БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • sf
И това сътворих , ама ме хванаха нервите

а това е творческия ми хаос  Mr. Green
Скрит текст:

# 631
  • Троян
donsita и у нас има една така разтурена стая Blush но съм си обещала,само да мине коледа и ще разчистя и подредя Rolling Eyes А топките ти са супер Peace на какъв каунт са?(моя редовен въпрос)

# 632
  • sf
Ааа аз само днес съм разтурила така в кухнята и след малко събирам,че инак  #Crazy
На бг панама са.

# 633
Минавам да се изфукам и аз с нашата елхичка, украсена само с бродирани играчки, но всичките са ми от миналата година. Трябва да се взема в ръце и да си направя и една нова, която да си закача. Трудно ми е обаче да овардя елхата от косматото животно- само ходи до нея и си сваля топки и си играе с тях по земята. Ще трябва да я слагам на терасата докато сме на работа, защото може и да не заварим читава играчка някоя вечер...

Чудих се да й слагам ли лампички и гирлянди, но се отказах- реших че бродираните играчки са й достатъчни. Не мога да измисля какво да й сложа за връх. Бях си купила стиропорена звездичка, но не успях да я направя- грозна стана.

# 634
момичета,как шиете по тези схеми,направо ми е невъзможно.... Sad http://sestrichkata18.snimka.bg/tapestries/t-rseni-shemi.784962.32151125  днес опитах да шия патето...нищо не стана на нормално изображение не се вижда нищо,като го уголемя дори не мога да преброя къде колко бода има толкова е размазано  #Crazy #Crazy #Crazy

а натисна ли лупичката преди да свалиш снимката?
пробвах пилето и заека, вярно е, че не са най-хубавите схеми на света, но стават

винаги си ги уголемявам колкото може преди да ги сваля но на патето  едва успях да ушия едното краче и ми се размаза погледа

# 635
Минавам да се изфукам и аз с нашата елхичка, украсена само с бродирани играчки, но всичките са ми от миналата година. Трябва да се взема в ръце и да си направя и една нова, която да си закача. Трудно ми е обаче да овардя елхата от косматото животно- само ходи до нея и си сваля топки и си играе с тях по земята. Ще трябва да я слагам на терасата докато сме на работа, защото може и да не заварим читава играчка някоя вечер...

Чудих се да й слагам ли лампички и гирлянди, но се отказах- реших че бродираните играчки са й достатъчни. Не мога да измисля какво да й сложа за връх. Бях си купила стиропорена звездичка, но не успях да я направя- грозна стана.
Много красива елхичка.Браво!Коледните играчки са страхотни.Аз нещо не мога да се престраша.Вижда ми се сложно.

# 636
Всички сте на коледна вълна,а мен лятото не ме напуска .Ето с какво се занимавах няколко вечери .

Снимката е малко смотана ,но с телефон и на лампа така става.

# 637
  • София
Всички сте на коледна вълна,а мен лятото не ме напуска .Ето с какво се занимавах няколко вечери .

Снимката е малко смотана ,но с телефон и на лампа така става.

Не си единствена, аз съм на есенна вълна  Mr. Green Много симпатично е станало   bouquet

Роси, разкошна елхичка   bouquet Друга украса е абсолютно излишна  Peace

# 638
donsita, при теб все едно е ателие  Joy Играчките ти станали чудесни, всички тази година май ще си имаме еднакви мотиви, по елхите  Grinning

Аз също правя масата като, че ли ще правя за магазин, но гадното е, че ме хваща коустрофобия от разхвърлени и много неща на едно място  Crazy и все гледам уж да е прибрано, но как да стане? - не става  Mr. Green

Албенче, ти още ли не си оправила онази стая  hahaha Joy

Роси, не бях виждала до сега коледна елха с толкова бродирани играчки - много е готина. Аз бих сложила лампички по нея, вечер като са включени ми носят много уют и коледно настроение. Голяма гимнастика ще правиш сутрин и вечер с това внасяне на елхата  Joy

Нели, имам схемата на този фар и сега като го гледам, много е хубав, може би след време и аз ще го избродирам.

Аз пък шия полата на мацката дето бере рози  Joy Пролетно ли беше времето?

Скрит текст:

# 639
  • Троян
Аз ако си снимам "стаята за гости" ще припаднете,затова няма Mr. Green
Нели ,часовника  е страхотен Hug
Роси елхата е приказна  bouquet

# 640
Аз ако си снимам "стаята за гости" ще припаднете,затова няма Mr. Green

Важното е, че я имаш и вършиш чудеса в нея  Hug

АААА, да ви се похваля, днес падна първият сняг във Варна, за малко и малко, но все пак сняг  santa2

# 641
Hug Да, Бачийска - с DMC. Малко по-тъмничко ми се струва, че ще стане, но каквото - такова!
Сигуно ще забавя темпото, защото утре започвам работа- УУУу-ррррррр-ааааааа! Joy Joy Joy
Това е моят коледен подарък!

# 642
  • Плевен

Две страници  Shockedи очите ми  #Crazy

Цитат

sianie35 --- чудни !!! smile3501 smile3525

И това сътворих , ама ме хванаха нервите
--  Peace  bouquet
а това е творческия ми хаос  Mr. Green
Скрит текст:

Споко, малко остава , Коледа наближава и ще почиваме  newsm44 А за хаоса WhistlingМай трябваше да си направим конкурс-кой е по - по -най в хаоса  Mr. Green

Минавам да се изфукам и аз с нашата елхичка

Фукла  Grinning.Чак ми се прищя да дойда и аз да си поиграя с някоя играчка като котето.Голяма красавица си накичила  newsm51 newsm51 newsm51

Жалко че няма да ме има и за това си показвам /и аз да се изфукам  Blushнали съм от Плевен/ с какво се занимавах в моя хаос

Има и още , но е тайна  Wink

Отмора за моите очи  от коледни красоти    bouquetФарчето е суперско-ах морето  Hug

# 643
Pepen, възхищавам се на търпението ти да изпипваш детайлите! Имам предвид нещица като топката, чието гръбче си разделила на няколко сегмента. Много ми харесват всичките ти фигурки!
Разбира се, и на всички, които показаха: часовника на Нели, топките на Donsita, елхичката на Роси.

# 644
Почнах  сините лодки, едно ъгълче само съм направила, и гледам от единия конец няма начин да ми стигне- сложени са две кончета, а едното вече го уших, та ще минавам през магазина дето го взех, че не помня нито фирма, нито нищо да го потърся из нета.
Страхотни неща пак сте показали.

Общи условия

Активация на акаунт