БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Шия един фон на ръцете на Микеланджело с един цвят само  Crazy  и понякога за разнообразие минавам вертикално и, да, вижда се някаква разлика, но мисля, че като се изпере ще се заличи  Simple Smile

Както и предполагах, майка ми би отбой като чу за кръстчетата, та ще си го шия аз Доме-то. Няколко години и след няколко години  hahaha

# 616
  • sf
Не е с бродиране,но сътворих това  Mr. Green

# 617
  • Троян
И аз да пусна нещо дето няма нищо общо с темата,но защо ли ми напомня за вас  Mr. Green  http://thelittlecanvas.tumblr.com/post/54132079503/want-to-have- … n-your-nails-well

# 618
  • sf
И това сътворих, ще го пооформя още,но нямах търпение да покажа
Скрит текст:

# 619
Все красоти виждам тука всеки път като влезна, поздравления за всички !Да споделя и аз едни подаръчета  за приятели ,изработени с много любов newsm03

Хубава неделя на всички!

# 620
Donsita, /а мисля, че и още някой беше направил шапчиците по същия начин/ снопчетата прежда се провират през кръгчето от другата страна и след това се връзват. На вас не ви харесват така или просто не сте забелязали, че се провират Simple Smile На мен са ми по-реалистични, когато са обърнати.

# 621
  • sf
 Joy Напълно ме разби, не съм гледала докрай правенето на шапките , та явно съм пропуснала, ама и така ми стигат  hahaha

# 622
И забравих да кажа, че разделителчетата са много сладурски Simple Smile

# 623
Чудесни неща сте показали, момичета   bouquet

donsita,  Wink
Сещам се, че и още някой беше ги направил така шапките и щях да му казвам, ако иска да си ги преправи, но забравих кой беше  Joy, но и така са сладурски.

sianie35, страхотни подаръци си направила, чак завидях на хората който са ги получили. Картончетата който са като фенери от къде са? Много са оригинални.  Peace

Момичета, имам питане: контурният ми бод се преплита с френски възли, кое да направя първо? Аз си мислех първо контурният и после френските възли, ама дали е правилно?!

# 624
  • sf
Поправимо е , ей сега обърнах едната ама ме мързи да снимам. Няма да ги пипам другите,че се стенсняват, а на мойте са им големи главите  Joy имат си и имена, с френско звучене- СнежоАН, СнежиА и малкия СнежО  hahaha

# 625
  • София
Момичета, имам питане: контурният ми бод се преплита с френски възли, кое да направя първо? Аз си мислех първо контурният и после френските възли, ама дали е правилно?!

Абсолютно правилно - възлите са най-накрая  Peace

# 626
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И това сътворих, ще го пооформя още,но нямах търпение да покажа
Скрит текст:

харесват ми, харесват ми Simple Smile още малко ще се повъртя с коледните и ще започна книгоразделителчета  Hug

# 627
# 628
момичета,как шиете по тези схеми,направо ми е невъзможно.... Sad http://sestrichkata18.snimka.bg/tapestries/t-rseni-shemi.784962.32151125  днес опитах да шия патето...нищо не стана на нормално изображение не се вижда нищо,като го уголемя дори не мога да преброя къде колко бода има толкова е размазано  #Crazy #Crazy #Crazy

# 629
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета,как шиете по тези схеми,направо ми е невъзможно.... Sad http://sestrichkata18.snimka.bg/tapestries/t-rseni-shemi.784962.32151125  днес опитах да шия патето...нищо не стана на нормално изображение не се вижда нищо,като го уголемя дори не мога да преброя къде колко бода има толкова е размазано  #Crazy #Crazy #Crazy

а натисна ли лупичката преди да свалиш снимката?
пробвах пилето и заека, вярно е, че не са най-хубавите схеми на света, но стават

Общи условия

Активация на акаунт