...но не мога да не пиша-толкова много красота   bouquet
sianie35 страхотни подаръци, искрено завиждам на получателите  newsm10
Донсита то не бяха човечета, то не бяха топки - много са сладки  newsm51
Роси123 елхата ти е чудеста, за връхче може да се направи ангелче- с бродирана "рокля" .....бях ги виждала някъде по сайтовете, но не си спомням къде newsm78
Неличасовника е чудесен, винаги съм се чудила, как ги правите?!  smile3525
пепен очите ми останаха в твоите красоти  smile3501
diana_at много е  интересно , браво[smilie=smile3521.gif]
Дано не съм пропуснала някой  Hug
И забравих- честит празник на всички празнуващи cheers

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 12:06 от pepi_mama

# 659
  • Rotterdam
Ferhi, бродерия е, моделът е на АМА от покривка, само че на 22 каунт с гобленов бод.......

много ми хареса и се съмнявах,че е бродерия изпипала си го като жив е   bouquet
по-късно ако може сподели схемката

Общи условия

Активация на акаунт